Mi is 40-en túliak vagyunk... és vacilláltunk a busz meg a kocsi között, de a kocsi által nyújtott szabadság döntött. Fényképezõsök vagyunk, ott állunk meg ahol tetszik, meg annyi cuccot hozunk-viszünk, amennyi belefér a járgányba. Férjem útlevele is megérkezett, úgyhogy nincs más akadály...
Irodával megyünk,mert én szeretek buszozni,meg kissé félek a kocsiuttól...bár lehet,hogy csak egyszer kéne megpróbálni,fene tudja.A munkatársam,akit emlitettem,hogy O.B.-re akart menni,de már nem volt hely,na õk kocsival mennek.De már Paralián foglaltak szállást az Apollonnál.Sokan irták már,hogy nagyon olcsó ott keresni szállást,de én kicsit félek az ilyentõl.Hát hiába,elmultam már 20 éves...
Háát... szerencse (is), gondolom. Egyik fórumtársunk is segített, és lett volna Nei Poriban hely, de közben már felhívtam a Zeuszt, és egy hölgy mondta, hogy van egy új apartmanjuk, és ott még van hely. Nincs is még fenn a honlapon. Annyira új, hogy amikor párom bement, hogy lefoglalja, az ottani (másik) ügyintézõ nem is tudta, hogy kiadhatja-e már, telefonálgatott aztán azt mondta, hogy júniusban kezdik kiadni... úgyhogy remélem, már felépült! Most már lefoglaltuk, úgyhogy irány Horány! ööö... OB!
Ha érdekel és még kéne szállás, szerintem van még hely. Mária house-nak hívják. Be kellene menned személyesen és ha azt mondják, hoigy nincs hely, akkor rákérdezni, hogy hallottad, hogy van egy új apartmanjuk.
Ezt hogy a manóba csináltad?????1 hete még csak kapisgáltál..én Április elején is üresbe rohangáltam a kolléganõmmel,hogy szállást tudjon foglalno O.B.-en,de már nem volt hely,csak Paralian.Konkrétan emlékszem.,hogy Zeusz ajánlatában sem volt már hely...
Sziasztok! Június végén szeretnénk mi is OB-re utazni (vagy Nei Poriba). Tudtok valamilyen szállást ajánlani és hogyan foglaljuk le? Már egy csomót neteztem, hívogattam utazási irodákat. Kocsival mennénk, így a buszos utazások kiesnek...
Sziasztok! Június végén szeretnénk mi is OB-re utazni (vagy Nei Poriba). Tudtok valamilyen szállást ajánlani és hogyan foglaljuk le? Már egy csomót neteztem, hívogattam utazási irodákat. Kocsival mennénk, így a buszos utazások kiesnek...
Kb. 5 km-re északra. Ott tényleg görög "nyugdijasok" és családok járnak, no meg néhány fiatalt is láttunk.
Ott szép tiszta a víz, és nincs tömeg. Persze ez olyannak jó aki kocsival van ott, mert gyalog a nagy melegbe nem igazán tökéletes szerintem.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ itt "csak" ennyien vannak????
Látnád Parália central beach részét, na ott tényleg tömeg van
Korinosra kell átmenni fürödni a görögökhöz, ott lehet ismerkedni, és jókat beszélgetni velük, én legalábbis a vége felé azt tettem, hisz mindig ugyanazok az arcok voltak körülöttünk
Szia Nácsi!
Sajnos nem írtuk fel a pontos nevet és címet. Nagyon rendesek voltak. Biztonságosan, de gyorsan vezettek igy hamar haza értünk. Hajnal 4-re már a Hösök terén voltunk, pedig vettünk fel még utasokat Neo Poriben is, igy majdnem kettõ volt mikor elindultunk.