tehát azt akarom mondani, h csak bátran, igazából nincs mitől félni: a görögök nem lesznek attól kevésbé megbízhatóak és kevésbé kedvesebbek, h autót adnak bérbe. (persze nyilván azért ésszel és odafigyeléssel )
Hát, a törököknél meg az araboknál nem hiszem, hogy csibészebbek És nem rossz értelemben mondom
Neipori | #211312 | 2013-12-06 10:34:12 | Nei Pori
Tisztelt Nei Pori "szerelmesek"
Tájékoztatni szeretnék mindenkit, aki az Apollón Travellel utazna jövő évben (2014) az elő- és utószezonban már ne számítson csodákra. Majdnem az összes szálláshely foglalt. Talán csak "AZ IGÉNYESEB B" társaink lelhetnek szálláshelyre, 3-4-5 *-os helyen.
Mindenkinek sok szerencsét. Velünk jövőre nem biztos, hogy találkozik bárki is.
Szeretettel: neipori
Azért ne add fel a jövő évi utazási tervet! Talán sokan csak lefoglalták - pénz nélkül még, mert most úgy lehet - és amikor fizetni kellene el tűnnek a ködben Ha pedig nem jön össze az Apollonnal (nekem is az egyik kedvenc irodám pedig) akkor lesz másnál is Nei Pori. Igaz más szállások de azért ott lesztek a településen. Vagy találtok valami másik, új helyet és ott is jól érzitek magatokat. Az Apollón új célpontja is szimpatikusnak tűnik. Egy évben máshová mentek esetleg. Ha anyagilag megtehetitek akkor menjetek mindenképpen göröghonba Nekem sajna anyagilag nem biztos hogy bármi is összejön. Már fáj a szívem előre...
Krisztácska!
"sajnos" mi megrögzött Dora-Panajotisz fanok vagyunk. Amikor meghallottam, hogy már az idén nem lesz hely jövő szeptemberre, halálos jéghidegség uralkodott el rajtam. Doráék miatt mentünk eddig is Nei Poriba, ha nem náluk szállhatunk meg, akkor más nem érdekel (ez igenis pénz kérdése is nálunk, nemcsak barátság, de az utóbbi a mérvadó). A kedvességük, az örömük, amikor leszállunk a buszról, és mint régi barátot fogadnak, az viszont nem pótolható semmivel, pénzzel nem mérhető. Ha drágábbak lennének, akkor is hozzájuk "vackolnánk be magunkat"
.
Szeretettel neipori
Nei Pori. Itt vagy a legtöbbször a neten! Miért nem figyelted az árak megjelenését és foglaltál azonnal? Az irodába se kellett volna bemenni emailen lehet foglalni. Amugy igaza van a fentieknek. Az,hogy lefoglalták még nem biztos, hogy ki is fizetik. Érdemes szerintem írni az irodának ha felszabadul a hely feltétlenül foglalják le nektek. Maximum nem 6 hét lesz belőle hanem 1-2. Szerintem nem kellene ezért feladni a nyaralást.
Sajnos de már nem vagyok fenn a neten, amennyit szeretnék. Hetente egy-két alkalommal tudom megnézni a méleket. Az azonban igaz, ha látom, hogy hozzászóló van a fórumhoz, azt megnézem.
Szerencsére sikerült megoldást találnunk, megyünk a Doráékhoz!!!
Boldogabb újévet kívánok minden Nei Pori rajongónak! Remélem idén is újra elmegyünk-elmehetünk szeretett kis falunkba...
Nagyon szeretnék már ott lenni.....és nem tudom, hogy lesz e belőle valami....
Szerbusz Pinga!Neked is és Mindenkinek Boldog Új évet kívánok,és kívánom hogy az idén is eltudjunk menni Görögországba.Én nagyon gyúrok már rá,és talán egy pár nap múlva meg is lesz a foglalás!
Boldog új esztendőt minden kedves Nei Pori rajongónak! Remélem mindenki eljut az idén is, vagy így, vagy úgy, együtt, vagy egyedül, de menni kell, "mert ezt nem lehet megunni"!
Üdv a "szellem"!
Elmúlt a karácsony, itt az új év, ami csak számában új, de a régi életünk folyik tovább.
Nei Pori! Hiányzol! Hiányzik a templom, a széles utcák, ahol bringával akkorát zakóztam, mint egy ház. Hiányzik a sok megerőltető séta Platamon várához, Panteleimonas csodás kegyhelyéhez, a rácsodálkozás mindenre. Fájlalom, hogy nem tudtam feljutni Paleo Poriba, mivel olymértékben kimerültem a bringával, hogy menni is alig bírtam. Hiába 60 évesen a 15-től felfelé meredekülő magaslat nem nekem való.
Hiányzanak a kedves drága öreg "benszülöttek", akiket ha görögül köszöntöttünk, megadva számukra a "papusz és jaja" megszólítást,,mosolyogva köszöntek vissza. Hiányzanak az illatok, a dalfoszlányok, amik este kiáradtak a házakból. Hiányzik a tenger édes hangja, ami álomba ringatott.
Kérlek várj ránk Nei Pori! Megyünk férjemmel együtt hosszú-hosszú időre.
Névrokonod: neipori