Mi is évek óta szeptemberben, utószezonban megyünk Görögországba. Idén is. Mindig tudtunk fürdeni a tengerben, és eddig nem volt olyan év, hogy fáztunk volna. Tény, hogy volt 1-1 esős nap, de inkább nyári zápor szerű esőzésekkel.
#1922992012-07-27 14:15:18 Válasz a #192286. hsz-ra
Idézet:
Éjszaka nagyon lehűl az idő már augusztus 20.-tól és szeptemberben már fürdeni sem lehet sajnos.
Nekem úgy rémlik, hogy a Balatonra szokás mondani. Egy alkalommal kaptam is ezért a német ismerősöktől, hogy nem világosítottam fel őket, tényleg ronda időjük volt
#1923132012-07-27 17:33:49 Válasz a #192292. hsz-ra
Mi hétszer (7x !) voltunk Görögországban szeptemberi nyaraláson, mert először júliusban voltunk és nagyon nem bírtuk a meleget ! Azóta csak így járunk, még soha nem volt rossz időnk, rengeteget fürödtünk és barnán jöttünk haza mindig.
#1923172012-07-27 18:15:40 Válasz a #192301. hsz-ra
Évuska, mi két éve voltunk az Iliasban. Mivel csak ketten voltunk, ezért a tulajék melletti pici szobát kaptuk. De arra, amire kellett megfelelt.
Igazából az Anna apartmannal kapcsolatban csak az érdekelne, hogy merre található, mondjuk az Iliashoz, vagy a sarki cukrászdához viszonyítva. Illetve, bármilyen fontos, megszívlelendő tapasztalat...
Nem tudom, hogy voltatok-e már az Iliasban, ha nem nagyon szívesen válaszolok, ha van bármilyen kérdésed.
Érezzétek nagyon jól magatokat a nyaralás alatt! Köszönöm még egyszer
#1923222012-07-27 19:48:40 Válasz a #192317. hsz-ra
Az Ilias melletti tömbben van, a falu felé. Lehet, hogy abban az utcában, ahol az Ilias, csak közelebb a központhoz. Köszönöm szépen a jó kívánságokat. Egy hét múlva ilyenkor már uton leszünk. D
#1923262012-07-27 21:05:27 Válasz a #192255. hsz-ra
Szia!
Mi 2010-ben voltunk szeptemberben az utolsó turnussal. Nagyon jó volt az idő. Persze kicsit változékonyabb, mint a főszezonban, de még esőben is jót fürödtünk a tengerben, a hullámzást pedig különösen élveztük. Az idén szintén szeptemberben megyünk, az utolsó két turnust töltjük ott. Szóval nem kell aggódni. Két hét alatt rengeteget lehet fürödni, kirándulni, s ha egy kicsit esetleg hűvösebb lenne, akkor a két hétbe még az is belefér - lehet pl. koktélozni.
Sarti csodaszép még 13 év újra láttán is....ennyi idő elteltével ami változott az a tömeg,mert bizony sokan vannak ,válság ide vagy oda.párommal csak kapkodtuk a fejünket mi minden épült ,értem itt az új apartmanokra beach hotelekre és mindenféle tavernára,üzletre.
Aki autóval érkezik mindenképpen a sarti beach felé jár jobban a szállásal ,szerintünk, mert a városban minden nehézkesebb a parkolástól a közlekedésig.Nekünk a beach rész tetszik ,mert kevesebben vannak valamivel, nem olyan heringes.A viz is meleg reggel 26 délután part közel 30 körüli már meleg.
Narancspart ,megnéztük és mindenkinek ajánljuk nézze meg ,nagyon szép a tenger és a parti sziklák...visszaadja amit a képek mutatanak .......csak hát sokan vannnak rengetegen már már elviselhetetlenül nagyon sokan.A buszok óránként hozzák a látogatókat ,vagy kora reggel vagy délután menjetek ki megnézni és lehetőleg hétköznap.....
Még sok helyre elnézünk,majd leirom mit látunk....
Üdv
Mi is a 2010-es év utolsó apollonos turnusával voltunk Sartin, egy hetet de még ma is, szinte minden nap gondolok rá. Kalózhajóra, koktélozásra hatalmas hullámokra, ahol szinte csak mi voltunk a parton...idén már csak egy hajszálnyi reményünk van egy görög útra, de abban őrülten kapaszkodok.
Sartitól északra a beacheken pl. Narancs-part, Achlava beach, Platanitsi beach, Armenistis beach és a többi Vourvourou beach-nél sziklás a part? Vannak tengeri sünök meg hasonlók?
A pékséget hol találjuk majd meg? Mihez van közel?
#1923602012-07-28 17:40:57 Válasz a #192357. hsz-ra
Mi is az Apollonnal mentünk, a Stamatisban laktunk -- most is odamegyünk. Nálunk is gyakori téma az akkori nyaralás, bár kalózhajózni nem voltunk. Tavaly Toloban töltöttük az utolsó apollonos turnust, de a szívünk visszahúz Sartiba. Anyagi lehetőségünket nézve, bizony akár itthon is maradhatnánk, de az egész éves kemény munka után ennyi jár nekünk. Itthon is költünk ennyit, ott legalább pihenni is tudunk. Az apollonos utak, ha időben foglalunk, plusz a törzsutas kedvezmény, még megfizethetőek, igaz, csak utószezonban,de mi ennek is örülünk, és igyekszünk is élni vele. Egész évben a szeptembert várjuk -- még 48 nap az indulásig!
Szia tothneni!
Mi most pénteken megyünk, mi is a Stamatisban leszünk. Írtad, hogy ti már voltatok ebben az apartmanban. Légyszi írj már róla egy pár sort, h milyen és tényleg nagyon messze van a központ??? Nagyon köszönöm előre is a választ !
Szép napot MINDENKINEK ------már csak 5 nap--------
üdv: koncsi76 (Kriszta)
Még egyszer leírom,hogy érthető legyen.Nem 100% hogy szeptemberben nem lehet fürdeni,de amikor én voltam szeptemberben akkor nem tudtunk fürdeni.Tavaly aug.28.-án jöttünk haza és végig hidegek voltak az éjszakák.Napközben meleg volt viszont érezhető volt hogy közeleg a nyár vége...