#2124272014-01-19 20:12:30 Válasz a #212417. hsz-ra
Szia Jamasz
természetesen bejelöllek titeket is,most az a kérdés hogy a térkép helyes e amire rá szoktam rajzolni,vissza kellene lapoznod és nézd meg hogy egyáltalán az utcák rajta vannak e,ha megvagy akkor akár priviben ird meg hova tegyem pontosan
#2124282014-01-19 20:14:03 Válasz a #212422. hsz-ra
sajnos éttermekben is csak euroval tudsz fizetni,platamonban a templomnál vannak az automaták,egy kirándulást megér akár gyalog elsétálva végig a parton vagy kisvonattal
#2124402014-01-20 11:10:41 Válasz a #212432. hsz-ra
Nagyobb olcsó közért van Platamonban, Pori felé eső oldalon, nektek közelebbi oldal. De nem Lidl, nem is Arvanitidisz, nem tudom mi, pedig nem is régen voltam ott Mi kp fizettünk, de láttam kártya terminált.
még 1 utolsó kérdés , nagyobb közért (lidl ) azt hiszem az is csak platamonban van , ugye ?? ott hátha tudok kártyával fizetni .
köszii
gémike
szia gemike! Lidl csak Leptokariaban van, de Platamonban van a Larissa nevu supermarket. En ugy tudom ott sem lehet kartyaval fizetni, de nem biztos. A Lidl-ben pedig tuti nem lehet. Van Platamonban egy Arvanitidis nevu supermarket is, de most van szo rola, h. bezarjak.
#2124742014-01-21 09:40:11 Válasz a #212432. hsz-ra
Sya
Platamonasban Nem Platamon, mivel az a vár neve, kb. plusz négy kilométer, és vele szemben van Panteleimonas ófalu, gyönyörű templommal. Tehát Platamonasban van óriási "közért" LARISSA a neve, kissé feljebb és párhuzamos utcában, van egy COOP is. DE ha végig sétáltok a piactéren (Agora, csak sajnos levették két éve a csodás feliratot), akkor ott is vannak kisebb üzletek, ahol lehet vásárolni fincsi kenyeret, olajat, mosószappant (mi egy hónapig azzal mosogattunk) és nagyon finom forró csoki italport. Ne féljetek "eltévedni", megéri!
Üdv: Neipori
#2125242014-01-22 11:38:38 Válasz a #212024. hsz-ra
Szia Lililuca! Bocsi, hogy ismeretlenül rád írok, de úgy látom hasonló cipőben járunk! Számtalan fórumon érdeklődtem, informálódtam, mielőtt döntöttem volna, majd végül Nei Porit láttam a legjobb választásnak! A családommal mi is minden évben Sartin nyaraltunk, és idén mi is valami újat akartunk kipróbálni főleg, hogy 2013-ban kicsit csalódtunk Sartiban. Én is hozzád hasonlóan arra kértem a fórumozókat, hogy hasonlítsák össze a két települést, de ezt nyilván nem lehet megtenni, így hát ki kell próbálni Nei Porit! Mi már be is fizettük, és ha reklám ha nem, a Grand tours volt a legkedvezőbb! Januárban még él a 8 %-os előfoglalási kedvezmény, csak már hely van kevés! Üdv: Jani
#2125262014-01-22 13:31:26 Válasz a #212457. hsz-ra
szia Pinga. Irnal egy email cimet? koszi Mivel akartam kuldeni privit, de nem engedi. Az email-re amit kuldtem, az meg nekem jott vissza. Mar irtam Joxnak, nem tudom mi gond lehet. koszi