Relisa: Mi az apartman előtti strandra jártunk, alapvetően homokos, de közvetlenül a víznél és még a vízben is kb 1-1,5 m aprókavicsos, na ott én nagyon szenvedtem, volt hogy lábszárig süllyedtem el benne, az nem esett túl jól.
Más strandra nem mentünk, mert nem béreltünk járművet, így maradt a közeli. De mi szerettük, csak a bemenés, kijövés volt kicsit kellemetlen nekem.
Vacsorázni Manolishoz jártunk, nagyon jófej ember. Nem tudod eltéveszteni, mert majd előtte tesz le a busz és a Daisytől is kb 20 méterre van. Az utolsó esténken adott egy üveg rakit ajándékba.
Sziasztok.
Idén tombolázunk 2. alkalommal. Augusztus 31. heti indulás (Chalkidiki kizárással).
Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat és jól gondolom, hogy várhatóan jövőhét pénteken értesítenek minket?
Esetleg tudnátok ajánlani olyan biztosítót ahol kedvezményes áron lehet utasbiztosítást kötni?
Szia Jucy!
Köszönöm szépen! Az Ibusz amit átküldött ott benne van Knossos, csak nem tudom megéri-e bárhogy ebben a melegben elmenni oda.
Elafonissibe, Chaniába mindenképpen megyünk. Ok., Stratos tanácsát kikérem majd, hallom mennyire jó fej:)))
Minket ma hívtak augusztus 29-én indulunk Krétára Despina apartman. Karpathost szerettük volna nagyon, úgyhogy még barátkozunk a gondolattal. Miskolciutas majd írok privit, remélem szépeket írsz majd nekem! Valaki jön még ugyan ekkor?
Mi is visszük az unokánkat Ő 9 éves, már nem kicsi és alig várja, mert most fog először repülni. Összesen heten megyünk, még két nagy lány is lesz, úgyhogy szép kis csapat leszünk. Ha nagyon kicsi még a gyerek, akkor valóban nem olyan élvezetes, de 2-3 évessel már elindulnék.
mienk gyerek meg csak egy eves folytos futkosni kell utana, napozas eselytelen, kirandulast meg nem elvezne, tengerparti homokozasnak meg kicsit draga moka 3 hete jottunk haza kretarol, nagyon elvezte a tengert, csak hat nekunk nem volt tul pihenteto
Előre is bocs a felesleges(nek tűnő) kérdésért. A szálláshelyeken lévő tv-n Duna tv fogható, ugye?
Várom az a heti sorsolás eredményét és a hétvégén hazaérkezettek beszámolóit.
Szép hetet mindenkinek!