Én ha ajánlhatok, akkor a Jón-tenger összes szigetén csak a gk-it ajánlom.
... én pedig a robogót
Mi a párommal Korfut és Zakynthost is körberobogóztuk 1-1 hét alatt, gond nélkül.
De persze, kinek vérmérsékelte szerint
Szegen találtad a fejet... A fórum lényege ez,hogy mindenki elmondja az ő szubjektív véleményét.Ez csak egy ajánlat volt.Te mész tovább robogva, én meg kocsikázom tovább... Egyszerű ez,mint egy barlangrajz. Nemde? Általában mindenki a saját elképzelése és lehetősége alapján teszi úgyis a dolgokat és mit sem változtat a gyerek fekvésén és az én véleményemen...
#1131182009-08-07 21:30:36 Válasz a #113056. hsz-ra
Szia Bottakati,
Örülök annak amit írsz, megnyugtató. Ti is 50-es robogóval jártátok be a szigetet? Esetleg adnak nagyobbat is B-s jogsira?
Ithaka-n mi volt az útvonalatok, miket néztetek meg? Olvastam hogy tengerpartok közül az Agios Ioannis-on voltatok, utánanéztem, tényleg szép. Ha lenne még egy-két tipped Ithaka-val kapcsolatban, örülnék neki!
Fiscardo mennyi idő volt robogóval Lassi-ból? Az azért elég nagy távolság...
Én csak annyi tippet adnék innen a pálya széléről, hogy az 50cm3-a robogók közül próbálj olyat választani, aminek kisebb a kasztnija (hiába vonzóbbak a szép nagy robogók), az jobban fog húzni, mert a tömege is kisebb.
Ha többféle gyártmány is van, és lehetséges, akkor Piaggo NRG-t válassz, abban van kakaó, jól bírja az emelkedőket is két személlyel.
#1134302009-08-10 13:25:16 Válasz a #113118. hsz-ra
Szia Mandzsi,
50-es motorral mentünk, nagyobbat nem adtak B jogsira.
Fiscardo-Lassi bő 4 óra távolság, de lehet hogy több is volt, mert annyi szép helyen álltunk meg fényképezni meg sétálni.
A komp Samiból (oda-vissza jegyet vegyetek) indul és Piso Aetosban köt ki, ott nincs semmi. Onnan az alábbi útvonalat tettük meg: Agios Ioannis, Lefki, Stavros, Frikes, Kioni, Agios Nikolaos és végül Vathi. Ebbe belefért két strandolás is. A komp indulása előtt érdemes fél órával ott lenni a kikötőben, mert nagy a sor, a helyiek igazítanak el, hova kell állni.
Kedves Mindenki! Sok hasznos információt gyűjtögettem itt az utóbbi időben olvasgatva a tapasztalatokat, és élménybeszámolókat!
Remélem a mi nyaralásunk is legalább olyan jó lesz mint itt közületek sokaknak volt!
Sziasztok,
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! A Piaggo NRG-t megjegyezzük, úgyszintén az ithaka-i javaslatot is!
Firkamanó, Nektek nagyon jó nyaralást kívánok!