Szia Hekata!Mi június 20.-án indulunk,de busszal mert a párom nem mert elindulni autóval ilyen hosszú útra.Az Apollon travellal megyünk és az Apostolos apartmanba leszünk.Két hétig fogunk kint csavarogni.Te kivel mész és milyen korosztály vagytok,ha nem vagyok túl kíváncsi?Mi 33 és 36 évesek vagyunk.Hátha összefutunk valahol.Addig is jó éjszakát.
Mi is a párommal megyünk kettesben. 44 és 48 évesek vagyunk. Kár, hogy nem autóval jöttök. Valóban kicsit hosszú, de szerintem nem annyira vészes. Tavaly 12 óra alatt értünk görögbe, pedig végig én vezettem. Az idén is így lesz, bár most kicsivel hosszabb az út. Az elõzõ hozzászólásokat figyeltem, szerintem most is megjárható 14-16 óra alatt kb.
Szia Hekata!Jövõre már mi is autóval tervezzük az utat mivel visszük a gyerekeket is.Írtad ,hogy tavaly is voltatok Görögbe,merre jártatok akkor?Mi most megyünk elõször külföldre nyaralni és már nagyon várom,hogy végre láthassam a tengert.Lehet ,hogy haza sem fogok jönni!
Mi tavaly voltunk elõször görögben, Olympic Beachen. Sok mindent akkor néztünk meg, most csak kisebb kirándulásokat tervezünk sok-sok pihenéssel. Pontos tervünk még nincs, és nem is tudom, hogy innen hova érdemes menni, mit kellene megnézni. Ha gondolod, valamikor összefuthatunk kint, hátha lesz egy közös uticélunk is.-)
Kata
Szia Kata!Elõször mi is Olimpic Beach-re akartunk menni,de az utolsó pillanatban meggondoltuk magunkat.A képek alapján Sarti jobban tetszett,na meg nem vagyunk valami bulizós emberek,hanem inkább a pihenés és a túrázás érdekel bennünket jobban.Nagyon sok helyre szeretnénk eljutni abban a két hétben,de majd meglátjuk mi jön össze belõle.Mi Esztergomból fogunk menni,de Pesten szállunk buszra.Majd indulás elõtt megbeszélünk ha gondolod egy találkozót és összeröffenhetünk egy kis beszélgetésre,valamelyik jó kis Görög tavernában. Üdv:Edit
Mi pont egy hónap múlva megyünk Sartira a Prokopis apartmanba... Kocsival megyünk, mert a buszus kirándulásokkal már bejártuk a nevezetes helyeket, most viszont azt szeretnénk, amiket busszal nem lehet megnézni
mi 3 éve voltunk Sartin, akkor volt a fötérhez illetve a nagyparkoló közelében egy kis mellékutcában elrejtve egy nagyon szuper disco, akkor tele volt magyarokkal, a lányaink ott buliztak csaknem hajnalig, csak sajnos már nem tudom a nevét, de ott volt a kezdö ismerkedési est is, ahol finom aperetívvel fogadtak, nem hagyták ki a hagyományos zorbas táncot sem, szóval jó buli volt, a tér nyitott magas kerítéssel elkerítve, bárral az egyik oldalán, a disco általában 11 után kezdöttek, hát kívánok jó bulizást