szia kovacsgyula. Igen, Vaszilisz nyugdijba ment, a motorjait eladta, a kolcsonzo bezart. Es iden Agi sem lesz. Azert jo nyaralast.
Szia "jamasz"
Köszönöm neked, hogy segítettél, sajnálom, hogy mind ketten eltűntek a láthatárról. Jó lenne ha személyesen is megismerkednénk, eddig sajnos rajtam kívül álló okok miatt nem sikerült.
Üdvözlettel a "szellem"!
Sziasztok, új regisztráló vagyok. Kovács Zsoltnak hívnak, augusztusban megyünk a családdal először Görögországba, Nei Poriba. Pár kérdésem lenne az autóval odalátogatókhoz. Merre érdemes menni, hol érdemes tankolni, mennyi autópálya díjjal kell számolnunk külföldön? Előre is köszönöm!
ott ahol az öregnél lehetett motort bérelni mellett van ha még ott van a halbolt is,délelött kell menni korán,de a friss hal tényleg nagyon finom,teljesen más izü mint a nálunk kaphato fagyasztottak
Sziasztok! Távolabbi terveink között szerepel, hogy elmegyünk hatan Nei Poriba az Apostolis házba. De nem tudjuk, milyen elosztásban kérjük a szobákat. (3 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas, esetleg 1 db 6-os...) Azt szeretném kérdezni, hogy a 3 ágyas mennyire kényelmes 3 embernek? Voltunk már olyan helyen, ahol 1 szimpla és 1 dupla ágy volt, és a dupla nem igazán volt kényelmes 2 embernek, pedig nem voltunk túl nagy testűek... Aki volt már 6-osban, arról is szívesen venném az információkat, hátha úgy döntünk... Köszönöm!
Szia Butyike63!
6 személyes szobában még nem voltam,de 3-asban igen,és ott 3 db 1 személyes ágy volt.Azokban az apartmanokban ahol én anno megfordultam a 2 személyes szobákban volt 1 szimpla és 1 dupla ágy.De az ilyen szobáknál úgy szokták feltüntetni 2+1 személyes.A 3 személyesben mi kényelmesen megvoltunk.Talán csak annyi,hogy a fürdőre többet kell várni.Az elosztásnál gondoljátok át,hogy a 6 emberkében vannak e párok,vagy esetleg 3 lány 3 fiú,gyerek szülővel.Gondolom pl. a párok szívesebben vannak kettesben.Meg hát én se szeretnék ott gyertyát tartani.