Sziasztok!
Sacc kb. 22 óra gyötrelmes utazás (határokon való sok várakozás) megérkeztem. Reggel kicsit borús volt az idő, de d.u.-ra NAGYON meleg lett, és a víz is kellemes, cca. 27 fokos. Ja, a pernyének a vízben nyoma sincs, a parton látszik APRÓ nyoma.
Sziasztok! Sajnos a mi nyaralásunk is letelt vasárnap mi is haza érkeztünk.Az idő végig nagyon jó volt és a víz is szép tiszta volt,főleg az öblökbe.Az út nekünk is hosszú volt oda fele,haza már sokkal rövidebb.
Sarti csodálatosan szép és főleg azok az öblök amik hozzá nem messze vannak.Ez az 1 hét valami csodálatos volt,biztos hogy ide még vissza fogok menni!!!Nekem látványosságba sokkal jobban tetszett mint Nei Pori,esetleg annyi negatívum hogy állandóan fúj a szél és ezáltal mindig hullámzik.Volt amikor már akkora volt a hullám hogy nem mertünk a vízbe benne lenni.Mi nem mentünk semmi fakultatívra hanem gyalog jártuk be a környező kis öblöket.Egyedül a kalóztúrára mentünk az Attiláékkal.Mindenkinek ajánlom mert nagyon szép helyeken fürödtünk és nagyon jó fej az Attila és a felesége Zsuzsa.Ezt nem szabad ki hagyni,ezért bármikor még vissza térek ide mindig be fogok fizetni!!Szóval hihetetlen szép 1 hetet töltöttünk,mindennel meg voltunk elégedve szállás, utazási iroda,busz,sofőrök.Rengeteg kagylót szedtünk Sarti új részének a végébe.Egy bosszant csak,megint 1 évet kell várni
Aki jön szombati turnussal , lenne hozzá egy óriási kérésem ...
Tudna nekem hozni valaki egy csík kék Dunhill cigarettát otthonról ? ugyanis alaposan elkalkuláltam magam még otthon a vásárlásnál ,kijöttem 16 dobozzal két hétre , és már csak 9 dobozom van , ergo nem lesz elég , az 100 % .
Az itteni cigit nem lehet elszívni annyira rossz és nem mellékesen irtó drága !
Tudom , most majd írjátok hogy jobb leszokni , én is tudom .. de most ez nagyon nagy segítség lenne ...
Természetesen kifizetem , Euroban és vendégem egy italra is.
Ha valaki tudna így segíteni nekem , az írjon privátban !
Na jött a teló, h később indul a busz Pestről (dél helyett 4), valahol valamikor olvastam, ez nem jót jelent.. Vki nem tudja mit, mert nem emlékszem már..