Csak ha F-16-al, vagy Grippen-el megy
Mert ez egy katonai reptér (nézd meg jobban a képet a kifutók felett a bal oldalon; látszanak a tipikus vadász gép állások).
S.BALAGE! ..........Olvastam élménybeszámolódat a 2008-as Thassos-i nyaralásotokról. Tetszett. Szép emlékeket ébresztett fel bennem is.2005 -ben jártunk ott.Potoson nyaraltunk.2km-re Pefkari és Limenária irányában az Alexandra Beach -en strandoltunk.Gyalog egész Limenáriáig átmentünk.Közben volt egy érdekes strand a METALLION Beach.Egy elhagyott régi ércbányából kialakítva.Szürke talaj és a jellegzetes Thassos-i
fehérmárvány szobrokkal,kövekkel.Valószínűen motorosok találkozó helye is. És víz Görögországra és a szigetekre nem jellemző módon iható.Theologosban a tikkasztó melegben a kutak vize is isteni jó volt.
Én is mindenkinek csak ajánlani tudom az egyébként nem zsúfolt szigetet.
Jó helyek:Limenas-Mihail Arkangyal kolostor-Aliky(hegy egy részét elbontották fehér márványt bányászva.Placcot hagyva a max térdig érő vízben)Panagia falu-Theologos falu-Golden Beach(hullámok kedvelőinek)
Szia!
Idén mi is kempingezni szeretnénk Korfun. Légysz leírnád a tapasztalataidat ezzel kapcsolatban!Minden érdekelne.Eddig nem sok emberrel tudtam beszélni ilyen témában.
Ja igen elég béna vagyok még itt, Norcsinak azt hiszem, de minden tapasztalat érdekelne a Korfui kempingekkel kapcsolatban.Még nem volt időm visszaolvasni, de meg fogom tenni azt is.
Akkor meg nem értem, miért nem szerveznek ide, innen meg Thassosra utat. De nem is baj, mert ha felkapott lesz a sziget, teljesen elveszti a varázsát. De ha ez egyénileg megoldható, próba-szerecsen, és a tapasztalataid oszd meg velünk.