#1953462012-09-12 16:02:16 Válasz a #195342. hsz-ra
Te is az apollon-tól mész? Mert mi tőlük, de minket nem hívott senki. Igaz mi miskolci felszállással megyünk, de akkor elvileg ennek is tolódnia kellene. És akkor így 4 órával később érünk Görögbe??? Amúgy én is kíváncsi lennék mi miatt van ez?
Dias Zeusz, Pest Népligetből (amúgy mi is Miskolcról megyünk, csak vonattal Pestig..)
Régebben írták, hogy kerülővel megy vagy vmi ilyesmi, ha később indul..?
Nagyon jó idő van Sartin, és jó idő is lesz a jövő héten is (szombatra mondtak csak egy kis esőt), úgyhogy nem kell aggódni. A víz is tiszta és meleg... (A sör hideg )
Ma is "csak" 28-30 fokot mértünk árnyékban...
Igen, szombaton kicsit elromlott az idő. Bár szerintem nincs hideg (tegnap fürödtem is), a héten egész jó idő volt. Ahogy nézem az előrejelzést, kedd-szerdán lesz némi javulás.
Szomorúan olvastam, hogy így lehűlt a levegő. Remélem melegszik az idő, és nem fog esni. Már csak azért is, mert mi jövő héten indulunk...
Akik most vannak kint megírnák, hogy milyen a víz? Előre is köszi
#1954252012-09-16 22:43:56 Válasz a #195410. hsz-ra
Jövő héten már biztos jobb idő lesz. Már csak azért is, mert mi is pénteken indulunk, és eddig még minden évben szerencsénk volt a szeptemberi időjárással.
Most is megrendeltem a napsütést szept. 22-től 29-ig.
#1954422012-09-17 13:26:55 Válasz a #195438. hsz-ra
Tegnap még volt néhány ór.s esőmentes időszak, de kb. 19 órakor ijesztő dörgés, villáml
ás közepette olyan felhőszakadás jött,hogy mindenki fedezékbe menekült. Az eső azóta is szakad, beragadtunk a szobába. Még jó, hogy van wifi, s a telefonon lehet internetezni. Kedd délutánra jeleztek jobb időt, de a viz biztosan nagyon lehült. Két hétre jöttünk,bizom benne, hogy nem lesz szükség szoláriumra.
A tenger lehűléséhez több kell néhány napos esőnél. Az ember hőérzete lesz érzékenyebb inkább néhány hűvös nap után. Készülök esőkabival és esernyővel október elejére, igaz én szeretem az esőt - mértékkel.