Hahó))
Ha valaki most olvassa a soraim, és Sartin nyaral, mondja már meg nekem, milyen az idő kint??
A Lányom most nyaral Sartin, a Sarti Beach Apartmanban.
Mivel hívni nem tudom, segítsetek nekem, szerintetek tudnak fürdeni is???
#1955802012-09-24 22:57:04 Válasz a #195568. hsz-ra
Szia Ágica2! Sartin gyönyörű az idő. Olyan meleg van, hogy csak vizben lehet kibirni. Ne izgulj, a lányod olyan feketére fog sülni, hogy, rá sem fogsz ismerni (kivéve persze, ha magas faktorú naptejet csomagoltál neki).
Alexanra apartman egyébként jó hely, az olivaligetben, grillsütővel, kerti zuhannyal, igaz utolsó ház Satin, Marmaras felé az út túloldalán, de közel a sziklás öböl és csend van
#1955922012-09-25 18:48:57 Válasz a #195580. hsz-ra
szia tothneni
Nagyon örülök, hogy írtál, akkor nyugodt vagyok. Hát a naptejet itthon hagyta, de remélem a nagybátyja,és apukája vitt:)))
Remélem meleg marad a héten neki, sokat gondolok Rá))
sziasztok
volt már valaki szilveszterkor sartin?van élet?a ryanair kb 25ezer forintért visz Thesszalonikire,december 30-as indulással,január 2.-ai visszaúttal.Onnan el lehet valahogy jutni Sartiba?Pl busszal?neten nem találok semmit erről.
sziasztok
volt már valaki szilveszterkor sartin?van élet?a ryanair kb 25ezer forintért visz Thesszalonikire,december 30-as indulással,január 2.-ai visszaúttal.Onnan el lehet valahogy jutni Sartiba?Pl busszal?neten nem találok semmit erről.
Szia Hp16!
Igen el lehet jutni Sartiba taxival ami az idén 100 ezer Ft. Ez már oda-vissza út.
De nem árt ha megnézed a Shiton Travel honlapját, felhívod őket, mert hátha van egyszerűbb vagy olcsóbb megoldásuk.
A repcsi ára nagyon jó de az átjutás Sartiba sokkal drágább lesz.
#1956222012-09-27 13:08:16 Válasz a #195614. hsz-ra
Van busz Thessaloniki és Sarti között, (persze baromi hosszú menetidővel, de akkoris) valahol még menetrendem is van talán, de abban nem vagyok biztos, hogy ez jár-e, vagy milyen változásokkal jár téli időszakban...de utánakérdezek Neked ottani ismerőstől..
Múlt évben szerveztünk egy Sarti szilvesztert, amit a kezdeti nagy lelkesedés után mindenki visszamondott...
Néhányan maradtunk csak, ami a Taoussanis Toursnak nem érte volna meg, így elmaradt. Ilyen előzmények után nem tudom, bárki meri -e vállalni, hogy megint megemlítse egy szilveszteri buli tervét Sartiban...