akkor lehet maradunk Thessalonikibe,ott 3 éjszaka szállás 2 főnek kb 20 ezer ft reggelivel.Sartin nem hiszem hogy nagy élet lehet,gondolom minden zárva is van.
#1956572012-09-29 11:18:07 Válasz a #195467. hsz-ra
Csatlakozom,teljes mértékben igazad van...Sarti mindenkit megbabonáz én szeptember 16-án jöttem haza,de már a jövő nyarat tervezem,akkor már negyedszerre a legkedvesebb helyen
Ma értünk haza Sarti-ról. Röviden az egy hét: Fantasztikus volt, hihetetlenül szép időnk volt, egy csepp eső nem esett, még este sem. Minden nap fürödtünk a tengerben. Nem volt már piszkos, kivéve pénteken, amikor voltak nagyobb hullámok, és kisodorták a partra a fekete égett törmeléket. Az út sem volt vészes, a görögök sztrájkjából pedig semmit nem lehetett érezni. Tudtunk volna még maradni, sőt, akár már most visszamennénk!
Két hét nyaralás után tegnap értünk haza Sartiból. Az első 3 napot leszámítva gyönyörű időnk volt, sokat fürödtünk. Voltunk kalózhajózni (28 euro/fő), és a helyi távolsági busszal beautóztunk a múlt csütörtökön Neos Marmarosba (buszjegy oda-vissza 10,6 euro. Reggel 7 órakor indult a busz, délután pedig 16 órakor vissza.) Konkrét infó azoknak, akiket érdekel. Leo természetesen ezekre a kérdésekre kitérő választ adott, a kalózhajót pedig a fórumozók tapasztalatait olvasva már nem is említettük neki.
Minden szép volt, jó volt, még a központtól kb másfél kilométerre, a beachen lévő szállásunk, a Stamatis is. A hosszú séták pedig határozottan jót tettek.
A hazaút a szokásos hosszú szenvedés, a szerb határon másfél órás szívatással. Ami viszont igen rosszul esett, hogy vasárnap reggel Szegeden, a Virágpiacnál, továbbindulás előtt 1 perccel átültettek egy másik buszba azzal, hogy az a busz egyenesen Kecskemétre megy Ekkor kb. 6 óra volt. Már a buszon derült ki, hogy egy tiszakürti csoport is van a buszon, akiket előbb haza kell vinni. 3 óra múlva, 9 órára értünk Kecskemétre. A sofőrök jól átvágtak bennünket, hullafáradtan, bedagadt lábbal, dühösen szálltunk ki a buszból (rajtunk kívül még volt néhány kecskeméti, de ők eredetileg is ezen a buszon utaztak). Szóval ez azért nem hiányzott a végére.
Sziasztok Sarti rajongók!
Volt már erre vonatkozó kérdés, de nem láttam választ rá, így felteszem én is : Főszezonban előre foglalás nélkül neki szabad vágni??? Lehet helyben szállást kapni?
Eddig csak átutazóban voltam Sartin, de nagyon tetszett, ezért tervezzük oda a nyaralást jövőre!
#1956922012-10-02 17:07:29 Válasz a #195687. hsz-ra
Szia! Főszezonban is kis keresgéléssel lehet nyugodtan helyben is szobát szerezni. Néha még jobb áron is ugye, mint előre szervezéssel...akkora tumultus nem szokott lenni, hogy fedél nélkül maradjon bárki is.
#1957042012-10-02 20:37:52 Válasz a #195687. hsz-ra
Igaz, mi nem idén, hanem tavaly augusztus elején voltunk Sartin úgy, hogy helyben kerestünk szállást, nekünk nem az volt a tapasztalatunk, hogy könnyen lehet találni, de erről és az okairól akkor írtam is (648. oldal). Bár volt akinek 10 perc alatt sikerült.
#1957052012-10-02 20:40:21 Válasz a #195687. hsz-ra
Szia!
Az idén az volt a tapasztalat, hogy a legnagyobb főszezonban is bőven volt szabad szoba az apartmanokban.
Úgy találod meg a szabad szobával rendelkező apartmanokat, hogy az apartman elé az útra ki van téve egy asztal és az asztal mellett ül valaki. Az asztalnál ülő illetővel tudod megbeszélni a feltételeket, meg is mutatja neked a szabad szobákat, ha érdekel.
Szóval be se kell menni az apartmanházba érdeklődni, vagy nem kell az apartmanosok ajánlása alapján menni ide-oda, hanem már az úton sétálva messziről láthatod, hogy az adott házban van-e szabad szoba.
Az a fura, hogy ilymódon olcsóbban kaphatsz szobát, mintha előre foglalnál. Vagy ha nem is olcsóbb, akkor sokkal jobb helyen lévőt, vagy nagyobbat szerezhetsz ugyanannyi pénzért.
Ha felvállalod, hogy 12-15 órás autózás után még rászánsz 1 órát az apartman keresésére, akkor jobban jössz ki a helyben foglalással, mint az előre foglalással.
Van egy kivétel, augusztus 15-e (Mária Mennybemenetele), akkor nincs szoba, ez az egyik legnagyobb ünnep Görögországban, ezidőben minden görög a tengerparton van, szabad szoba meg nincs
#1957102012-10-03 10:55:02 Válasz a #195705. hsz-ra
Köszönöm a válaszokat!
Pont az ár miatt kérdeztem, ugyanis Nei Poriban nagyon jó kiadó apartmanok voltak csúcsszezonban, 30-40 euró között, ami legalább 20%-al olcsóbb, mintha előre foglalsz!
Úgy gondolom megéri megkockáztatni!
Sziasztok!Két hét nyaralás után okt.7.-én értünk haza Sartiról. Egyik nap még 40 fok is volt és végig 35-38 fok volt. Sok minden bezárt már, de ahol magyar érdekeltség volt ott még nyitva voltak. Isteni volt a víz is. A Nis-i tranzit úton mentünk el-vissza is de kb 35-40 perc volt a menetidő -mintha keresztül mennénk Belgrádon- így jövőre sem fogunk variálni azon megyünk. A macedón határon 20 euro fejében átengedtek minket mert a zöld kártya nem tetszett a vámosnak. Így utazási irodába kértünk e-mailbe egy újat, amit ki is nyomtattak nekünk a Tausanisba -ami egyébként totál megegyezett azzal ami a kezünkbe volt- de a haza úton el sem kérték. Sajna a kalózhajóra már nem jött össze a létszám, de így is boldogítottuk Attiláékat a Kalóztanyán. Megkerestük idén a Halott várost. Nagyon tetszett. Ha valakinek van kérdése írjon. Üdvözlet!
Sziasztok!
Én már a jövő évi nyarat tervezem, sajnos, az idén nem jutottam el Görögországba... Jövő nyáron az Apollon-nal szeretnék menni Sartira, és elsősorban a Dimist néztem ki, aki járt ott, írjon pár sort. Eddig az Aeolussal mentem, de nekik most már kevés apartmanjuk van Sartin, és sajnos, már gyengébb kategória, pedig a 9 éjszaka még mindig bejönne. Az Apollon szállásait nem ismerem. A központhoz és a homokos tengerparthoz szeretnék közel lenni, és jó lenne, ha lenne wifi elérhetőség. Tudtok ajánlani?
Más: az Apollon-nál mikortól van előfoglalás? Az Aeolusnál előfordult, hogy már októberben befizettem a jövő évre.
üdv
#1958832012-10-13 18:30:19 Válasz a #195867. hsz-ra
Szia asuto!
A dimis nagyon jó helyen van , pont ahogy elképzelted. http://www.sarti.gr/en/hotel_g....._2319.html
Gondolom, jó lenne elôre érdeklôdni a tengerre nézô szobákért. Ha kinyitod az oldalt árakat is látsz. nem e lenne érdemesebb autóval. én így járok már hét éve. Jôvôre is megyek , novemberben már foglalom.
A Spanos ház még olyan,amit keresel...nem akarok az előttem író tollaival ékeskedni,de ugyanazon a linken megnézheted-all house felső sorban a menüben-bocs Kela