köszönöm a válaszokat! Ami a gépkocsis közlekedést illeti, én még nem próbáltam, és kettőnknek nem is érné meg azon kivül, hogy ott is használható a gpk, de a párom már alig várja (bár az idősebb generációhoz tartozunk), hogy motorozhasson, ritkán van rá alkalma. üdv
#1960572012-10-22 10:56:36 Válasz a #195867. hsz-ra
Szia asuto!
Mi szállásunk a Dimis apartmanban volt idén augusztusban. Szemből nézve a legfelső emeleten jobb oldalt. Hárman voltunk lányok. Pici az apartman, két személyre ideális, pótágyazva már nagyon zsúfolt, de különösebb problémát ez sem jelentett, csak alvásra használtuk. Teraszon kényelmesen lehetett reggelizni, kávézni...
Mellette szól, hogy minden közel van hozzá, hiszen a központban van. Ha autóval mentek a parkolás sem gond, egy kis tér van előtte. Apartman jól felszerelt. Teraszról tényleg látszik a tenger Egyedüli negatívumként csak azt tudnám felhozni, hogy ezen a téren vannak a kukák is, így ha nem alszol mélyen a kukásautó garantált ébresztőt tart reggel fél7-7 körül.
Én 2006 ban voltam utoljára Sartiban. Azóta is vissza vágyom. Viszont a buszos utazás kisgyerekkel már elég macerás lenne. Ezért gondoltam a repülős verzióra. Valaki nem tud viszonylag olcsó transzfert Thessaloniki reptér és Sarti között? Már keresgéltem, de 100ezer körül van oda-vissza 2 felnőttnek. Ez azért elég húzós.
#1962192012-11-01 04:56:00 Válasz a #195657. hsz-ra
le se merem írni hányszor voltam SARTIn de valami engem is megfogott,már most a jövő nyarat tervezem.Már majd minden fakultatívon voltam,meg csináltam is.Fejtem kecskét is kicsit rosszul sült el,de élveztem.
#1962222012-11-01 10:04:24 Válasz a #196211. hsz-ra
Üdv lililuca!
Az alábbi 2 lehetőség nem saját tapasztalatból fakad, a fórumon
olvasottak alapján írom meg:
1.Szalonikiből van közvetlen gyors buszjárat Sartiba, kb. 2 óra az út.
Hogy ez mennyire kapcsolódik a rep. gépek indulásához, érkezéséhez,
arról már nincs tudomásom.
2. Ha jól emlékszem,- kérdéses,- a Hotel Phillips a korábbi években
indított transzfer kisbuszt.(10 személyes ?) Fix összegért, mely az utasok
számával osztódott.
Idén, bár nem vettük igénybe, 125€/út áron tudtunk volna taxit fogadni.
Mentünk autóbusszal, mely jóval olcsóbb, de igen fárasztó élményekkel
gazdagított minket.
Jobb a repülés
Üdv.
czoki
#1962992012-11-07 19:17:12 Válasz a #196294. hsz-ra
szia lililuca.!
Sartin egy autókôlcsônzôt láttam. nem messzire a tértôl a tenger felé.. Remélem ez a honlapjuk, de legalább vannak ott árak szezon szerint. remélem segítettem.
Még mindig olyan jó hely Sarti?Megéri olyan hosszú útra menni, hogy láthassuk?
CSak azért kérdezem,mert 2006-ban voltam utoljára. De addig viszont vagy 4x is jártam ott. Nagyon visszahúz a szívem, csak kicsit félek ,hogy csalódás lesz...
#1963032012-11-08 17:51:05 Válasz a #196302. hsz-ra
Ne félj! Én elôsszôr 2005 ben voltam. Azóta minden évben . Az igaz hogy évrôl évre tôbben vannak egy picit. Nálam Sarti nem csak Sarti. beborongolom a Sithon félsziget minden zegét zugát. Nincs oly nagy változás.Ha 5x jóĺ érezted magad, jôvôre is elégedett leszel.