Köszi a válaszokat! Elvileg sikerült beállítani az utazást is...
Megnéztem a Goa beach-es képeket! Tényleg szép lehet, úgyhogy ha este nem is, de nappal megnézzük.
Sartin és a környékén kell valami ilyen "cipõ" a tengerhez? Sok képen láttam süniket, de gondolom azért a parton nem igen van esély, hogy belelépjünk, nem?
Szia GyuriEncsi!
Mink Szlovákiaból ÉrsekÚjvárból (Nové Zámky) indulunk, valamikor délután. Nincs foglalva szállás így nem tudom mely részén leszünk. Ahol sikerül.
Akár találkozhatunk is. Honnan indultok? És hányan vagytok?
Szia GyuriEncsi!Ha jól tudom a village részen van a mi apartmanunk.Mivel még nem jártam ott soha csak az infókból olvastam.Ti milyen korosztály vagytok és honnan jöttök?
Igen, sajnos halljuk mi is elégszer a "tûs sztorikat", ezért írtam, hogy nem az én helyem. Nappal viszont nincs idõm szemügyre venni Goát, mert dolgozok. Ha jöttök, látogassatok meg a "butikban", ahol esténként vagyok jelenleg 18.00-tól 22.00-ig. A sétáló utcában, Sarti beach felé, a pékség mellett. Nem a pékbabás mellett (merthogy ott nincs butik). Mindenkinek kívánok nagyon jó pihenést, jó szórakozást nálunk.
Szia Angica!
Négyen vagyunk (család) felnõttek.Nem vagyunk válogatósak,de azért lehessen aludni is néha.
Tévézni majd itthon fogunk, a légkondival meg nincs tapasztalatom csak a kocsiban.
A legjobb lenne tengerre nyíló teraszos apartman.Igényes vagyok?