Én fel akartam tenni a Bodrumi képeimet egy albumba még 2005-ben, de mivel nem Görögország, így Jox kérte, hogy inkább ne.
Azóta viszont van topicja Törökországnak, teszek fel most oda pár képet.
KÖSSSZZIII!!!!Azt hittem,mivel délen van,nem fog este belenyugodni a tengerbe,de mégis,jajj,de jó!Valszeg jövõre oda kellene mennünk,s mivel Aeolusban nem csalatkoztunk eddig,talán velük...de ez még a jövõ zenéje,mindenesetre köszi a választ,Judithka!!!
Szia Vojandi!
Ha mind azt amit leírtál, hogy látni szertnél azt Bodrumban láthatod, kivéve a bazárt, ami nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett.
Mindenütt ugyanazt a számomra értéktelen bovli árulták. Bocs de ez privát vélemény.
Judithka
Sajnos az idei katalógusban nincs benne, de mi a Sakalis Innben voltunk.
Teljesen elfogadható és korekt volt minden. A szigetrõl oda jártak kajálni mert a tulaj olyan nagyon jól fõzött, sütött.
Most sem tudtam képet beilleszteni.
Judithka[img][/img]
Megnéztem, nagyon szépek a képek, de semmi kõlénleges nagy szám nincs benne. Mindezt egy görög városban is megtalálom, még a dzsámi tornyot is! Szóval, akkor nem mennék
Fekvése:
Tigaki nyüzsgõ központjától 150 m-re felfedezik a Gaia szálloda lánc egyik tagját – a Gaia Village szállodát. Nagy kertjének közepén, melyben pálmafák, virágok nõnek, medencét és néhány fehér-sárga színû épület fekszik. Ez a kedvelt all inclusive szálloda a szolgáltatások széles palettáját kínálja. Kiváló fekvése is - a fõvárostól csupán 11 km – vonzó a vendégek számára.
Szobák:
kényelmesen berendezett, légkondicionált szobák 2-4 fõ részére és külön hálószobás apartmanok 3-5 fõ részére. Felszereltségükhöz fürdõszoba / WC, hajszárító, tv, rádió, telefon, balkon vagy terasz.
Felszereltség: hall recepcióval, tv sarok, internet, fõétterem terasszal, koktél bár, minimarket, 2 édesvizû medence gyerekeknek és felnõtteknek ingyenesen használható napernyõkkel és napágyakkal. Pool bár, snack-bár, kézilabda, mini futball, biliárd (felár ellenében), gyerekeknek játszótér. A szórakozásról hivatásos animációs csapat is gondoskodik.
Tengerpart:
A hosszú homokos tengerpart 200 m-re található.
Ellátás:
All inclusive: reggeli (07,30-09,30), ebéd (12,30- 14,00), vacsora (19,00-21,00) büfé rendszerben, vacsora gyerekeknek (17,30-18,00) büfé rendszerben; könnyû snack (10,00-12,30 és 15,00-18,00); fagylalt gyerekeknek (11,00-17,00); kávé, tea (16,00-17,00); helyi alkoholos és alkoholmentes italok (sör, bor, brandy, ouzzó, ...) (10,00-23,00)
Véleményünk:
kényelmes nyaralás all inclusive programmal. Gyermekes családoknak is saját tippünkként ajánljuk!
Tigaki egy aránylag csendes kis falu, de azért bõven találsz tavernát és üzletet. Szóval van élet bõven, de nem az a kimondottan nyüzsgõ hely. A tengerpartja finomhomokos és lassan mélyül. A Meltemi nevû szél esetleg zavaró lehet annak aki érzékeny rá, de kimondottan jól esik egyébként a nagy hõségben, mert sokkal kellemesebbé teszi a levegõt.
Valcsika!Csak még egy kérdést:van olyan sziget,ahol alig fúj a szél vaqy ez teljesen idõjárásfüggõ,mert idén Krétán mi aztán kaptunk a Meltemibõl rendesen,tavaly tudom,nálatok alig lengedezett jún.végén Makrin?
Andi már válaszolt is a kérdésedre. Igen, a Jón-szigetek kevésbé szelesek, de ott is lengedezik a szél. A tengerparton egyébként mindenhol fúj a szél többé-kevésbé, még a szárazföldön is. Nekünk tényleg nem fújt egy cseppet sem a szél Makrin június második felében, pedig nem ártott volna egy kicsi belõle, hiszen szinte elviselhetetlen hõség volt. Koson Kardaména kevésbé szeles, mert az a sziget másik oldalán van, ahol nincs akkora hatása már a Melteminek.
Szia Valcsika!Köszi a választ és persze Andinak is!Kardamenán a nap belenyugszik a tengerbe?Azért kérdem ezt mindig,mert mi imádjuk nézni a naplementét romantikázva...köszi elõre is.
Szerintem nem, mert az pont a déli oldalán van a szigetnek. Mi Lambiban nyaraltunk az északi részen, egy közvetlen tengerparti szállodában és ott láttam minden este a naplementét. Napfelkeltét viszont biztosan lehet látni akkor, az is gyönyörû ám!