Mi is bookingon foglaltunk és előtte 12 nap a lemondási határidő.Még arra is felhívták a figyelmünket,hogy kint egy órával előbb vannak.
Ezt most miért írod nekem? Azon a szálláshelyen 12 nap, máshol más. Nekem az idén 6 különböző helyen (egy sem görög) van foglalásom, s talán kettőnél azonos a lemondási határidő, s ez korábban is így volt. Ezért mondtam, hogy nincs szabály, szálláshelytől függ. Világosan látszik a szállás oldalán foglalás előtt is, csak el kell olvasni.
Érdeklődni szeretnék tapasztalatokkal kapcsolatban.
Először szeretnénk nekivágni Görögországnak autóval,
Paralia az úti cél július végétől augusztus elejéig.
Autóbusszal már kétszer voltam szüleimmel Görögországban,
autóval még sosem és most csak fiatalok mennénk.
Érdeklődni szeretnék, hogy mind a szerb, mind a macedón rendőrök
hogy állnak hozzá az átmenő forgalom nyaralókhoz, illetve milyen autópályadíjakra számolhatunk?
Ezenkívül szívesen várok autóval kapcsolatos információkat is,
hogy mire kell figyelni és ügyelni.
#2053022013-06-26 20:29:54 Válasz a #205298. hsz-ra
Szia!
Mi már 5 alkalommal voltunk, egyszer éjjel 2 körül a Macedon rendőr megállított megkérdezte hová tartunk ,milyen nemzet vagyunk és ennyi.
A szerb őrök rendszeresen a felüljárók alatt várakoznak esetleg néha mérnek. Többször találkoztam útépítés előtti sebességkorlátozásnál ellenőrzéssel. A görög szakaszon egyszer megállítottak megnézte az útlevelet és semmi több.
#2053192013-06-26 22:01:02 Válasz a #205100. hsz-ra
Szia! Mi kb. 5 éve voltunk a Meteora Campingben. Mi szobát foglaltunk, ha jól emlékszem 2 éjszakát voltunk, 3 főre 50eur volt kb éjszakánként. Nagyon jó a kemping, és nagyon kedvesek a campingben és városban is. Én jó választásnak tartom, és tényleg gyönyörű a kilátás :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nemzetközi zöldkártyát hol lehet csináltatni?
A biztositód honlapjára felmész -legalábbis idáig mindegyiknél volt- és van olyan menüpont, hogy zöldkártya igénylés egy egyszerű űrlapot kell kitölteni és küldik postán.
Mégegy fontos dolog, csak a díjjal fedezett időtartamra küldenek, ha negyedévente fizetsz, akkor érdemes korábban vagy előre kifizetni a negyedévet!
Már nem küldik automatikusan
#2053762013-06-27 15:19:50 Válasz a #205269. hsz-ra
Anita ! le a kalappal előttetek, hogy 14-óra alatt Szalonikiben voltatok, bár elmondásod szerint sok a 40-60-s tábla ! Tehát sok-sok km-n keresztül nem lehet száguldozni ! ezért nem is értem ! Már mi is többször megjártuk ezt a részt de nekünk ehhez pár órával többre van szükségünk.
#2053812013-06-27 16:21:43 Válasz a #205376. hsz-ra
hahó, nem akarok itt okoskodni, de ha segíteni akarunk egymásnak infókkal írjuk meg az induló várost, a "reggeli"indulási időpontnak is elég tág fogalom, de főképp az nem mindegy,hogy Szegedről vagy Pestről indulunk , mert az már eleve 2-3 óra különbség, ugye?
köszi, mindenkinek
üdv
Eduso