Cserrobi és Kiss László én nem hencegek csak kérdésre válaszoltam. Jöttem már én is 12 órát. Azért egyet nem szabad elfelejteni, hogy én sokat jövök, megyek. Látnivaló az úton nincs, a rendőröket majdnem pontosan tudom hol lehetnek.
Cserrobi sajnos nem vagyok fiatal. Ha a korom évszámát megfordítanánk, akkor is bőven 30 fölött lennék pár évvel.
Nem mindegy az sem ki mennyit vezet évente, vagy 90 lóerős az autója, vagy 258.
T. Márta te kérdeztél én válaszoltam, ezzel fejezzük is be ezt a témát.
Mindenki úgy és annyi idő alatt jön ahogy akar.
Aki a hétköznapi indulásban reménykedik, sajnos kicsit el kell keserítsem. Tavaly direkt egy július végi keddi napon indultunk. Nagy gond és nagy forgalom nem volt...a szerb-macedon határig....utána meg a mac-görög határ!!! Bár csak akkor indult a nyaralás, mégis majd agyvérzést kaptam, h 1-1 óra volt mindkét határ kedd-szerdai napon! Többen is mondták, h a Törökök is kezdenek cselezgetni az indulási időpontokkal! Így lett az 1000km 14 óra!!!!
Viszont hazafele, amikor is 11.5 óra volt az út, semmi probléma nem volt a határokon....
Cserrobi gondolom te a vizi átkelést javaslod.
De most cserélj bíztosítékot. Egy tényleg fiatal ember hazafele az 1.150 km-t 9 óra 15 perc alatt tette meg. Autó BMW-535 négykerék hajtással.
Egy jó hír, átadták Novi Sad előtt, a MOL-kút után a felüljárót és az a rossz minőségű kanyar talán eltűnik.
Cserrobi gondolom te a vizi átkelést javaslod.
De most cserélj bíztosítékot. Egy tényleg fiatal ember hazafele az 1.150 km-t 9 óra 15 perc alatt tette meg. Autó BMW-535 négykerék hajtással.
Egy jó hír, átadták Novi Sad előtt, a MOL-kút után a felüljárót és az a rossz minőségű kanyar talán eltűnik.