#1982812013-01-30 01:17:46 Válasz a #198274. hsz-ra
Szia!
Ó, azt sajnos nem tudom, hogy hogy működnek ezek az online foglalásos dolgok, mikor, mit kell előre utalni vagy kell-e egyáltalán. Én mindig közvetlenül a szállással szoktam rendezni a dolgokat. De természetesen azt, hogy ő küldött-e nektek üzenetet, szívesen megkérdezem, semmibe nem telik. Csak kérlek Te is írd meg nekem vagy az e-mail címedet, vagy a nevedet vagy valamit, amire tudok utalni nála, ha kérdezem.
Egyébként pedig ha erről a címről jött az üzenet, vagy erre írsz Te mégegy megerősítésért,vagy tisztázni a dolgokat, akkor baj nem lehet, ez jó ez a cím: info@hotelviky-halkidiki.com
Ágnes89!
Tavaly pont ezzel a problémával küszködtem én is-megbizásból kerestem olcsó utat Sarti v. Paraliara szept.elejére.Aztán a last minute mellett döntöttem,de nem jártam jól.Ha buszos útra gondolsz,esetleg vidéki felszállással is,akkor ne várj...nem lett olcsóbb aug végére,mint a first kedvezményekkel tavasszal.És nem volt nagy választék sem...
#1983822013-01-31 15:03:56 Válasz a #198362. hsz-ra
Köszi szépen a tanácsot, szerintem kellő tanácsot kaptam, ahhoz hogy inkább maradjak az előfoglalásnál Igazából Miskolcra is utaznom kell egy órát (megye észak-keleti részén lakunk), inkább maradunk a Grand előfoglalásnál! Hasznosak voltak a segítségek, tapasztalatok, láttam, hogy sokan már nem egyszer voltak Görögbe:)
#1984242013-02-01 00:52:18 Válasz a #198384. hsz-ra
Köszi az infókat, de ha előfoglalásnál maradunk, akkor marad a Grand:P Csak amiatt kérdeztem a többi iroda felől, hogyha last minute útban gondolkozunk, kik azok akik még felár nélkül visznek. Mert last minute ide-oda,de van más költség is, ami alapján már valószínű nem érné meg! Lásd Apollon 4500 miskolci felszállás De a sok segítség által maradunk az előfoglalásnál Köszi Nektek! S bocs a "görögbe" megnevezésért, belegondolva nekem sem tetszik a "magyarba" és társai:)
Sziasztok
Kb.98-ban voltam Sartin. Nem tudjátok hogy mi lehet annak a szállásnak a neve, ami a falu végén, az országút mellett található? Utána már nem volt semmilyen szállás, és a part menti utolsó épületeknél lehetett lejutni a partra. Nem tudom hogy ennyi infóval tudtok-e segíteni de egy próbát megér
szép napot mindenkinek,érdeklődnék ha tudnátok segíteni a tengernek a hőmérsékletére lennék kíváncsi SARTI és június közepe ,tűrhető, vagy gyerekeknek még nagyon hidegecske ,köszi mindenkinek,szép napot.