Nem tudom hogy milyen biztosítást kötöttök, de mi 2 főre 17 napra egy közepes biztosítást 14.000Ft-ért kötünk. A biztositási összeg ha jól emlékszem ugyan nem korlátlan, hanem "csak 30 milliós".
Bocsi azt még tudni kell, hogy az autóra nem kell kötni sem assistant szolgáltatást sem cascót. Az assistan ingyen jár az autóhoz egész Európban, a casco díja meg évi70.000,-Ft 10% 50.000,-Ft-os önrésszel.
#2198942014-07-06 16:18:15 Válasz a #219862. hsz-ra
Szia H.apci!
Véletlen elírtam mert nem az AXA-nál hanem az Allianz-nál kötöttük az ezüst csomagot azt hiszem az ezüstöt és így 20 Ft volt csak a különbség árban.
Szia H.apci!
Véletlen elírtam mert nem az AXA-nál hanem az Allianz-nál kötöttük az ezüst csomagot azt hiszem az ezüstöt és így 20 Ft volt csak a különbség árban.
Szia!
Igen, azzal nekem is csak 25 125 Ft-ra jön ki, de ezúttal szerettem volna magasabb fokozatút kötni autóval együtt. Lehet, hogy visszatérek a megszokott "alapjárat"-hoz; nem bonyolítom az életem...
#2198972014-07-06 16:55:15 Válasz a #219888. hsz-ra
Kicsit magasabb fokozatút szerettem volna ezúttal (Travel Help LUX), mint már említettem, s autóval együtt. Az emeli meg, hogy van egy fő 70 év felett dupla díjjal, s összesen 19 nap.
A gond nem is az összeg, hanem hogy nem működik a rendszer az Uniqa-nál, s az alkuszok meg pofátlanul sokat tesznek rá, amit nem is értem, hogy képzelik, de lelkük rajta, biztos van aki megeszi.
A kocsihoz ( Mazda 6) jár ingyen az assistant szolgáltatás. Ha ne adj isten lerobbanna, baleset érne, még a szállásdíjat is fizetik, illetve ingyen csere autót adnak.
#2199422014-07-07 11:38:13 Válasz a #219932. hsz-ra
Jó, hogy szóba hoztad, ugyanis kiderült, hogy az én autómra (Ford) is jár(na) 10 éves koráig, s nyilván több más típusra is, amennyiben kizárólag szakszerviz javítja, s részt vesz a kötelező szervizeken, csakhogy ahol vettem, s ahova hordom, fél éve már nem márkaszerviz... Jó, ha mások is utánanéznek a sajátjuknak...
Szia H.apci!
Mi is az uniqa-nál próbálkoztunk online biztosítást kötni és ugyan ez volt nekünk is én sem találtam semmit a fizetés módjáról de mi is többször próbálkoztunk. A végén meguntuk és kb. 2 perc alatt megkötöttük az AXA-nál. Ugyanolyan jó az ajánlatuk ha nem jobb és árban is ugyanott van viszont nem kellett vele szarakodni mert a pénzt is ők vonták le nem kellett utalgatni sem.
Szeretem, ha valami gömbölyű... Írtam nekik, türelmet kértek, majd másnap képekkel alátámasztva elmagyarázták, hogy mit és hogyan állítsak át a gépemen, s akkor működni fog. Nagyon megköszöntem, de megjegyeztem, hogy inkább a gombot kellene igazítani a kabáthoz, ugyanis az összes többi hasonló weblap működik nálam, csak az övék nem, ezért nem fogom átállítani, s emiatt elvesztettek egy ügyfelet. (Nem hiszem, hogy ez megrázza őket, na de nehogy már a farok csóválja a kutyát... )
Sziasztok!érdeklödni szeretnék akinek van már tapasztalata,hogy tolora utasbiztosítást melyik biztosítonál érdemes kötni!(hírek szerint az atlaszt részesíti elönyben a helyi orvos!)Előre is köszönöm