Köszönöm a gyors választ!
A Phyllis-szel már szemezgetek egy ideje, Evycs is írt róla pár sort. De nem találtam róla sok mindent, melyik iroda ajánlatában van ez az apartman? Nem találom sehol csak a sartihotels.eu oldalon. Az a 65 euro/éj kicsit soknak tűnik (bár nem tudom az árakat Sartin pontosan) Az 130 eFt/7 éj. Jájjj.
Már lassan kifolyik a szemem, 3 nap alatt elolvastam a Sarti topic-ot a 600. oldaltól
Üdv
#1991722013-02-23 00:14:37 Válasz a #199153. hsz-ra
Szia! Ha a Grandosok nem foglalták le a Kosmas tökéletes,kb.100 méter a part,homokos,lassan mélyül,légkondis,erkélyes,aránylag csendes,vagy az Iliás,kb.tök ugyanaz egymás mellett van a kettő.Én idén a Salatasba megyek,a paraméterek ugyanazok,a Kosmas mögött van, terasszal,légkondival,zuhanyfülke,és ha szerencséd van tengerre néző terasz,a tulaj ott lakik a túl nagy randalírozást nem igazán szereti.Jó nyaralást,gondolom Velem együtt már nagyon várod.
#1991782013-02-23 11:49:23 Válasz a #199172. hsz-ra
Köszi az infókat! Körbe nézegetem ezt a kettőt is. A Grand-ot kicsit mellőzném, ha lehet,nem minősíteném őket. Még hogy nagyon várom?!? Az elég enyhe kifejezés. Néha úgy el kalandozok gondolatban, úgy érzem már ott is vagyok. Ez gyógyíthatatlan "betegség". Imádjuk Görögországot!
Valaki írta jó néhány oldallal ezelőtt: "Kiköltözök Görögországba és évente hazalátogatok 51 hétre."
Sziasztok! Mi múlt héten foglaltuk le az utat Sartira. Az ostracoban leszünk. Valaki tud valami infót írni róla? Még a étkezési lehetőségek is érdekelnének... valami jó étterem, pékség vagy vmi??!
#1992102013-02-24 18:32:03 Válasz a #199201. hsz-ra
Az OSTRACO jó helyen van. Kôzvetlen a partnál.Kettô van belôluk az ôregebb van kôzelebb a parti sétányhoz.,Csak kívulrôl ismerem, de a képek szerint "úgymond " nincsensk "lelakva" Jó választás.!! Sarti csendesebb részén. A távolság annyi hogy " kelll ekkora séta " A kôzpontba. ( kb 10-20 perc a térig, kérdés mennyit bámészkodunk.(.
#1992112013-02-24 18:48:28 Válasz a #199202. hsz-ra
VIKUSZ, szia.! nem figyeltem oda alapossan ezt is Te írtad. A Grandosoknak az új Ostraco van. Esetleg ha kilátást akartok a tengerre kérjetek ODA nézô szobát.A másik lehetôség az utcára, a hegyek felé.
Ami az étkezést illeti, kôzel van minden. Az Ostraco esetében "MINI" super marketek, és a legjobb pékség is max 50 m. A vendéglôk az ó faluban kb 200m .
Sziasztok, mi is a Grand tourssal megyünk az Ostracoba júius végen. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud e autobérlessel kapcsolatosan infokat adni mivel mi nagyon szeretnèk bérelni egy pár napra. Elõre is köszönöm.
szia Kela!
Köszönöm a válaszokat! Úgy nézem hogy az újba megyünk... Jobban is tetszik... Mi már le is foglaltuk, a legalsó szinten leszünk, hogy minél közelebb legyünk a tengerhez! Esetleg a fakultatív programokról nem tudnátok írni vmit? Mi a Sithónia túrát néztük ki.
#1993492013-02-27 20:15:36 Válasz a #199153. hsz-ra
Szia, mi két éve - az akkor 6 éves fiammal - a Dimis házban voltunk, a bekerített játszótér közvetlen szomszédságában. Volt légkondi Wifi, LCD tv magyar csatornákkal és tágas erkély szabad tengeri kilátással. Szép, tiszta, modern apartman és nem volt zajos. A fiam imádta, hogy akár este 11-ig játszhatott és a közelben remekebbnél remekebb éttermek vannak (délben midig felmentünk, ezért nem volt mindegy honnan hozom a kaját) Mi már három alkalommal voltunk Sartin és fürödni mindig autóval Sarti Beach-re jártunk, kizárólag itt van igazán sekély homokos tengerpart (autóval a Dimistől 2 perc a sekély part és nagyon közel lehet parkolni). Már ha nem fújt úgy a szél, hogy inkább odébbálltunk a pár km-re lévő csendesebb öblök valamelyikére. 2011-ben 310 euro-t fizetteünk légkondival együtt. 2012-ben már nem foglaltam előre és júliusban 280 euro-ért találtam 15 perc alatt szállást, igaz ott nem volt Wifi csak sima internet csatlakozás és az erkély egy udvarra nézett, viszont volt saját parkoló,ami fontosabb volt. Ha Sarti Beach-en szálltok meg esténként vagy gyalogoltok 1-1,5 km oda majd vissza, vagy autó, de akkor is csak a nagy buszokkal teli parkolóig tudtok bejönni, mert az nem kifejezés mennyi az autó este Sratin parkoló meg semmi.
Üdv
Lala
szia Kela!
Köszönöm a válaszokat! Úgy nézem hogy az újba megyünk... Jobban is tetszik... Mi már le is foglaltuk, a legalsó szinten leszünk, hogy minél közelebb legyünk a tengerhez! Esetleg a fakultatív programokról nem tudnátok írni vmit? Mi a Sithónia túrát néztük ki.
Szia Vikusz!
A Sithon körúthoz szólnék hozzá. 2009-ben vettünk részt benne, igen kellemes
volt. Első helyként a Nikitiben lévő mézüzemet néztük meg. Egy rövid filmvetítés után,-mely a méz feldolgozásáról szolt,- kóstolóval egybekötött vásárlási lehetőséget biztosított. Második megálló a Neo Marmaras-i kikötő és piac volt.
Csütörtökön volt a fakultatív, akkor van piac is. Utána Porto Carras-i borkombinátot látogattuk meg, ahol szintén volt kóstolási és vásárlási lehetőség.
Levezetésül megtekintettük a Parthenoas-i kőházakat, majd a Porto Koufo-i
Úgynevezett” csendes öblöt.”
Egésznapos kirándulás, de megérte az árát,-melynek összegére már nem emlékszem Szerintem érdemes még elmenni Thesszalonikibe is, ahol a csodás templomokon kívül a piacot is meg kell nézni, kihagyhatatlan élmény.