#2013062013-04-21 21:21:08 Válasz a #201298. hsz-ra
Nagyon szépek a képek, a tenger tök nyugott és gyönyörű türkiz szinű víz, nekem az tetszik a legjobban ez a zöldes., Olyan, mintha nem is Európába lenne, hanem valahol a Carib térségben ott van ilyen gyönyörű szine a tengernek. Köszi szépen tetszik nagyon
Sziasztok! Én először 1998-ban voltam Sartin és idén júliusban végre újra eljutok ide A HOTEL PONTOS ban fogunk megszállni. Azt szeretném kérdezni,hogy milyenek az árak, mert nem tudom,hogy mennyi költőpénzt vigyünk magunkkal és ha valaki ismeri a hotelt egy párszóban leírhatná,hogy milyen. Előre is köszönöm a válaszotokat és mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok
itt egy link a hotelról:https://www.hotel-pontos.gr/
"itt egy link a hotelról:http://www.hotel-pontos.gr/"
Húúúú. picit nem drága egy picit?
Ha főszezonban egy kisgyerekkel (5-8 éves) akarok menni, akkor 230.000 Ft lenne 7 éjszaka??????
Igaz a reggeli is benne van, meg medencés is de...
Vagy esetleg az árak rugalmasak és lehet alkudni belőle? Csak ez lehet.
Üdv
Cápi
Szia Cápi. Mi csak ketten megyünk párommal aki még soha nem látta a tengert 13 éve vagyunk már együtt és ezalatt az idő alatt még sehol nem voltunk nyaralni max a balcsira mentünk le egy hétvégére! Ezért úgy gondoltuk,hogy ha már végre eljut a tengerpartra akkor már ne legyen gondunk semmire
Itt egy másik link https://www.booking.com/hotel/.....3god_D4ACg
Szia! Értelek. És látom a képeket a hotelről, elég jól néz ki, sőt. Ha ez lesz nektek az első akkor minden oké
Nekünk kicsit szűk most a keret, de mindenképpen menni akarunk így inkább válogatunk, amíg megtehetjük. Tavaly is egy héttel indulás előtt fogtunk ki egész véletlenül egy visszamondott két légterű 4 ágyas szállást medencével meg minden földi jóval Korfun mindössze 109eFt-ért 3 főre. Nem tudom lesz-e idén szerencsénk Sartin?. Próbálunk a gyerkőc miatt mi is medencés apartmant keresni, csak mint írtam olcsóbban. A 13 év és Sarti az stimmel nálunk is
Tuti jól fogjátok magatokat érezni! A 177eFt két főre reggelivel viszont már nem rossz főszezonban egy ilyen helyen. A 81 nap múlva az mikor van? Lusta vagyok számolni
Szia Cápi. Juli 14-én jelentkezünk be és Juli 21-én jelentkezünk ki. Bár én mindig azt mondtam,hogy ha egyszer újra sikerül eljutnom Sartiba akkor többet nem jövök haza
Szia! Abszolút meg tudlak érteni
Valaki azt írta itt a fórumon: "Kiköltözök Görögországba, de évente egyszer hazajövök 51 hétre".
Hát, ez is egy nézőpont
Sziasztok!
Mi először megyünk Sartira! Irini apartmanban sikerült szállást foglalnunk. Van valamilyen infótok róla?
Néhány kérdés:
A Kalózhajó melyik napokon szokott indulni?
Szúnyog szokott lenni augusztusban?
Szívesen vennék néhány tippet mit érdemes megnézni a környéken 2 gyerkőccel (9, 4 évesek).
Köszi előre a segítségeteket!
#2014492013-04-24 16:23:13 Válasz a #201436. hsz-ra
Szia Fzsof!
Kalózhajó minden nap van,érdemes az elején lefoglalni,mert nagyon népszerű.Szúnyog van,de van rá ellenszer is.Fakultatív program van a környéken,van csúszdapark Szalonikiben,azt a gyerkőcök biztosan élveznék,hátulütője hogy életkort és magasságot szigorúan veszik,legalábbis mikor én voltam ott állt a csúszda tetején a pasi és nézett centit.Többféle hajókirándulás is van,közeli helyekre könnyen el lehet jutni.A Meteórák kihagyhatatlanok,de mivel gyerkőccel mentek nem ajánlom.Kora reggel van az indulás és késő este értek vissza,és messze is van.Hát kb.ennyi,ha van még kérdés nyugodtan tedd fel.
Már alig várom az első fecskék beszámolóját!
Mi június 14.-én megyünk, repcsivel.
Ezzel kapcsolatban kérdeznélek titeket, tudtok-e javasolni transzfert Thesszalonikiből.
Akár magánszemélyt is, pl. aki kinn él és szokott ilyesmit vállalni.
(A hoteltől kaptam ajánlatot, 110Euró/út.)
Sajnos az esti érkezés miatt kilőve a busz...