Sziasztok!
Helyzetet jelentek 2 hetes Nei Pori Grand Tours-os,Marianna apartman beli nyaralásunkról!
Kijutás:kifelé 3 h-t szívattak bennünket 09.07.-én Röszkénél. Visszafelé sikerült reggel 7 előtt, műszakváltás előtt odaérni 09.23.-án így nem volt várakozási idő.
Esős-borús időre érkeztünk,de nem szegte kedvünk,mert nagyon hamar nagyon jó időnk lett!!! Sejtettük-reméltük,hogy jó időnk lesz,de hogy ÍGY tűzzön-perzseljen a nap szeptemberben azt nem gondoltuk volna
A tenger is szuper hőmérsékletű volt, hol jobban-hol kevésbé hullámzott.(kislányunk a nagyobb hullámokat fehér hullámnak hívta). Gyönyörű tiszta volt a víz! Mindennap találkoztunk vmi érdekes állattal: medúza,rák,vagy az erkélyre tévedt botsáska. Ezeket órákig eltudtuk nézni Kishal hálónk végig üres maradt,a halak gyorsabbak voltak
Összességében nagyon tetszett az egész falu!! Az itt szerzett infók alapján az Alexandra gyros és az Alkazar étterem volt nálunk is a befutó
Kint vettünk napernyőt,ami ki sem bírta a 2 hetet, így nem okozott fejtörést,hogy hazahozzuk-e, görög kukában végezte már idő előtt..
Az apartman is maximálisan kielégített minden igényünket! Szépen kitakarították és félidőnél kértünk tiszta ágyneműt. Talán az erkély volt kicsi,ha mindenképp hibát keresnénk...Olívaolajat a tulajtól vettünk,aki szembe lakik az apartamannal.
Fakultatív programok közül a görög estet választottuk,jó volt! (Meteorákat már láttuk, Athénig nem volt kedvünk utazni..). Kisvonatoztunk Platamonasig, és bingó hintóval is áttekertünk. Élmény volt!
Piacoztunk két pénteken is! Nekem itthon is mániám a piac de hogy mi bőség van ott még szeptemberben is
Vettünk rengeteg olajbogyót,ajándékba is azt hoztunk,aki nem szereti bánhatja!
Vettünk és sütöttünk is halat,és többször ettünk mix fish-t és tenger gyümölcseit! nyam-nyam
Ha egy mondatban akarnám összefoglalni,hogyan is éreztük magunkat,akkor idézném 4,5 éves kislányunkat,aki egy a tengerben hullámzó matracon ellazulva ezt mondta: "Ez ám az élet, Hakuna meg Matata!!!"
Viszont aki utánunk jött,azt már nem írigylem. Keretes nyaralás volt,mert esővel kezdtünk és azzal is végeztünk.
Szerintem,ha a hőmérséklet javul is a tenger már nem valószínű,hogy kellemes hőmérsékletű..
A helyiek is tudván ezt nagyon sokan bezártak,bepakoltak már 09.21.-i héten.
Viszont aki utánunk jött,azt már nem írigylem. Keretes nyaralás volt,mert esővel kezdtünk és azzal is végeztünk.
Szerintem,ha a hőmérséklet javul is a tenger már nem valószínű,hogy kellemes hőmérsékletű..
A helyiek is tudván ezt nagyon sokan bezártak,bepakoltak már 09.21.-i héten.
Aki ilyenkor megy, annak ezzel már számolnia kell. El kell dönteni, hogy az olcsóbb ár megéri-e az időjárási kockázatot, s az egyebeket... Van akinek csak az ár számít, s aztán reménykedik, de legalább nem panaszkodik.
Szerintem meg van aki csak pihenni, kikapcsolodni jon. Szetnez a kornyeken, kirandulgat. Ha pedig szuper idot fog ki, az mar csak hab a tortan, h. elvezheti a napsutest es a tengert.
Szerintem meg van aki csak pihenni, kikapcsolodni jon. Szetnez a kornyeken, kirandulgat. Ha pedig szuper idot fog ki, az mar csak hab a tortan, h. elvezheti a napsutest es a tengert.
A helyedben én is ezt mondanám, de a pihenésre ettől közelebb, de még Görögországban is számos sokkal jobb és főleg szebb hely van erre az időszakra, mint ez.
A helyedben én is ezt mondanám, de a pihenésre ettől közelebb, de még Görögországban is számos sokkal jobb és főleg szebb hely van erre az időszakra, mint ez.
#2364722016-01-03 16:34:34 Válasz a #236463. hozzászólásra
Gemike Kedves!
Hosszú a történet! Hosszú szomorú történetek sora miatt hűtlen lettem az idén szeretett Nei Porimhoz. Tudod léteznek "emberek" akik viszont nincsenek tekintettel a mások érzék világára! De a "szívem" mindig ott van, és lesz Nei Poriban!