Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1321
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsoka529
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90762 Üzenet linkje2009-02-20 13:07:04 

Köszike az ötlete Firkamano, meg nem jartam a szigeten (meg Görögben sem soha icon_sad.gif..., sajnos) mar röpülök is bekapcsolni a google earth-öm!
Zsoka

# 1322
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90794 Üzenet linkje2009-02-20 16:53:31 

Helló Bottakati!

A Neckermann-nál nem láttam, de az IBUSZ katalógusban benne van a Louis Zante Beach.
Kicsit megdöbbentem, mert erre a hotelre nem tippeltem volna. Legalábbis elnézve az áraikat azt gondolhatnánk, hogy mindet megtesznek annak érdekében, hogy jól érezze magát náluk az ember. Bár kitudja lehet, hogy a hajnali szerenádot is szórakoztatásnak szánták. icon_wink.gif
Komolyra fordítva a szót. Nekünk is voltak hasonló élményeink. De tényleg úgy van ahogy írtad. Örülünk ha eljuthatunk egy-egy ilyen szigetre!
A másik hotel sajnos egyikben sincs.

# 1323
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90798 Üzenet linkje2009-02-20 17:30:04  Válasz a #90794. hsz-ra Előzmény #90794

Szia!

Az Imperator Travel honlapján láttam a Zante Sun hotelt, ha érdekel, nézd meg. Nekünk nagyon tetszett a hotel felépítése, a hátsó részen kaptunk szobát (csendes volt és a nagy hőségben kellemesen hűvös), az étterem pedig úgy volt kialakítva, hogy arról egy nagy terasz nyílt, ott ttuk meg mindig a reggeli utáni kávét. A terasz a medencére és a tengerre nézett, király(női) érzés volt ott üldögélni. A medence mellett pedig egy lépcsősor vezett le a szálloda saját tengerparti részéhez. A személyzet nagyon kedves volt, családias hangulatú. Ha komolyan érdekel, szerintem érdemes felkeresni a szálloda honlapját, ott biztos több info van.
Kellemes nézgelődést!
Szia
Bottakati

# 1324
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90826 Üzenet linkje2009-02-20 21:04:02 

Sziasztok!

Ugyan nem szálloda, szuper jó apartman a Lukas. Ez Tsilivitől északra kb. 2-3 km-re van, közvetlen az Iberostar Plagos Beach mellett. Minden apartman a tengerre néz (csodás a kilátás), van úszómedence amit este 8-ig lehet használni. Tiszta, naponta takarítanak. A tenger kb. 40-50 méterre van. Az Aeolus utazási iroda újra kínálja a magyar nyaralóknak is (tavaly nem volt). Aki szereti a nyugis, tengerparti nyaralást annak csak ajánlani tudom!

# 1325
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90855 Üzenet linkje2009-02-21 11:39:45 

Zsoka529 írta:
Köszönöm a gyors valaszokat, minel több kepet latok a szigetröl annal jobban tetszik! Parom azzal ervel, hogy a sziget tul, hogy is mondjam "prolis", es hogy ugysem talalnank olyan öblöt amely nincs tele turistakkal, mi pedig csendes helyen szeretnenk esküdni. Tudom, hogy Santorini sokkak altal sokkal jobb hely, nekem megis Zakynthos tetszik jobban. Volt valamelyikötök mar mind a ket helyen? Ha össze kene hasonlitanotok, melyik vinne a palmat es miert?
Zsoka

Kedves Zsóka!
Ne haragudj,hogy beledumálok,de szerintem nézd meg Kalymnost,véleményem szerint találsz majd olyan szépségeket benne,mint amilyenek a két szigetben vannak./gyönyörű naplemente,kristályvizű öblök.../ icon_lol.gif

# 1326
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90872 Üzenet linkje2009-02-21 16:48:15 

Sziasztok!

Kvalcsi és Bottakati!
Megnézem mind a két szállást. Köszi mindkettőtöknek! icon_smile.gif

Ismerősök az Anastasia hotelt ajánlották. Kicsi és családias szerintük.
Járt a Hellaszosok között itt valaki? Érdekelne a véleményetek!

# 1327
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90874 Üzenet linkje2009-02-21 17:16:03  Válasz a #90872. hsz-ra Előzmény #90872

icon_lol.gif Szia kedves Kyra!
Egyik ismerősöm volt pár éve az Anastasia Beach-hotelben,áradozott róla.Laganas szélén fekszik,Kalamaki irányában,közvetlen tengerparti,éjjel lehet aludni,nem hallatszik az angol zsivaly.Reggelire általában vaj,kenyér,dzsem,sonka...azt mondták,hosszú időn keresztül kissé unalmas,de a vacsora kárpótolta őket,általában görög kaják és saláták voltak este.Kisgyerekkel is ideális.
Egyszóval szerintük szuper helyen fekvő,családias,tiszta hotel,a partja pedig nagyon jó,mivel Laganas szélén van,nem szemetes.
Remélem,nem baj,ha nem saját a véleményem és nem tőlem kérdezted,de ha kissé több pénzem lenne,én sem apartmanba mennék,hanem pont ebbe a hotelbe! icon_lol.gif

# 1328
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90982 Üzenet linkje2009-02-23 10:31:39 

Kyra!

Ha esetleg szállodában akartok lakni, ajánlom még a Hotel Tsamis Zante-t is, nagyon nyugis, családias, medencés, tengerparti aprókavicsos-homokos saját öböllel.
Szia
Bottakati

# 1329
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90986 Üzenet linkje2009-02-23 10:57:48 

Sziasztok!

Zsebkuty! icon_biggrin.gif

Dehogy baj! Sőt! Örülök neki, hogy leírtad! Hasonló véleménnyel voltak róla a mi ismerőseink is! icon_biggrin.gif
Évekkel ezelőtt egy szintén 3*-os szállodával nagyon befürödtünk. Azóta sokkal óvatosabb vagyok. Megpróbálok minnél több infót beszerezni az adott helyről. Jobb biztosabbra menni mint ott szembesülni a szomorú valósággal!

Bottakati! icon_smile.gif

Köszi! Utánanézek ennek a hotelnek is!

# 1330
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91240 Üzenet linkje2009-02-27 19:18:27 

Sziasztok!

Bottakati!

Megjelent a Neckermann Börze katalógusa. Ebben benne van a Zante Sun is! icon_biggrin.gif

# 1331
Kvu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
84 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91246 Üzenet linkje2009-02-27 20:13:19  Válasz a #91240. hsz-ra Előzmény #91240

Szia Kyra!

Hát szerintem a Neckerman árai elég lehúzósak icon_sad.gif

# 1332
Papazulu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91249 Üzenet linkje2009-02-27 20:39:38  Válasz a #91246. hsz-ra Előzmény #91246

Hát nem tudom. icon_wink.gif
Nekem legalábbis nem sikerült olcsóbb repülős, szállodás ajánlatot találnom a Neckermann ajánlatánál.
Az is igaz, hogy nem vagyok túl rutinos ebben, és talán én ügyetlenkedtem (siettem) el. icon_confused.gif Igaz, jó néhány oldalt átnéztem a foglalás előtt.

# 1333
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91285 Üzenet linkje2009-02-28 12:04:15  Válasz a #91249. hsz-ra Előzmény #91249

icon_lol.gif Sziasztok!
Én is csak azért nem választottam a Nekit,mert mindenképp 12nap11éj az ideális számunkra,viszont először nekünk is nagyon szimpi volt Tsilivi,amit ajánlottak,de 10éjre,ami mégsem 11 icon_razz.gif ugye,de nem volt drága szerintem sem.Bocsa az offért! icon_redface.gif

# 1334
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91303 Üzenet linkje2009-02-28 16:08:19 

Sziasztok!

Több irodának néztem át az ajánlatait. Szerintem idén (repülős) Zante árakban nagyon jó a Neckermann és az IBUSZ.
A TUI árai (Kréta)viszont a csillagos égig emelkedtek. icon_confused.gif Így annak ellenére, hogy évekig voltunk hűséges utasaik, idén "fájdalmas" búcsút veszünk tőlük.
Nagy valószínűséggel az IBUSZ (Tsilivi )árajánlatát fogjuk elfogadni.

# 1335
Boka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
165 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91311 Üzenet linkje2009-02-28 17:22:39  Válasz a #91303. hsz-ra Előzmény #91303

Szia Kyra!

Az Apollont nem nézted? Én amikor befizettem Zakynthost, az irodában azt mondták, hogy a Neckermann az drágább. Szerinted 2 hétre 2 főre a 239.910 Ft az sok? Én még soha nem mentem repülővel, de úgy gondoltam, hogy ez az ár megfelelő. Remélem nem is emelnek a későbbiekben rajta, és a repülő is indul majd. Valahol azt olvastam, ha nincs 100 utas, akkor nem indítják el a járatot. Nem szeretném, ha mi is így járnánk, mert már a fiammal nagyon várjuk a jún. 6-át.

Üdv.: Kati

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 88 89 90 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu