A Neckermann-nál nem láttam, de az IBUSZ katalógusban benne van a Louis Zante Beach.
Kicsit megdöbbentem, mert erre a hotelre nem tippeltem volna. Legalábbis elnézve az áraikat azt gondolhatnánk, hogy mindet megtesznek annak érdekében, hogy jól érezze magát náluk az ember. Bár kitudja lehet, hogy a hajnali szerenádot is szórakoztatásnak szánták.
Komolyra fordítva a szót. Nekünk is voltak hasonló élményeink. De tényleg úgy van ahogy írtad. Örülünk ha eljuthatunk egy-egy ilyen szigetre!
A másik hotel sajnos egyikben sincs.
Az Imperator Travel honlapján láttam a Zante Sun hotelt, ha érdekel, nézd meg. Nekünk nagyon tetszett a hotel felépítése, a hátsó részen kaptunk szobát (csendes volt és a nagy hőségben kellemesen hűvös), az étterem pedig úgy volt kialakítva, hogy arról egy nagy terasz nyílt, ott ttuk meg mindig a reggeli utáni kávét. A terasz a medencére és a tengerre nézett, király(női) érzés volt ott üldögélni. A medence mellett pedig egy lépcsősor vezett le a szálloda saját tengerparti részéhez. A személyzet nagyon kedves volt, családias hangulatú. Ha komolyan érdekel, szerintem érdemes felkeresni a szálloda honlapját, ott biztos több info van.
Kellemes nézgelődést!
Szia
Bottakati
Ugyan nem szálloda, szuper jó apartman a Lukas. Ez Tsilivitől északra kb. 2-3 km-re van, közvetlen az Iberostar Plagos Beach mellett. Minden apartman a tengerre néz (csodás a kilátás), van úszómedence amit este 8-ig lehet használni. Tiszta, naponta takarítanak. A tenger kb. 40-50 méterre van. Az Aeolus utazási iroda újra kínálja a magyar nyaralóknak is (tavaly nem volt). Aki szereti a nyugis, tengerparti nyaralást annak csak ajánlani tudom!
Köszönöm a gyors valaszokat, minel több kepet latok a szigetröl annal jobban tetszik! Parom azzal ervel, hogy a sziget tul, hogy is mondjam "prolis", es hogy ugysem talalnank olyan öblöt amely nincs tele turistakkal, mi pedig csendes helyen szeretnenk esküdni. Tudom, hogy Santorini sokkak altal sokkal jobb hely, nekem megis Zakynthos tetszik jobban. Volt valamelyikötök mar mind a ket helyen? Ha össze kene hasonlitanotok, melyik vinne a palmat es miert?
Zsoka
Kedves Zsóka!
Ne haragudj,hogy beledumálok,de szerintem nézd meg Kalymnost,véleményem szerint találsz majd olyan szépségeket benne,mint amilyenek a két szigetben vannak./gyönyörű naplemente,kristályvizű öblök.../
Szia kedves Kyra!
Egyik ismerősöm volt pár éve az Anastasia Beach-hotelben,áradozott róla.Laganas szélén fekszik,Kalamaki irányában,közvetlen tengerparti,éjjel lehet aludni,nem hallatszik az angol zsivaly.Reggelire általában vaj,kenyér,dzsem,sonka...azt mondták,hosszú időn keresztül kissé unalmas,de a vacsora kárpótolta őket,általában görög kaják és saláták voltak este.Kisgyerekkel is ideális.
Egyszóval szerintük szuper helyen fekvő,családias,tiszta hotel,a partja pedig nagyon jó,mivel Laganas szélén van,nem szemetes.
Remélem,nem baj,ha nem saját a véleményem és nem tőlem kérdezted,de ha kissé több pénzem lenne,én sem apartmanba mennék,hanem pont ebbe a hotelbe!
Ha esetleg szállodában akartok lakni, ajánlom még a Hotel Tsamis Zante-t is, nagyon nyugis, családias, medencés, tengerparti aprókavicsos-homokos saját öböllel.
Szia
Bottakati
Dehogy baj! Sőt! Örülök neki, hogy leírtad! Hasonló véleménnyel voltak róla a mi ismerőseink is!
Évekkel ezelőtt egy szintén 3*-os szállodával nagyon befürödtünk. Azóta sokkal óvatosabb vagyok. Megpróbálok minnél több infót beszerezni az adott helyről. Jobb biztosabbra menni mint ott szembesülni a szomorú valósággal!
Hát nem tudom.
Nekem legalábbis nem sikerült olcsóbb repülős, szállodás ajánlatot találnom a Neckermann ajánlatánál.
Az is igaz, hogy nem vagyok túl rutinos ebben, és talán én ügyetlenkedtem (siettem) el. Igaz, jó néhány oldalt átnéztem a foglalás előtt.
Sziasztok!
Én is csak azért nem választottam a Nekit,mert mindenképp 12nap11éj az ideális számunkra,viszont először nekünk is nagyon szimpi volt Tsilivi,amit ajánlottak,de 10éjre,ami mégsem 11 ugye,de nem volt drága szerintem sem.Bocsa az offért!
Több irodának néztem át az ajánlatait. Szerintem idén (repülős) Zante árakban nagyon jó a Neckermann és az IBUSZ.
A TUI árai (Kréta)viszont a csillagos égig emelkedtek. Így annak ellenére, hogy évekig voltunk hűséges utasaik, idén "fájdalmas" búcsút veszünk tőlük.
Nagy valószínűséggel az IBUSZ (Tsilivi )árajánlatát fogjuk elfogadni.
Az Apollont nem nézted? Én amikor befizettem Zakynthost, az irodában azt mondták, hogy a Neckermann az drágább. Szerinted 2 hétre 2 főre a 239.910 Ft az sok? Én még soha nem mentem repülővel, de úgy gondoltam, hogy ez az ár megfelelő. Remélem nem is emelnek a későbbiekben rajta, és a repülő is indul majd. Valahol azt olvastam, ha nincs 100 utas, akkor nem indítják el a járatot. Nem szeretném, ha mi is így járnánk, mert már a fiammal nagyon várjuk a jún. 6-át.