#2025892013-05-21 09:28:57 Válasz a #202583. hsz-ra
Lábbeli max. akkor kell ha a sziklás részen akarsz a vízbe menni, nemtudom én 5x voltam már Sartin de a homokos részen kis halakon kívül mással még nem találkoztam amihez vízipapucs kellene
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.lehet valahol van is írva de azért én megkérdezném.2 éves kisfiunkkal indulnánk busszal vagy autóval Sartiba.
Hány óra az út és kinek mi a tapasztalata mennyire bírják a buszos vagy az autós úttat ,
Köszi Böby
#2026342013-05-21 21:29:47 Válasz a #202623. hsz-ra
Szia!
Tavaly 4 éves gyerekkel voltunk autóval, meglepően jól bírta az utat.
18 óra körül léptük át a HU-Szerb határt, szinte végig aludta az oda utat.
Haza felé délelőtt indultunk Sartiból, este 10 körül értünk Szegedre, szinte végig fent volt és nézelődött, csacsogott. Nyavalygás nem volt .-)
Sarti távolsága Röszkátől majd 1000 km. Én kb. 120 literrel megjártam, itthon tele tankoltam, majd kétszer (oda és vissza egyszer-egyszer) Macedóniában rátankoltam. Ott a legolcsóbb a gázolaj.
Autópálya díjak Szerbiában 2x14€, Macedóniában 2x 160 Denar.
#2026352013-05-21 22:18:51 Válasz a #202623. hsz-ra
Szia Böby!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot a buszos utat kihagyod egy 2 éves gyerkőccel, tapasztalatból beszélek Az autó sokkal jobb választás , az utat is rövidebb idő alatt letudod és akkor és ott állsz meg ahol akarsz, ez meg kisgyerekkel nem egy hátrány. De még sorolhatnám az előnyöket a busszal szemben.
Sziasztok!
A Sarti webkamerával nekem van egy kis gondom. Annyira kicsi, hogy alig lehet rajta látni valamit. Ti tudjátok, hogy lehet nagyobbá varázsolni? Főleg, mikor sok kamerát mutat egyszerre, nagyítóval se látom.
Sziasztok!
A Sarti webkamerával nekem van egy kis gondom. Annyira kicsi, hogy alig lehet rajta látni valamit. Ti tudjátok, hogy lehet nagyobbá varázsolni? Főleg, mikor sok kamerát mutat egyszerre, nagyítóval se látom.
Szia Erici !
Ha a jobb klikkel rá klikkelsz , Zoom In , akkor lehet nagyítani , bármelyik képre , vissza pedig a Zoom Out !
Szép napot mindenkinek.Szeretném kérdezni busszal utazunk Sartira két gyerekkel 14-év alattiak.Kérik -e a többi országokba az útlevelet ,nem uniósokra gondoltam.Vagy elég nekik is a személyigazolvány.
#2026702013-05-22 19:08:28 Válasz a #202665. hsz-ra
Köszi Pintyőke!
Kerestem oldalt a nagyító gombokat, csak a legprimitívebb dolog nem jutott az eszembe.
Magánvélemény:
Az előző webkam akkor is jobb volt!
Köszi Pintyőke!
Kerestem oldalt a nagyító gombokat, csak a legprimitívebb dolog nem jutott az eszembe.
Magánvélemény:
Az előző webkam akkor is jobb volt!
Sziasztok! Június 7-n indulunk sartira, szívesen veszek minden infot akik idén már kint voltak vagy vannak jelenleg is!!
Még Sartin nem voltunk csak Stavroson tavaly! Kirándulások is érdekelnek 13 éves gyerekkel melyikre menjünk?
Köszike