Na szóval.Goa Beachröl eddig semmi hír.
A Macedon Clubban csak Welcome bulik lesznek azok is HALKAN!
A többi szórakozó helyröl semmi hír.
A webcamok egyenlőre csak facebook on keresztül elérhetőek.Ez még egy darabig így lesz de nincs róla infó,hogy mikor lesz facebook felhasználó nélkül is nézhető a kamera.
Nagyjábol ennyi.asszem.....
Üdv Fate08!
Vettem a kérdésemre írt válaszod. Kissé csalódott vagyok
Betegség miatt eladó egy 2 személyes út Sartiba, busszal júni 10-19. Ha valaki még nem foglalt, mert akciós útra várt, írjon, ez biztos olcsóbb! Szállás az ófalúban, Alexandrion apartmanban, földszinten, 2 fős studióba. Remélem nem baj, hogy írtam, de sajnos anyukám nem tud menni, mert kórházba került.
email vycuvycu@gmail.com
#2031752013-05-29 17:10:32 Válasz a #203088. hsz-ra
Szia Chelly.
Jó utat és még jobb nyaralást kívánok nektek.
Sarti nagyon kellemes hely,mi 2011-ben vol-
tunk ott és nagyon jól éreztük magunkat az
unokákról nem is beszélve.
Mi hétfőn indulunk Nei Poriba ezuttal is két hétre.
Még egyszer jó nyaralást és jó időt kívánok.
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy foglalás nélkül,a helyszínen(Sartin),július végén,kb.mennyi euroért lehet 4fős apartmant bérelni!Akinek van tapasztalata, kérem írja le!
Én pontosan 2000.-ben voltam Sartin, kocsival. Most megyek másodjára júli utolsó hete-aug eleje. Már minden le van foglalva. Kiváncsi leszek mennyi változott azóta. Annak idején kétezerben egy hetet Paralián és egy hetet Sartin töltöttünk el. Mivel kocsival voltunk könnyen mentünk egyik helyről át a másikra. A foglalás természetesen még itthon volt öszehangolva. Sartin volt a jobb! Szebb a tenger.
#2032622013-05-30 20:30:30 Válasz a #203180. hsz-ra
Szia Cirok! Mi tavaly júli közepétől egy hetet voltunk 40 euroért egy tágas 3 személyes internetes, légkondis, sík képcsöves TV-s, tiszta stúdióban. Az erkély egy udvarra nézett és nem volt tengerparti. A tengerre néző pici stúdiókat 80 euroért kínálgatták. Ha nem tengerre néző kell, szerintem légkondival max 45 euroért tuti hogy találsz szállást mi tavaly 20 perc alatt találtunk, csak alkudni, alkudni, alkudni..............üdv Lala
Köszönöm szépen!! Már nagy az izgulás!! Holnap átnézem a tavalyi
jegyzetemet nehogy valami lemaradjon! Egy hét van hátra! Az idő és a víz szuper már utána néztem!!!
Igaz már szerdán hazajöttünk, de még csak most van időm írni! Sajnos már csütörtökön ismét dolgoztam.
Szóval mi a Blue Sartiban voltunk. Az idő nagyon jó volt és a tengerbe is lehetett fürödni. Mi a B16-os szobában voltunk, az pont a földszinten van. A gyros az Ovelixben volt a legjobb. Több helyen próbáltuk, de ott jött be a legjobban. 2,5 Euró.
Egy kicsit írok az árakról:
Frappé 1,5-2 Euró
Fagyi 1,2 Euró Majdnem a templomnál volt egy olasz fagyis a gyógyszertár mellett. Ott a kis gömb 0,7 a nagy 1,2 volt.
Kóla a másfél literes 1,5-1,8 Euró
Mi vásároltunk a Sárga szupermarketben és a több kisboltban is. Bankkártyát a sárga szupermarketben fogadnak csak el.
Sajnos a Blue Sarti elég messze van a központtól a napi 4-5 km gyaloglás megvolt.
#2033522013-06-01 09:38:22 Válasz a #203301. hsz-ra
Szia Napsugár!
Hát addig halaszgattam a befizetést ,hogy itthon maradtam. Énis a Blue Sartiba akartam menni, szóval akkor nagyon messze volt a várostól?.Nagyon hullámzott a tenger bele tudtatok menni? Mert a fremeteon néztem a szél erősség kb háromszorosa szokott lenni, mint Parálián.
#2033652013-06-01 12:33:57 Válasz a #203352. hsz-ra
Szia
Sajnos messze volt egy kicsit a központtól. Lehetett az apartmanban bérelni biciklit. 2,5 Euró volt egy napra. Azért jártunk be a központba, hogy wifizni tudjunk, mert nem működött a net. Ezért ez plusz energia és kiadás is volt.
Egyszer fújt nagyon a szél. A többi nap jólesett, a nagy melegben.
Tudtunk fürdeni, minden nap voltunk a tengerben.
Ha még van kérdésed írj!