Megírná nekem valaki, ha Thesszalonikiben leszállok a repülőről, hogyan jutok el a vasútállomásra ha le szeretnék vonatozni Nei Poriba? Esetleg
mennyiért?
Az alacsony kihasználtság miatt a görögországi Rodoszra és Chaniába,
a spanyolországi Palma Mallorcába és a szicíliai Trapianiba nem repül március végétől Budapestről a Ryanair.
Megírná nekem valaki, ha Thesszalonikiben leszállok a repülőről, hogyan jutok el a vasútállomásra ha le szeretnék vonatozni Nei Poriba? Esetleg
mennyiért?
Sztem a Thesszaloniki topikban tedd fel ezt a kérdést! Nem biztos, hogy pont azok, akiknek van helyismeretük olvasság a repcsis topikot.
Hetek óta nézegetem a wizzair honlapját. Tegnap óta az eddigi kedd és szombat helyett hétfőn és pénteken vannak a Budapest-Thesszaloniki járatok
nem tudja valaki, hogy mi történt? Elképedtem, mert így gallyra vágták a terveimet.
Ha pedig már lefoglaltam volna az utat, akkor a szombati törölve van?
esetleg nézd meg a Ryanairnél is, ők szerdán, pénteken és vasárnap repülnek oda és vissza.
Én rájuk csak akkor gondolnék, ha nem nagy gond, ha netán végül nem röppenek el... ugye múlt héten pl. törölték többek között az összes Szalonikibe induló járatot március 16-ig... (Hogy a többiről már ne is beszéljünk.) Igen, tudom, hogy mindenhol van rizikó, de ahogy ők indítottak, én nem mernék/merek rájuk alapozni semmilyen irányba.
Jogos.
(De én mondjuk a wizzt sem kedvelem igazán. Malévra egyébként foglaltam volna , csak úgy néz ki, a sors kegyeltje vagyok, hogy idén nem derült ki hamar, mikor, merre.)
Segítséget kérek. Tud-e valaki olyan "titkos" Web. címet, melyen a
Ryanair honlapja teljesen magyarul is olvasható. Bár a jobb felső sarokban az van, hogy magyar/angol, de csak az angolba futok bele. Egy darabig még csak-csak tudom töltögetni, de aztán már túl sok a kérdés. Hülyeséget meg nem szeretnék bejelölni.
Pillanatnyilag még csak próbálom, kifizetés elött megállok.
Köszönöm:
czoki
#1813822012-03-26 18:09:02 Parkolás a bécsi reptér mellett.
Sziasztok!
Először repültünk a múlt héten Bécsből és ezt a parkolót használtuk:
http://www.mazur-parken.at/?lang=en
Lényegesen olcsóbb mint a reptér közvetlen parkolója:
http://www.viennaairport.com/j.....ode=active
A Mazur díja magában foglalja a busz transzfert is oda-vissza. 10-15 percenként jár a busz, fix megállója van az érkezési oldalnál, mintegy 20 méterre az épülettől.
Kényelmes megoldás ez annak, aki mégis úgy dönt, hogy a gyakran bizonytalan kimenetelű budapesti indulás helyett Bécsből indul álmai görög szigetére. Maga a reptér is nagyon jó benyomást tett ránk.