#2039332013-06-08 19:41:39 Válasz a #203890. hsz-ra
Szia Buffy! remélem akik most értek ki azoknak jobb az idejük mint idehaza,mert ma is volt eső bőven. Én is nagyon várom az indulást de előbb a friss híreket a hazaérkezőktől !
#2040092013-06-09 21:47:59 Válasz a #203790. hsz-ra
Szia Erzsi 1221 !!
Mi szeptember legelejére foglaltunk bungalót a Sarti Beach Aparthotelben. Már jó régen olvastam itt a fórumon egy hozzászólást,hogy a tisztasággal bajok vannak. Szerinted is igaz ? Ja, és törölközőt csomagoljunk -e , vagy adnak tán ?
Mindenkinek jó időjárást kívánok aki most utazik !!
Kabuci
#2040412013-06-10 12:27:31 Válasz a #204009. hsz-ra
Szia!
Pár éve még adtak törölközőt, de mi csak kádkilépőnek használtuk. (a színe miatt) Vigyetek!
Kosz az már biztos lesz a szezon vége felé, de van felmosó, vödör, lapát,..
én azzal kezdtem, h lefertőtlenítettem a fürdőszobát. és mindig gumi papucsban zuhanyoztunk:(( Nem vagyok háklis, de biztos ami ... Nem kell vinni hazulról domestost, ott is van uilyen áron.
#2040432013-06-10 12:31:18 Válasz a #204042. hsz-ra
De sajnos:)) 90%-a magyar.
A sajnost azért irtam, mert én csak Bunkó (bocs) magyarokkal találkoztam. Kiverik a balhét, ha nem kapják vissza pl 20 centet, vagy az ingyen sütit, v. a kedvezményt 10%... meg sorolhatnám.
Igyekeztünk inkább meg sem szólalni sokszor.
Tipikus az újközi műanyagpapucs zoknival:(((
#2040442013-06-10 12:35:30 Válasz a #204009. hsz-ra
Kabuci!
Még annyit, h ha otthon akartok fözőcskézni, alap dolgokat vigyél. Serpenyő,kés,villa, mert ezek már szeptemberre el fogynak:))) Nekünk is egy óriási fazék és 1 kis nyeles lábas volt a felszerelésünk. Mi a 7-es bungiba voltunk.
Klio apartmannal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen az épület, a környék? Sorry, ha már írtatok róla, de rövid idő alatt kell döntenünk és munka közben nem tudom elolvasni az előzményeket Sajnos a Dimisről lecsúsztunk, azzal nagyon elégedettek voltunk tavaly nyáron.
Szia T.Márta!A facebook-on olvastam és írták,hogy jó idő van és a tenger is jó.Fürdenek is benne.Mi tavaly előtt így június elején voltunk és szuper volt minden.De akkor buszos úton voltunk,most meg a pici csöppségünkkel először megyünk autóval.Ezért többet lógok,most az autóval Görögországba fórumon.
Ti mikor mentek?Melyik apartmanba?Voltatok már Sartin?
Szia Kabuci!Általában mindenhol adnak törülközőt,de én inkább azon a véleményen vagyok,hogy a sajátunkat használjuk,nem tart semmiből 1-2 törülközővel többet berakni a csomagba.De erről is gondolom mindenkinek más a véleménye.
#2040542013-06-10 14:16:45 Válasz a #204043. hsz-ra
Bizony hogy a szerencsén múlik ki mikor és milyen szomszédokat "fog ki". Egyik fórumon valaki az iránt tudakolódott hogy az apartmanja ahova menni fog az el van e választva a mellette lévőtöl fallal. Ilyet csak olyan ír aki már megjárta a szomszédaival. Mondjuk az nem kellemes ha valaki kiül az erkélyre-teraszra és a arcába bámulnak 1 méterről vagy a füstöt oda fújják és ő meg nem dohányzik. Vagy ne adj isten ordibálnak éjszaka részegen stb. Nekem két éve lengyel huszonévesek voltak hotelszomszédaim. Éjszaka búcsújárást csináltak és dübögtek, néha még a falat is verték, ágyakat tologattak recsegve-ropogva. Kifoghatod a legnyugisabb helyet és akkor isteníted amig élsz vagy átkozod és soha többé nem mégy oda mégegyszer. Sok út után mondom ez a pusztán szerencsén múlik mit raknak melléd országtól függetlenül.
#2040562013-06-10 14:22:03 Válasz a #204052. hsz-ra
Szia Buffy!
Mi 2-éve is itt voltunk Sartin és szintén ebben az apartmanba. Nekünk megfelelt, van ettől szerintem jobb is de nem akartunk a központba lenni itt pont jó a part nincs tömeg, az esti séta meg kell. Törölközőt adtak és inkább kéztörlőnek mondom de a zuhanyból kilépni pont megfelel, nem törölköznék benne. Júli 11.-én du. indulunk és előzőleg is autóval voltunk ( mint mindig ) ! Ti melyikbe mentek ?
#2040802013-06-10 19:14:38 Válasz a #204053. hsz-ra
Sziasztok!!
Köszi a gyors választ ! Kaptunk Zakhyntoson és Kefalónián is törölközőket, méghozzá hófehéret, amit minden fenntartás nélkül használtunk. Igaz másnaponta cserélték is. Ja és kádkilépő is volt! Igazatok van, pakolunk sajátot......Domestost meg majd ott veszünk.
Olvassuk a fórumot rendületlenül, még nem jártunk Sartin, szeretnénk a környéket bejárni ( kocsival megyünk ), na persze és jókat fürödni. Csak az időjárás is kegyes legyen hozzánk .
Jó időt és jó nyaralást Mindenkinek !
Kabuci