Mindent megnéztem, és még annál többet is!
Bizony a víz, még sehol sem láttam enynire (sok) tiszta vizet. Volt egy-két hely (pl. Paleokastritsa Korfun, Paradise Beach Thassoson, strandok Naxoson és Karpathoson) ahol nagyon átlátszó, tiszta volt a tenger és messzire el lehetett látni a víz alatt is. Nekem nem is fontos, hogy legyen élővilág, már maga a víznek ez a sokféle színe is elvarázsol! De úgy tűnik, Milosnál nem csak 1-2 strand van, hanem mindenütt ilyen kristálytiszta a tenger, az egész sziget körül!!!
Az összes strandot, és pratot látni akarom!!!! és vitorlázni...és búvárkodni... Hány hétre is kellene menni?
Andikám!!!Sokat töprengtem rajta,hogy mit kellene kezdened ezzel a nagy Hellaszitiszeddel,most kipattant a szikra:Utazási irodát kellene pl.Kónyuval,Valcsival alapitanotok!!!Fogadok,milliónyian mennének el veletek mindegyik szigetre szivesen,kezdhetnétek pl.Milossal,úgysincs itthon olyan iroda,amelyik elvinne! Ja,persze akkor vége lenne ám a nyuginak,a néptelen partoknak,monokinizésnek...DE azért ez megfontolandó,nem???Totál pályatévesztettek vagyunk,én is annak idején először idegenvezető akartam lenni,nem is értem,miért maradtam mégis a kórházban??? OFFF-befejezve,ezer bocs...
Szia Zsebkuty!
Bizony álmdom én is erről, hogy nyitnék egy utazási irodát, ha nyernék a lottón (amikor én tanultam idegenvezetőnek, akkor még csak 50 millát kellett letétbe tenni, most már szerintem sokkal több). Én végzett idegenvezető vagyok, de kutyának sem kellettem - na de ennyit az offolásról.
Vagyis, bocs, még Kónyunak is egy pici off itt, most, utoljára
Bevallom, csak egy oldalt fordítortam le és félretettem, mert nagyon nehéz vele dolgozni. A szöveg könnyű, csak jpg-ben van és nem doc-ban és agyamra megy, hogy fotóprogramban kell jobbra-balra huzigálni a szöveget. Nincs hozzá türelmem így.
De hogy ne legyek teljesen off, igen, ha Milosra mennénk, természetesen írnék róla bemutatót. Ja, és ez is igen: Thassoson már voltál, gyere inkább Milosra!!!!
Andi!
Milos egyelőre anyagi okokból kilőve, de erős a motiváció
Zsebkuty!
Részemről OK - ki hozza a tőkét (hosszú ő-vel:-)
Ha valóban én nyerném a LOTTO 5-öst, másnap indulnék egy görög szigetre, vennék egy kávézót vagy ajándékboltot, és ott tengetném maradék életem:-)
De ez már egy másik topik, címe: "Az álmodozások kora"
Bocsi az OFF-ért:Andi!
Ahhoz mit szólnál, ha kigépelném word-be, és úgy elküldeném? Akkor le tudnád fordítani? De természetesen nem akarok erőszakoskodni, ha nem OK, nyugodtan jelezd, megértem.