Azt szeretném kérdezni, hogy csigákat, kagylókat tudtatok gyûjtöetni?
Szia!
Ha az öböl végébe mész (Neos Marmaros felé) közvetlen Toroni falu után, ott, ahol az olasz lakókocsik szoktak állni, egy pici domb van mellette , rengeteg sünházat és kagylót találsz. A sziklák közt polipot és tengeri csillagokat is láthatsz. A sünök miatt csak úszócipõben vagy békatalppal szabad bemenni. Ha felmész a dombra és visszanézel Toronira, nagyon szép a kilátás.
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem A hajókirándulásokon mennyire adnak bõséges ebédet, és mennyire finom?(szuflaki és hal salátával?) Csak mert szeretnénk mindkettõre menni,viszont ha tényleg drágább a katalógusos árnál azért kicsit elgondolkodtató mennyire éri meg. Én egyébként a hajózást szeretem a legjobban a fakultatív progik közül Látott már vki delfineket hajókiránduláskor? Mi tavaly Marmarason voltunk és ott az apartman erkélyérõl láttunk egy csapatot, amit a videon tisztán ki is lehetett venni, h delfinek voltak valóban, viszont szabad szemmel csak találgattunk Jó lenne most egy kicsit közelebbrõl Esetleg vki azt is tudná h Marmarasra mikor mennek és jönnek buszok Toroniból? MIt gondoltok a stoppolásról? Nagyon köszi!
A Blue Lagoon kiránduláson szerintem elég bõséges volt az ebéd amit adtak, a képeink közt láthatod. A párom, aki nem kisétkû is jól lakott.A Toroneos-it nem tudom. Delfineket sajna nekünk nem volt szerencsénk látni.
Marmarasra 8-kor indul a busz Toroniból de oda kell állni negyed órával hamarabb és akkor sem kell kétségbe esni ha nem jön idõben +/- fél óra náluk megengedett.
Visszafelé 11.50, vagy ha jól emlékszem 15.30.
A stoppolásról nem tudok mit írni mert én nyúl vagyok ehhez.
Üdvözlet Mindenkinek!
Mióta nem jártam a fórumon annyi hasznos info került fel , hogy nem gyõzök betelni vele! Mi holnapután indulunk, és már nagyon be vagyok sózva!Megpróbálok majd minden lehetséges infot összegyûjteni én is a fórumon feltett kérdések alapján, aztán majd közzé is tenni!Tudja valaki milyen az idõ mostanában arra felé, (az idõjárásjelentõs honlapokat már néztem, de valahogy nem bízom bennük 100%-ig) és, hogy milyen meleg a tenger???????Ugye nincsenek meduzák, legalább is nagy mennyiségben?
Mi újság Toroniban? Tudtátok használni az infókat amiket írtunk ide az oldalra? Várjuk a véleményeket errõl a szerintem bájos pici faluról. Kinek hogy tetszett?
Hello Mindenki!
A hétvégén érkeztünk haza Toroniból, nagyon élveztük a gyönyörû tengerpartot és a magam részérõl a a hely "csendességét". Tökéletes hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. Tény, hogy nem egy nyüzsgõs hely, de éppen ez adja meg különlegességét. Az információknak maximálisan hasznát vettük és semmi különös meglepetés nem ért bennünket. A hajókirándulás és a görög est szenzációs volt, és egy kicsit nosztalgiáztunk is Sartin, találkoztunk Krisztosszal is akivel pár évvel ezelõtt öszvértúrán voltunk Sartin. Tudom ajánlani bárkinek, ha a várat megnézitek, hogy utána a vár mellõl felfelé jobbra induló hegyi úton menjetek tovább csodálatos öblöket lehet találni. Mi nagyot fürödtünk egy ilyen kis öbölben és a hegyen is érdekes dolgokat találtunk. Gyönyörû virágokat, még egy teknõssel is találkoztunk fenn a hegyen, a kilátásról nem is beszélve. Összességében nagyon jól éreztünk magunkat, a szállás jó volt és az emberek is nagyon kedvesek és készségesek voltak bárhová tévedtünk be. Tudnám ajánlani a Badis éttermet ahol magyarnyelvû étlapot is találtok, de szívesen beinvitálnak a konyhára is, hogy válaszd ki azt amit enni szeretnél. Sajnálom, hogy ilyen hamar vissza kellet jönni, szívesen eltöltöttünk volna még egy hetet legalább.
Egyenlõre ennyi, üdv mindenkinek: Otyika
Örülök,hogy ilyen kellemesen telt a nyaralásotok és nem csalódtatok. Tényleg szép kis hely Toroni, már nagyon vágyunk vissza mi is. Most már csak a munkás hétköznapok teljenek és jövõre újra vár Görögország!
Hello!
Nagyon jól éreztük magunkat és már akár holnap visszaindulnánk, ha tehetnénk. Remélem az utánunk utazóknak is jól telik a nyaralásuk, és nem ilyen õszi idõbe csöppentek bele, mint mi amikor hazaérkeztünk. Igaz azért lehet jó programokat kitalálni akkor is, ha nincs éppen kánikula, de azért a tenger mellé azért megyünk, hogy élvezzük a tenger habjait is kellõképpen.
Üdv: Otyika
Szeptember 2 - 10 közt volt Toroniban a szálláshelyünk - Anastasia's House.
Amikor odaértünk kisssé meglepõdtünk milyen "tömeg" van a tengerparton. Korábban ilyenkor már sokkal kevesebb ember volt a faluban.
Aztán párnapon belül szinte teljesen megszünt a tömeg. Úgylátszik egyre többen utaznak Toroniba is. Jó pár apartman épül, de dajnos a tengerparti részeket nem nagyon fejlesztik a helyiek...
Sziasztok Toroniba készülõk!
Én tavaly, két hetet töltöttem ott. Bátran állítom, nagyon szeretem görögországot, sok helyen megfordultam, de ennyire unalmas, halott kis falut még nem láttam! Aprókavicsos, hirtelen mélyülõ, víz alatti élõvilág alig. Este, meg nem is érdemes sétálni (nem mintha nappal volna mit nézni) mert nincs semmi élet meg látni való! Szárti ehezképest egy nyüzsgõ nagy város!
Még vásárolgatni sem nagyon lehet, mert nincs hol! Úgy "éltük" túl, hogy autóval bejártuk a félszigetet és szinte csak aludni mentünk vissza! Ha busszal mentek kemény!
...Én tavaly, két hetet töltöttem ott. Bátran állítom, nagyon szeretem görögországot, sok helyen megfordultam, de ennyire unalmas, halott kis falut még nem láttam!...
Csak magadat okolhatod; így jár, aki felkészülés, elõzetes alapos tájékozódás nélkül megy valahova... Járhatsz még rosszabbul is...
Szia Görögrajongó! Mi is nyaraltunk Toroniba szerintem azér nem olyan rossz. A tenger pedig nagyon is szép a víz alatt. /Ja és fotunk polipot,murénát,lepényhalat,tengeri sügért,jó vacsorákat csináltunk.Aki pihenni akar és nemszereti a a tömeget annak való .
Aki Toroniba, a Hotel Flórába készül!
Még véletlenül sem nevezném, hotelnek. Inkább egy régi (õk úgy hívják,hagyományörzõ stílusban) épült APARTMAN! A víz olyan rozsdás, hogy minden ruhát sõt ágynemût elszinez, de még fogatmosni sem lehet vele!
Az étteremben jól fõznek ugyan, de a félpanzíós ellátás elképesztõ! Az ott töltött két hét alatt minden reggel ugyan azt adták! A vacsora meg egy kis salátából, nagyon kevés fõételbõl (igaz finom!) és egy picike desszertbõl állt!
Még egy nõnek is kevésnek bizonyult, nem hogy egy férfinek! A betérõ vendégek mindig többet kaptak. Az APARTMANOK nagyon kicsik és némelyiknek penészes a fala. Parkolni a "hotel" területén felesleges, mert csak 3-4 autónak van hely, vagy egymásra állnak az autók és lehet ki állni, ha valaki el akar menni! Tavaly, 5 családdal együtt háborogtunk, persze nem az ottaniaknak, hanem az utazási irodának, mert nagyon megtévesztettek minket! Bár mely más mellettünk lévõ, valóban apartman jobb lett volna!