Szia Ancsa!
Köszi az infokat! A képeket felteszed majd a fotóalbumba? szívesen megnézném én is Én ma vettem 30-as faktorú naptejet,remélem elég lesz. Most nagyon melegük lehet azoknak akik ott vannak Tényleg aki busszal megy annak félpanziós az ellátás, vagy fõznötök kellet? Vittél itthonról valami konzerv kaját, vagy nem fért be? Fõztél ott, vagy étteremben ettetek mindig? Bocsi a sok kérdésért, de érdekel más hogyan oldotta meg az étkezést. Mert soktól olvastam hogy igazi ételt akar kint fõzni, (úgy rendesen, nem melegíteni)de én valahogy nem akarok nyaraláskor a tûzhelynél sokáig állni.
Már csak 7 nap Ja, és köszi a jókívánságot
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy voltatok-e kalózhajós kiránduláson?
/BBQ sütés, fürdés stb/ Mert több helyen olvastam róla. Ha tényleg jó hol érdemes rá befizetni??
Kösz.M.
Lett volna lehetõség félpanzióra befizetni, de a gyermekem válogatós, úgysem evett volna meg semmit, másrészt alkalmazkodni kell a reggeli és vacsora idõpontjához, amit mi nemigen tudtunk volna tartani. Vittünk mogyorókrémet, konzerveket, spagettitésztát, szószt, kakaóport, sonkát, szalonnát, téliszalámit, a gyerekekenek sokféle nasit. Egyszerû kajákat készítettek nekünk (a pasik fõztek), pl. paprikáskrumpli sonkával, szalonnával, lecsó, krumplis tészta, sonkás tojás, virsli rizzsel, tasakos levesek, krémlevesek, stb. A nagy meleg miatt a gyerkek szinte semmi fõtt kaját nem voltak hajlandóak enni. Friss, nem fagyasztott szárnyashúsokat, illetve tõkehúst egyik boltban sem láttam. A képeken még dolgozom. Ancsa
Szia H.apci!!
Megkaptam a privit!Bocsika ,hogy csak most tudom megköszönni,de 1 kis gondom volt. DE UTÓLAG IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGEDETT Megkönyebûltem a válaszod után ,hiába ,hogy nem volt sok Mégegyszer KÖSZÖNÖM
Reméljük a pasik megmaradnak! Nem tudom, kaptál -e választ a kalózhajós kérdésedre. A mi csoportunk 80 %-a volt, bennünket kivéve. Elmondásuk szerint nagyon klassz, nekünk egy paráliai utazási iroda helyi képviselõjénél -aki érkezésünkkor fogadott - lehetett jelentkezni, illetve a szomszédos Parálián nagy toborzások folynak. Ancsa
Szia Mirjam! Mi a buszmegállónál levõ kis bódéban fizettünk be. A hajó igazi fából készült (szemben az összes többi "modern" hajóval, amiket láttunk), a tulaj építette maga, árbóckosárral stb. Nagyon klassz volt, sok pia, zene, kaja, hangulat. Úszkálás a tengerben, mi nagyon élveztük! Itt 20, majd 18 Euro volt, az iroda általi szervezésben 25. Én azt ajánlanám. Amikor ott voltunk (jún. vége) akkor egy magyar srác toborozta az emberkéket, õ azóta elment, most nem tudom, ki van ott.
Egyébként szeretném megköszönni mindenben a segítségeteket!!
Én nemrég regisztráltam és nagyon sok hasznos infót kaptam amit tudok majd Görög.-ban hasznosítani. Mivel láttam sok szép fotót Pargáról, Sartiról, Marmarasról /és környékérõl/ így elhatároztuk ezeket a helyeket is meglátugatjuk!!
M.
Hát tudod Ancsa engem az a veszély nem fenyeget, hogy Õ beleugorjon a tengerbe!!
Minél jobban közeledik az idulás napja annál többet hallom: hogy fogom én azt a meleget kibírni? Hogy fogom én ezt, azt stb??
M.
A mi utunk során már Szegeden nem volt légkondi a buszon, nem bírta szegény csotrogány. OB-en az apartmanban sem volt légkondi (még ha fizettünk volna, akkor sem), de túléltük, sõt hozzászoktunk a meleghez. Mivel nem voltak szúnyogok, az utolsó két estén a teraszon aludtunk lányommal, bosszankodtunk is, miért nem jutott eszünkbe hamarabb.
Bátorítsd a férjecskédet, gondoljon rá a meleget leszámítva mennyi jó dolog vár még rá! Ancsa