Szerintem sokan választották Korfut uticélnak hisz az egyik legszebb helye Görögországnak. Nemsokára rengeteg hozzászólás lesz itt. Még akkor is ha a mi kis bundásunk egy picit!
Szerintem sokan választották Korfut uticélnak hisz az egyik legszebb helye Görögországnak. Nemsokára rengeteg hozzászólás lesz itt. Még akkor is ha a mi kis bundásunk egy picit!
Szia, én is mennék, last minute, augusztusban. A gyerek négy és fél éves.. ezek szerint érdemes oda mennünk. Tudtok jó utazási irodát ajánlani, akikkel érdemes utazni? Vsz. busszal.
Köszi!
Dias-Zeus ha lesz last minute útjuk. Ahogy hallottam õk jók. És Korfu jó választás, gyönyörû sziget. Ha kicsi gyerkõccel mész, akkor szállásnak ne Sidarit (nem nagyon van árnyék a parton, iszonyú meleg) és Paleokastritsát (kicsit hideg a víz) válaszd. De feltétlen nézd meg õket, fantasztikusan szép!
Szerintem abban igaza van eeraanak, hogy nem igen van árnyék Sidariban, de napernyõket lehet vinni, vagy bérelni. A tengerpart viszont lassan mélyül és finom homokos, ami igazán jó a kicsi gyerkõccel utazóknak.
Mi június elején voltunk Korfun, Sidari (meg Korfu maga is ) nagyon tetszett, a partja jó, de sokkal melegebb volt, mint pl. Moraitikán. És akkor még ott nem mindenhol lehetett ernyõt-nyugágyat bérelni.
Bár mondjuk last minute utaknál általában nem sok választási lehetõség van.
Korfu nagyon jó választás! Személyszerint nekem nagyon a szívem csücske ( ha lehet így fogalmazni) ! Gyönyörû zöld sziget. A siklóernyõzést adrenalin függõknek nagyon tudom ajánlani!
Elsején indulunk Korfura életünkben elõször, de már most tudom, hogy nem utoljára. Amit idáig hallottunk, illetve láttunk róla itt a neten az kivételes.
A szállásunk Benitsesben lesz a Hotel Achillesben, aki járt már ott, kérem, hogy írjon róla pár sort.
Illetve a kérdésem még az lenne, hogy mit tudtok, hogy mi van akkor, ha a repülõnk visszafelé csak késõ este indul, gondolom a szállodát meg el kéne hagyni valamikor a nap elsõ felében. Mondjuk az odaérkezés is késõ este lesz, úgyhogy, mivel 8 nap/7 éj nekem úgy logikus, hogy ezt belekalkulálták, és nem kell sokkal elõbb elhagyni a szobát.(Csak a csomagok miatt érdekel, mert akkor aznap még tudnánk nézelõdni, strandolni). Persze a gyakorlatban gondolom nem így van.