Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7542 Üzenet linkje2006-05-26 13:44:49 

na hát akkor lássátok hogy szívemen viselem sorosotokat picit kutatok nektek aztán beirom mit találtam.

egyébként ha mégis befizetõs fakultativ lesz akkor is inkább egy kinti irodánál fizessetek mert tuti sokkal olcsóbb mint a magyar irodánál befizetve. igaz akkor nem lesz magyar idegenvezetés csak angol.

na hamarosan jövök vissza!

# 137
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7543 Üzenet linkje2006-05-26 14:05:50 

monalisa írta:
na hát akkor lássátok hogy szívemen viselem sorosotokat picit kutatok nektek aztán beirom mit találtam.

egyébként ha mégis befizetõs fakultativ lesz akkor is inkább egy kinti irodánál fizessetek mert tuti sokkal olcsóbb mint a magyar irodánál befizetve. igaz akkor nem lesz magyar idegenvezetés csak angol.

na hamarosan jövök vissza!

tehát:
https://www.ferries.gr/

Hellenic Seaways

reggel 9,45 v 9,15 ind Herkalionbol
11,40 v 10,55 érk Santorinire

vissza

17,40 v 17,15 ind Santorinirõl
19,10 v 18,55 érk Heraklionba

szezontol függ a menetrend. a jegyárak oda vissza kb 60 EUR/fõ

1-2 szállás

https://www.markakis-studios.gr/
https://www.nemesishotel-santorini.com/
https://www.villamanos.gr
https://www.meroviglahotel.gr

ezeken túl még rengeteget lehet neten találni ami jo áron van. ezek caldera oldai szállások. szerintem szantorinin csak oda érdemes icon_smile.gif

moci bérlés simán kijön 12-15 eur ból egy napra plusz 2-3 eur benzin.

a kaj is megvan max 40 bõl 2 fõre + egy kis nasi szuvenir.... icon_smile.gif

tehát összesen simán beleférünk a 110/fõs árba és még ott is alszotok icon_smile.gif

remélem segithettem.

# 138
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7545 Üzenet linkje2006-05-26 14:13:18 

jah még valami. hajo megy máskor is de ezeket az idöpontokat tartottam ideálisnak icon_smile.gif rajtuk kivül sztem márik társaságnak is vannak hajoik de ez a gyorsabbik. a lassu hajo gondolom olcsóbb is icon_smile.gif
# 139
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7550 Üzenet linkje2006-05-26 16:01:55 

szia, monalisa!
NAGGGGGGYYYYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEDET!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
elmondtam a Timinek is, h mit írtál, és teljesen bezsongott a hírtõl! icon_biggrin.gif szegényke holnap megy vizsgázni, teljesen kivan már a tanulástól, a hír hallatán pedig - h esetleg ott tudunk majd tölteni egy éjszakát Szantorinin - egyáltalán nem tud már a tanulásra koncentrálni...
még egyszer nagyon szépen köszönjük az infókat, mindenképpen utánajárunk a dolgoknak, csak még kell 2 hét, amíg vége lesz (legalábbis nekem) a vigózsgaidõszaknak, és akkor majd teljes erõbedobással a nyaralással tudok foglalkozni... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
üdv
KÖSZI! icon_biggrin.gif

# 140
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7567 Üzenet linkje2006-05-26 22:18:22 

Lacca!Sok sikert a vizsgáitokhoz,remélem Timinek holnap nagyon jól fog sikerülni!!!!!!!!!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 141
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7568 Üzenet linkje2006-05-26 22:22:50 

Monalisa!Nagyon köszi az infókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jox irta,hogy Rethymnoból is indul hajó,nekünk az közelebb lenne Plataniashoz.Háááááááát a kisértés mindenesetre nagyon nagy! icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
# 142
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7605 Üzenet linkje2006-05-28 11:30:53 

sziasztok!
mi is inkább Rethymnoból mennénk, de még nem néztünk hajóindulás után. viszont írtunk emilt a VillaManos-ba Szantorinire, és már választ is küldtek, 50 euro/éj/2 fõre, erkélyrõl látni a napfelkeltét, a naplementéhez menni kell kb. 1 km-t, kijönnek a hajóhoz elénk, ha kell és elvisznek ingyen a szállásra. icon_lol.gif
egyelõre ennyi új infó van, ha írnak még leírjuk azt is. ha lesz infótok a Rethymnoi hajóindulásról , kérlek írjátok meg... icon_lol.gif köszi
üdv

# 143
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7606 Üzenet linkje2006-05-28 11:32:12 

elfelejtettem; Timinek 3-as lett a vizsgája!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
nagyon örül! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif köszi a jókívánságokat!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 144
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7618 Üzenet linkje2006-05-28 18:34:25 

Gratulálok Timinek,megérdemli Santorinit!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 145
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7619 Üzenet linkje2006-05-28 20:57:17 

lacca!
Ezen az oldalon megtalálod a menetrendet és az árat!http://www.cretetravel.com/To_and_from_Crete/Ferries_Crete_Santorini.htm

# 146
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7620 Üzenet linkje2006-05-28 21:06:00 

Ezen a menetrenden Rethymnoból indul a hajó Santorinire! icon_lol.gif
# 147
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7630 Üzenet linkje2006-05-29 09:14:20 

sziasztok!
nagyon szívesen.
a legtöbb szállásnál van ingyen transzefer a kikötöbe/bõl, a Meroviglában is ahol mi fogunk megszállni.

a Villa Manos nekem is szimpi volt, de végül a Meroviglát választottam.. az talán még szebb icon_smile.gif

moci bérlésben és minden egyébben is biztos tudnak majd segiteni, én akárkivel leveleztem eddig, mindenki nagyon kedves és segítõkész volt! görög vendégszeretet! icon_smile.gif
ha megtanultok 1-2 görög szót akkor meg végkép kinyilik minden ajtó, és tuti a friss halból kaptok vacsit icon_smile.gif

# 148
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7631 Üzenet linkje2006-05-29 09:15:02 

# 149
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7641 Üzenet linkje2006-05-29 12:22:22 

sziasztok!
köszönöm szépen az infókat! icon_biggrin.gif már szinte ég lefelé az arcomról a bõrke, h ennyire segítõkészek vagytok, ennyit segítetek, én pedig csak kutyafuttában tudok keresgélni, de remélem jún.6-án sikerül a vizsgám és utána majd jobban el tudok mélyedni a szervezkedésben... icon_cool.gif
megnéztem a Rethymnoból induló hajó menetrendjét gyorsan, és most újabb dilemma lépett fel; Rethymnoból csak kedden indul ez a hajó, és csupán kedden jön vissza... tehát vagy megyünk hétfõn Heraklionból és jövünk kedd este Rethymnoba, vagy kedden reggel megyünk Rethymnoból és érkezünk szerda este Heraklionba... icon_cool.gif most ez csupán amiatt probléma, hogy Plataniasból mindkettõ messze van, jó lenne elõtte ott aludni az indulás helyén, utána pedig az érkezés helyén aludni. most ez plussz pénz icon_cry.gif még nem tudom mi lesz, mondom ez csak egy elsõ reakció, vmit ki kell találni, de egyelõre idõhiány van..... icon_cry.gif
mindenesetre köszi mindent, nem adjuk fel a témát, csupán csúszik kicsit a szervezkedés icon_lol.gif
üdv

# 150
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7647 Üzenet linkje2006-05-29 13:56:26 

Krétában nem vagyok otthon, de ahogy néztem a térképet Rethymno mellett van Platanias. Tehát vagy az indulás (vagy az érkezés) nem lehet probléma, mert ha ilyen közel van a város akkor tuti van busz vagy stoppolhattok icon_smile.gif Én az indulást tenném oda reggel. Aztán meg kéne nézni a Heraklion és Rethymno közötti busz meneterndet, 7 óra körül amikor megjön a komp nyáron szerintem biztos van járat. Szerintem ilyet igazitanak talán a kompokhoz...
a már korábban említett link szerint:
https://www.cretetravel.com/Bus_schedules/index.htm
van busz még este 10 kor is.

Heraklion - Rethymno - Chania:

05.30, 06.30, 07.30, 08.30, 09.30, 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.30, 13.00, 13.30, 14.30, 15.00, 15.30, 16.00, 16.30, 17.30, 18.30, 20.00, 21.00, 22.00

Egyébként meg szerintem ugyan ez a járat biztos megáll Plataniasban, vagyis induláskor is ez használható

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu