sziasztok
Komolyan nem hiszem el h nem megy fapados idén Theszalonikibe,pedig tuti nyereséges lenne...A Malév meg szerintem drága, meg engem nem érdekel milyen a kiszolgálás azt a 2 orát még állva is kibírom. Maximum viszünk fel sört:))
De nem tudom lehet Bulgárián keresztül jobb lenne mint a szerbeken ha már busszal kell ki menni.Régen amikor vonattal mentünk a Macedon határnál még az utlevelet is elvették amíg a vonat állt. Barbár egy népség mind a macedon a szerbekrõl nem is beszélve..Fegyveresek állitották meg a buszt egy karton sörért.)
Kedves Valcsi!Olvastam,hogy tavaly repcsivel mentetek Dél-Krétára/Aeolus?/Mi is oda mennénk idén,milyen volt a gép?/Air-Slovakia?/Utolsó napodon mikor hagytátok el a szállást?Gondolom Makrigialoson voltál,nézem ám a fotóidat!Szuperek!
Szia Kyra!
Nagyon szívesen. Idén is velük utazunk, bár ez kényszerpálya. Mi
sem a pozsonyi, sem a bécsi indulási helyet nem találjuk praktikusnak.
Marad a korszerû Malév és a relative magas ár.
A Malév gépek nyáron szezonban tök jók, akkor (mikor én mentem minden alkalommal) bazi nagy gépek voltak, hatalmas bõrüléssel. Aztán mikor lecseng a szezon, bevetik a Fokkereket, amik sztem rozoga kis lélekvesztõk. Valószínû nem az a szisztéma, amit én felztételezek, hanem befolyásolja mennyi utas van stb (nem tudom hogy mûködik), de nekem ez a tapasztalatom. A fapadoson meg nem kell meglepõdni, hogy nem kaptok enni, ezért fapados...
Mi eddig minden évben kaptunk enni a SKY és TVL gépeken is. De ez utazási irodától függõen változik, szerintem. Már eleve benne lehet az árban a repülõn való ellátás is. Ilyen téren nem volt panaszunk egyik légitársaságra sem. A légikísérõk is mindíg kedvesek és udvariasak voltak. Ami nagyon tetszett ( fõleg a SKY gépeken) az a kiemelt bánásmód ahogyan a gyerekeket kezelték. Mindent megtettek, hogy jól érezzék magukat a gépen.
Más: Látom hamarosan utazni fogsz. Jó utat kívánok!
Szánom-bánom tudatlanságomat. De én úgy tudtam, hogy "csökkentett" szolgáltatásokkal társul az alacsonyabb ár, amibe az is beletartozik, hogy nincs étel-italfogyasztás a repjegy árában. Nem utaztam még fapadossal, csak Malév gépen, úgyhogy mégegyszer bocsi.
Köszönöm a jókívánságot! Most nem lesz túl kényelmes az utam, mert busszal megyek, de nem panaszkodom, örülök, hogy végre megyek. Már tele a bõrönd )))
Ugyan már! Ez nem tudatlanság! Tényleg utazási iroda függõ. Mi évek óta TUI-val megyünk és minden évben benne volt az árban.
Remélem idén is benne lesz mert ha nem tutira megkapják a magukét a kisfiamtól.
Hány bõröndöt sikerült teletömni? Én ilyenkor ( a párom szerint) bepakolom a fél lakást.
Látod mennyit változott a világ! Most az én fiam buksiját simogatja az utaskísérõ néni!
Megértheted, hogy te már túl nagyfiú vagy, hogy az ölébe vegyen!
Ha busszal megyek, akkor egy nagy bõrönd, a buszra fel a táska étellel itallal, iratokkal stb, takaró, párna, és a kézitáskám. Ez akkor elég, ha max két hétre megyek. Amikor kint voltam 3 hónapot, és busszal kellett mennem, 6 bõröndöm volt. Anyuék kísértek ki, és azt hitték az egész család utazik
Most, hogy nyáron már elkezdek kiköltözni, rengeteg csomag lesz, sztem az életbe még senki nem tömött meg bõröndökkel egy Ford Ka-t úgy, ahogy én fogok...
Már nagyon várom, hogy kint legyek, csak azt a röpke napot kellene átugrani, amíg a buszon zötyögök. De így jár, aki spórol az utazáson és a repcsi vagy kocsi helyett azt választja