Utazás repülõvel
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pifta20
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57076 Üzenet linkje2008-04-15 09:09:08 

sziasztok
Komolyan nem hiszem el h nem megy fapados idén Theszalonikibe,pedig tuti nyereséges lenne...A Malév meg szerintem drága, meg engem nem érdekel milyen a kiszolgálás azt a 2 orát még állva is kibírom. Maximum viszünk fel sört:))
De nem tudom lehet Bulgárián keresztül jobb lenne mint a szerbeken ha már busszal kell ki menni.Régen amikor vonattal mentünk a Macedon határnál még az utlevelet is elvették amíg a vonat állt. Barbár egy népség mind a macedon a szerbekrõl nem is beszélve..Fegyveresek állitották meg a buszt egy karton sörért.icon_smile.gif)

# 137
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57111 Üzenet linkje2008-04-15 13:58:20 

Pifta20,

A Sky Eurpoe indít járatot Thesszalonikibe, Bécsbõl, vagy Pozsonyból. Ez kb. plusz 2-4 órát jelentene és máris mehetnél repülõvel.

# 138
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57219 Üzenet linkje2008-04-16 13:54:52 

Kedves Valcsi!Olvastam,hogy tavaly repcsivel mentetek Dél-Krétára/Aeolus?/Mi is oda mennénk idén,milyen volt a gép?/Air-Slovakia?/Utolsó napodon mikor hagytátok el a szállást?Gondolom Makrigialoson voltál,nézem ám a fotóidat!Szuperek!
# 139
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57239 Üzenet linkje2008-04-16 14:38:50 

Sziasztok!

Czoki!

Köszi, hogy leírtad a véleményed a Malév géppel kapcsolatban. icon_smile.gif

# 140
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57338 Üzenet linkje2008-04-17 08:22:02  Válasz a #57239. hsz-ra Előzmény #57239

Szia Kyra!
Nagyon szívesen. Idén is velük utazunk, bár ez kényszerpálya. Mi
sem a pozsonyi, sem a bécsi indulási helyet nem találjuk praktikusnak.
Marad a korszerû Malév és a relative magas ár. icon_confused.gif

Üdv. Czoki.

# 141
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57343 Üzenet linkje2008-04-17 10:32:48 

A Malév gépek nyáron szezonban tök jók, akkor (mikor én mentem minden alkalommal) bazi nagy gépek voltak, hatalmas bõrüléssel. Aztán mikor lecseng a szezon, bevetik a Fokkereket, amik sztem rozoga kis lélekvesztõk. Valószínû nem az a szisztéma, amit én felztételezek, hanem befolyásolja mennyi utas van stb (nem tudom hogy mûködik), de nekem ez a tapasztalatom. A fapadoson meg nem kell meglepõdni, hogy nem kaptok enni, ezért fapados...
# 142
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57350 Üzenet linkje2008-04-17 10:50:14 

Sziasztok!

Pöpi!

Mi eddig minden évben kaptunk enni a SKY és TVL gépeken is. De ez utazási irodától függõen változik, szerintem. Már eleve benne lehet az árban a repülõn való ellátás is. Ilyen téren nem volt panaszunk egyik légitársaságra sem. A légikísérõk is mindíg kedvesek és udvariasak voltak. Ami nagyon tetszett ( fõleg a SKY gépeken) az a kiemelt bánásmód ahogyan a gyerekeket kezelték. Mindent megtettek, hogy jól érezzék magukat a gépen.

Más: Látom hamarosan utazni fogsz. Jó utat kívánok! icon_smile.gif

# 143
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57351 Üzenet linkje2008-04-17 10:54:58 

Szia Czoki!

Sajnos a Malév árak tényleg nem olcsók. De a kényelem kárpótol talán egy kicsit. Hová utaztok majd?

# 144
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57353 Üzenet linkje2008-04-17 11:00:34 

Szánom-bánom tudatlanságomat. De én úgy tudtam, hogy "csökkentett" szolgáltatásokkal társul az alacsonyabb ár, amibe az is beletartozik, hogy nincs étel-italfogyasztás a repjegy árában. Nem utaztam még fapadossal, csak Malév gépen, úgyhogy mégegyszer bocsi.
Köszönöm a jókívánságot! Most nem lesz túl kényelmes az utam, mert busszal megyek, de nem panaszkodom, örülök, hogy végre megyek. Már tele a bõrönd icon_smile.gif)))

# 145
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57356 Üzenet linkje2008-04-17 11:08:47 

Ugyan már! Ez nem tudatlanság! icon_biggrin.gif Tényleg utazási iroda függõ. Mi évek óta TUI-val megyünk és minden évben benne volt az árban.
Remélem idén is benne lesz mert ha nem tutira megkapják a magukét a kisfiamtól. icon_lol.gif

Hány bõröndöt sikerült teletömni? icon_lol.gif Én ilyenkor ( a párom szerint) bepakolom a fél lakást. icon_lol.gif

# 146
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57357 Üzenet linkje2008-04-17 11:09:50 

Kyra írta:
Szia Czoki!

Sajnos a Malév árak tényleg nem olcsók. De a kényelem kárpótol talán egy kicsit. Hová utaztok majd?

a Malev sem a régi icon_cry.gif

régebben az utaskísértõ az ölébe vett , simogatta szép buksi fejemet ...

hogy megváltozott a kereskedelempolitika --40 év alatt..........

icon_cry.gif

# 147
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57361 Üzenet linkje2008-04-17 11:14:57 

Szia Antero! icon_smile.gif

Látod mennyit változott a világ! icon_biggrin.gif Most az én fiam buksiját simogatja az utaskísérõ néni! icon_lol.gif
Megértheted, hogy te már túl nagyfiú vagy, hogy az ölébe vegyen! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 148
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57362 Üzenet linkje2008-04-17 11:19:29 

S nem beszélve a feleségrõl a melleted lévõ ülésen! Tuti kirakna a gépbõl. S lássuk be olyan magasról, ejtõernyõ nélkül.... icon_wink.gif
# 149
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57371 Üzenet linkje2008-04-17 12:25:41 

Kyra írta:
S nem beszélve a feleségrõl a melleted lévõ ülésen! Tuti kirakna a gépbõl. S lássuk be olyan magasról, ejtõernyõ nélkül.... icon_wink.gif

az az ülés - ilyen szempontból - szabad

icon_wink.gif

# 150
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57463 Üzenet linkje2008-04-18 07:23:53 

Ha busszal megyek, akkor egy nagy bõrönd, a buszra fel a táska étellel itallal, iratokkal stb, takaró, párna, és a kézitáskám. Ez akkor elég, ha max két hétre megyek. Amikor kint voltam 3 hónapot, és busszal kellett mennem, 6 bõröndöm volt. Anyuék kísértek ki, és azt hitték az egész család utazik icon_smile.gif
Most, hogy nyáron már elkezdek kiköltözni, rengeteg csomag lesz, sztem az életbe még senki nem tömött meg bõröndökkel egy Ford Ka-t úgy, ahogy én fogok...
Már nagyon várom, hogy kint legyek, csak azt a röpke napot kellene átugrani, amíg a buszon zötyögök. De így jár, aki spórol az utazáson és a repcsi vagy kocsi helyett azt választja icon_sad.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 141 142 143   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu