Teljesem mind1, hova, csak Krétán rakjanak ki, mert a fő célom Fodele és környéke, és a motor elvisz mindenhova.
Azt nem írták melyik hajótársaság de a TCD Holiday iroda atta az ajálatot.
Itt is érdeklődnék Piraeus-Milos kompjáratról, tud valaki infót?
Én csak áprilisi árakat látok.
Vajon az mennyire fog változni augusztusra? Sokkal drágább lesz vagy ugyanannyi?
És ha nézek komptársaságnál, akkor ha a "DECK" feliratút választom, az pontosan mit is takar?? Vagy milyet szabad venni?
Nem akarok se luxust se semmit csak átérni a szigetre, elég egy ülőhely, azzal elvagyunk, csak minél olcsóbb legyen.
Főszezonban mindig minden drágább, sokszor akár 50 %-al is.
A "DECK" fedélzetet jelöl, vagyis nem kabinban, nem foglalt repülő ülésben (airplane), hanem ahol találsz helyet, de ez természetesen lehet a zárt büfében, társalgóban, kismillió hely van egy kompon.
Tényleg ez a legolcsóbb.
A www.gtp.gr oldalon az alábbi táblázatot adja ki augusztusra.
Hétfő-kedd-szerda-csütörtök és szombaton indul Piraeusból 07:25-kor (érkezés Milosra 14:30). A Ventouris Sea Lines komptársaság járata megy.
Árat és rendelési lehetőséget egyelőre még nem ad ki, később javasolja újra megnézni az oldalt. („This schedule is not officially approved yet. Price quotes and booking possibilities have not yet been released. Please check again in one week until you see this message no more.")
Most tudtam meg Sandrától, a kompjegyre, ha retúrt veszel a visszaút árából 30% kedvezményt adnak és egy hónapig bármikor felhasználható
egyre jobban élvezem a magánút szervezését remélem ez nem OFF-olás
Ezt ki kell hogy javítsam, szerintem csak 20%.
Tegnap vettünk, az odaút volt 30euró "deck" jegy, a visszaút pedig csak 24. tehát az csak 20%.
És valóban, egy hónapon belül kell felhasználni, ha jól láttam dátum sincs ráírva a jegyre.
És az Anek Lines-ról van szó, nem tudom, hogy a többi társaság is így csinálja -e.
Én az ANEK-kal eddig nemzetközi járatokon utaztam és ott automatikusan adták a 30 % kedvezményt a visszaútra, a honlapon és az árjegyzéken is szerepel.
Szia! Nekünk korábban valószínűleg azért nem adtak, mert csak egy útra kértük a jegyet -persze nem tudtuk hogy kedvezményes a retúrjegy.
Végignéztem a honlapjukat megint, és valóban szerepel ez a 30%os kedvezmény, de csak az "International offers"-nél. Ezek a Görögország - Olaszország járatok ha minden igaz.
Viszont, a Chania - Athén járatnál semmi ilyet nem látok kiírva, és csak 20% kedvezményt kaptunk. Már lehet tényleg az én szememmel van a baj.
Akkor lehet, hogy itt is van ez a 26év alatti kedvezmény, csak nem tudok még róla?