Sziasztok.
Lassan két hete csapvízből főzöm a kávét, és semmi bajom nincs tőle. Bevallom ezen kívül egy korty vizet nem ittam. Egyéb mást mindent. Egyet értek Bofefével a többiről. A sima ásványvíz fillérekbe kerül, aki úgy gondolja, hogy az ő pocija ezt nem bírja inkább vegyen egy kartonnal a saját biztonsága érdekében.
Megkérdeztem a nagy sárga szupit. Igen, ott lehet fizetni kártyával. Kicsit lassan megy, de megy. Viszont újra írnám, hogy nem az a legolcsóbb szupermarket, hanem az Eleni. Sassos gyrososánál a sarkon van két szupermarket, a sárga ponyvás az. Dolgozik ott egy magyar fiú, Bálintnak hívják. Bármi kérdésetek van, amiben tudok, segítek (árak, éttermek...stb.). Mármint, hogy hol-mit érdemes enni, venni...stb.
#2055262013-06-28 22:31:28 Válasz a #205524. hsz-ra
igen-igen, épp most írtam. De megkérdeztem még pár helyi lányt, és Ők sem tudnak más helyről, ahol kártyával lehetne fizetni.
Ha valakinek kifogyna az euroja, nem ajánlanám, hogy a helyi utazási irodáknál váltsatok. Vannak itt dolgozók, akik nagyon szívesen váltanak Forintot normál áron. Az itteni utazási irodákban mindig jóval az otthoni eladási fölött váltanak. Most éppen nem tudom mennyiért, de holnap estig azt is meg tudom nézni. Ha hoztok Forintot (biztos, ami tuti alapon), akkor inkább keressetek meg, és keresünk valakit. Én nem váltok, mert én nem járok haza Magyarországra, de vannak itt rendes itt dolgozók is a zsiványok mellett
Szia Angica!
Tudnál nekem ajánlani hamisitatlan görög falut a környéken amit érdemes megnézni ? Akár motorral
Még egy kérdés szeretnénk valami szép ékszert venni emlékbe hol érdemes nem csak Sartira gondoltam hanem akár a félszigeten akár Neos Marmarason ha tudsz valami tutit légyszí ird meg köszi.
Üdv Anikó