Sziasztok! Szombaton indulunk már alig bírok magammal,semmire se tudok figyelni,már annyira várom,hogy végre 13év után újra ebben a csodálatos gyöngyszemben legyek azt se tudom,hogy mivel kezdjem majd,egyszerre rohanjak a tengerbe vagy egyek egy gyrost vagy inkább igyak egy mythost,vagy egyszerre mind a hármat melyik fakultatívra érdemes elmenni szerintetek? Egyre biztosan elmegyünk de max kettőre!
Nővéremék nemsokára indulnak Sartira és az ő nevében szeretnék feltenni egy-két kérdést.
A Hotel Phyllisről szeretnék elsősorban érdeklődni. Idén vagy tavaly volt vki ezen a szálláson? Milyen?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy tart-e még az építkezés (Sarti beachen), amiről említést tettetek? Hogy kell ezt elképzelni, most arrafelé munkagépek vannak? Vagy esetleg bár befejezték?
#2064272013-07-11 12:16:27 Válasz a #206301. hsz-ra
Szintúgy sok-sok év után ismét sartin nyaralok. Kiváncsi leszek mi változott 12 év után. Hó végén megyünk. Megkeresem azt az apartmant ahol annak idején voltunk, pontos címét nem tudom csak a part felől emlékszem kb. merre lehetett. Nem olyan nagy hely ez hogy ne találnám meg. Képek készülnek,hd videót is csinálok majd.
Ezt olvastam egy másik fórumon:
"Kedves Fórumozók!
Eddig csak olvastam a fórumot, de most olyan dolog történt, amit jobb ha minél többen tudnak.
Ma (2013.07.10) Sartirol Ouranopoliba mentunk kirandulni, de visszafele Ierissosnal belefutottunk egy tuntetok altal keszitett blokadba, sehova tovabb rendorseg sehol.
Nekunk sikerult megkerulnunk foldutakon, de az aktivistak kesobb azt is elzartak. Nem ajanlatos mostanaban arrafele autozni. Ertesuleink, amit a helyszinen a tuntetoktol szereztunk, minden utat elzartak, ami az Atosz-hegyi nyulvanyra vezet. A ket aszfaltut (a tengerparti es a felso, ami a Lidl elott megy) biztos hogy le volt/van zarva, es a kerulo foldut is a lidl-os ut mellett.
#2066182013-07-13 08:11:04 Válasz a #206383. hsz-ra
Én múlt vasárnap jöttem haza, de egyetlen munkagépet sem láttam Sartin.
Mondjuk Sarti beachre nem mentem át, de a focipályáig lent voltunk, és semmi.
Továbbra is számomra a legkedvesebb hely
sziasztok,
rendben, mindenféle zökkenők nélkül megérkeztünk Sartira. Délután 2 után indultunk Pestről. Nis után valóban van egy 80, 60, 40 es játék, ami kicsit lassítja az utat, de ez sem kibírhatatlan csak inkább nem láttuk az okát.. Ezzel az indulási időponttal szinte nulla forgalomban jöttünk, a határátkelőkön is pár perc volt átjutni. Rendőrt elvétve láttunk a szerbeknél és a macedónoknál is. Reggel 6-kor már az Orange beachnél néztük a felkelő napot. 1/2 7 kor már az Iliadis House bejáratánál parkoltunk. Az említett szállás szép tiszta, rendezett, a stúdiónk is kultúrált szép. Szokásos kicsi fürdőszobával. De erkélyes, az árban klima, törölköző ágynemű és wifi van ingyenesen. A tulaj igazi jó vendéglátó, kedves udvarias, segítőkész.
üdv az indulóknak jó nyaralást, Eduso
#2067022013-07-14 14:27:25 Válasz a #206624. hsz-ra
Szia Amnesz! Mi 2010-ben voltunk a Triphonba, azóta mi minden évben bepróbálkozunk, de mindig foglalt... a szállás szép, tiszta. Az ajtók és az áram kártyával működnek, így a kulcsra nagyon kell vigyázni. Az egyik lakrészben (2 fős volt) mindig eldugult a wc, ezért úgy tudom (meg láttam is) tavaly felújították a háziak a házat. De nagyon kedves mindkét "öreg" még dinnyét és szőlőt is kaptunk tőlük ajándékba. Bár majdnem a focipályánál van, így azért gyalogolni kell a központig, de ezt ellensúlyozza, hogy csendes. Az egyik supermarket egy sarokkal lentebb van, meg a pékség is. Szerintem nem fogtok csalódni.
Sziasztok!Három Sarti nyaralás után még mindig ide vágyódom.Szerintetek , ha 3 kétfős és egy négyfős családi stúdiót lent szeretnénk találni, mikor megérkeztünk, lehet jó árban találni vagy sem? Nem baj, ha nem egy helyen vagyunk.Vagy, ha tudtok ajánlani, azt megköszönöm. Július 20-23 körüli indulással?