Sziasztok. Valaki tuda írni valamilyen tájékoztatot toloban milyen árak vannak? Étel, ital, szorakozás? Válaszotokat elõre is köszönöm. Ja és a víz hány fokos most? köszi
Tul.képpen nem igen érdemes itthonról sok cuccot vinni. Isteni finom a kenyerük, alig vártuk, hogy végre ehessük. Egy olyan kisebb kenyér, ami nekünk 1-2 napra elég volt, 80-90 centbe kerül, fajtájától függõen, de mindegyik finom. Párom kedvenc édessége, amit minden nap reggeli után megevett egy "crema" nevezetü leveles tésztában lévõ édes vaniliás pudingos krém szerü süti, az 1,50 volt. Én nem szeretem, de õ imádja.
Amit én mindig viszek, az a reggelire való felvágott, virsli, kolbász, stb. Azt vettem észre, hogy azok elég drágák. Tej olyan 1,80 körül van, a bubi nélküli ásványvíz 6 db-os 1,50.
Gyros ahol mi ettük, pitában 1,50 A reggelinkhez minden nap hagymát ettünk, nem csíp, nem büdös és olcsó, 50 cent/kg. A paradicsom 1,20-1,50 között volt. Nagyon finom már a dinnye is, egy negyed dinnye kb. 1,50 volt. Frissen facsart narancslé 2 Eu, ez drága, de mindigh is az volt. Nem nagyon tudok az árakról pontos infót adni, mert többen, több félét ettünk, egybe fizettük. Hal ételt mindig a kikötõben lévõ "üvegtigrisben" vettünk, ott legutoljára egy adag tintahal karika + görög sali, kenyér + fél liter retzina bor+ egy dobozos üditõ, volt 15 Eu. Párom egyszer evett sütõben sült bárányt krumplival, az 9,50 volt, isteni finom, omlós.
Badoka! Remélem ez nem volt komoly kérdés, hogy hány fokos a víz?? Vízhõmérõt nem vittünk magunkkal! Én nem nagyon bírom a hideg vizet, mégis sokat fürödtem benne. Úgy vettem észre, hogy délután és a homokos partrészen melegebb volt.
Az nem baj ha nem irodan keresztul jottok, attol meg nyugodtan bejohettek a mi toloi irodankba (Culture Travel Center) es nincs semmi akadalya annak, hogy resztvegyetek a fakultativ programokon... Tobbek kozt van gorogest is...
Köszi Kitty, hogy írtál árakat. Mi két hét múlva megyünk Toloba, és éppen ma számolgattuk, hogy mennyi pénzt szánjunk a kajára. Ahogy látom, nem vészesek az árak.
Valószinû akkor talizunk majd ott! Viszont nektek jobb lesz az apartmanotok.Tényleg volt már valaki idén a Savrosba,milyen belûlrõl?
Már nagyon várom ,hogy induljunk!!!!
Nagyon jó utat és szép idöt kivánok a holnapi induloknak.
Na ma útra kelltek egy páran, hogy élvezzék Tolo csodáit, én meg még mindíg csak irigykedek és sóvárgok:-) és be kell érnem az itthoni strandokkal:-)
Szia Kitty, köszi az infót, remélem a mi buszunk is jó idõt fog futni, így is hosszu lesz a 24-25 óra!
Semmi különös, csak jó. Talán nem tudod, de tavaly júniusban voltam ott, s sok szó esett már errõl a helyrõl itt a topicban; csak ahhoz elég sokat kell visszaolvasni. Most is oda megyek szeptemberben, de most egy szinttel lejjebb, közvetlen a vízpartra, de errõl is volt már itt szó. A tulajt meg külön imádom (sajnos csak angolul tud keveset, de én jól elvagyok a lányával németül )!