Köszönöm szépen a segítséget!!! Ezeket a linkeket már át néztük mi is!!! Le egyszerűbb az ha majd ott érdeklődök mindenről!!! Úgy tudom elég segítőkészek!!! Még egyszer köszönöm!!! További szép napot!!!
Ezeket a linkeket már át néztük mi is!!! Le egyszerűbb az ha majd ott érdeklődök mindenről!!!
Bocs, lehet, ostoba kérdés lesz, de ha átnéztétek már, akkor mi volt a kérdés?????
Még egy javaslat, nehogy valaki rosszmájúnak bélyegezzen: katerini busz. Indulási időpont, árak is. Így a korábbi linkekkel és ezzel már mindenki boldogulhat Szalonikiből az olymposi riviéra irányába.
Még mielőtt totál hülyének néz valaki!!! Azért kérdeztem rá, hogy hátha valaki tapasztalatból leírja, hogy hogyan is mennek kint a dolgok!!! Most utazunk először, és be akarom magam biztosítani!!! Ennyi!!! De mindent köszönök!!! További szép estét!!! :S
Egyre keményebbek a korfui repjegy árak. 2 napja 2 főre 1 csomaggal 115EFt volt, most u.a. 157EFt. Mi van itt?Ennyit nem szokott drágulni egy fapados!? Sőt min ez 2 hete még 100 alatt kijött. Most már csak azért is várok és max megyünk kocsival!
Pontikos, eszerint akkor a busz 50 perc alatt Kateriniben van, ez sztem elég jó részidő Köszi a linket.
Igazán nincs mit. Nem néztem, nem próbáltam, de ha azt írják, 50 perc, akkor az valóban tényleg jó idő. Távolság alapján reálisnak is tűnik, ráadásul szerintem a görög buszközlekedés valóban remek. Én legalábbis nagyon szeretem.
#1885682012-06-23 17:05:55 Válasz a #188185. hsz-ra
Köszi Medi, hasznos a cikk és nálam sajna aktuális is. Van ugyan egy a Ryanairnál még éppen jó, kemény fedeles tagyóm, viszont eme darab már nem megy bele a wizz-es kalitkába (kimentem az előbb a reptérre és megpróbáltam belegyömöszölni, de teljesen esélytelen a dolog) Aztán megmértem a fémkalickát és semmi ráhagyás nincs, pontosan 20*40*55 cm...(a Ryanes kalitkánál van pár centi ráhagyás oldalanként)
Szóval megint vennem kell egy táskát. A cikkből kiderült, hogy kb- 35000 ft alatt nincs kemény fedeles példány- és én most ennyit nem szeretnék adni egy nem is nagyon tetsző darabért...Akkor viszont marad a béna, puha fedeles verzió és a kérdés:
Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy hol lehetne egy szigorúan max. 20*40*55 cm-es, puha fedelű kézipoggyásznak alkalmas bőröndöt beszerezni pár napon belül, normális áron (ez most nálam max kb. 15000 ft)?
#1886092012-06-23 21:49:28 Válasz a #188572. hsz-ra
Szia Döme!
Örülök, hogy hasznosnak találtad a cikket. A benne levő táblázatot én le is mentettem, jól jöhet még
Bőrönd:
Pl. a West End-ben van több olyan bolt is, ahol bőröndféle a fő profil. És 10 ezer körüli árra emlékszem.
Jófogás, efélék nem jók, szerintem, mert mire postán elküldik, kifut az időből. És én csak abban a méretben bíznék, amit személyesen mérek le.