Sziasztok! Július 14-én kora este indulunk Paráliára.Ha valaki jönne ebben az időpontban szívesen csatlakoznánk. Aki mostanában ment legyen szíves megírni a pályadíjakat,és hogy mivel érdemes fizetni, a saját pénznemükkel vagy euróval?Köszönöm!Mindenkinek jó nyaralást!
Én kártyával fizetnék a szerbeknél, és a Macedónoknál is....
Jogos...
A bankkártya szuper találmány; egyszerűen érthetetlen, hogy miért húzódoznak tőle még mindig sokan, inkább tökölnek pénzváltással, vagy buknak az eurós fizetéssel egy keveset, a vásárlásoknál meg futkosnak a bankautomata után, ha kifogynak a pénzből. Tudom én az okát, azt hiszem, de le sem merem írni...
És akkor járunk a legjobban, ha kártyával fizetünk. Én már sokszor megnéztem. Bármilyen jó árfolyamon számoljuk az eurot vagy a dínárt, többe fog kerülni a kp-ban fizettet útdíj, tankolás stb, mintha kártyával fizetnénk.
Tavaly találtam a neten részletes utirányt Sartira. Táblák is voltak lefényképezve, hogy merre kell menni,nagyon hasznos volt, szinte egészen végig leírta az irányt. Nem tudjátok merre találhatnám meg, lehet itt láttam, vagy töltöttem le. Ha valaki találkozott vele lökje már át légyszi a linket. Előre is köszönöm.
dobaki2 és cingi, aranyosak vagytok, de nem ezt kerestem. Részletesen le volt írva, hogy merre menjünk, milyen kihajtónál kell lemenni, hol mennyit kell fizetni. Arra is emlékszem, hogy volt egy kép, amin a lidl is be volt jelölve, hogy ott kell elfordulni sarti felé balra. Még meg is örültem neki, hogy tényleg jó ez az utiterv. Na,sebaj, keresgélek.
Akinek van tapasztalata az utazás közbeni (Magyarországon kívül) bankkártyás fizetéssel, legyen szíves foglalja össze itt pár mondatban. Lehetőleg "szálybarágósan" hogy mindenki megértse, és akkor kiemelem a hozzászólást.
(Pályadíjak fizetése, fizetés benzinkútnál, fizetés tavernában. Elkérik a kártyát, kér pinkódot, nem kér, stb.)
Na jó beválalom béna vagyok . Nem tudok visszakeresni. Valahol olvastam , hogy a szerb autópálya díjak a kocsi magassága szerinti kategória alapján fizetendők. Ez mit jelent? Tetőcsomival már másik kategóriába esek? Síboxot vinnénk . Köszi a választ.