Szia Frézia! Remélem marad is a szép idõ,mert ropogós barnára sülve akarok hazajönni.Köszönöm a sok jókívánságot és ígérem amint hazajöttem mindent elmesélek.Ja és ha géphez jutok odakint egy pár mondatot azért megeresztek
Nekünk már csak 4 nap!
Mi onnan nem fogunk írni, mert lustulni fogunk, de itthon majd írunk
Már nem bírok rendesen aludni, mert azon jár az eszünk, hogy menjünk már... a munka is nagyon nehezünkre esik
Gagu!
Nektek már nincs sok hátra!!! Irigylem azokat, akik nemsokára indulnak! Én meg csak eszem itt a kefét majd a beszámolók láttán.
De hát ez közel 3 hónap lassan eltelik majd...
Ma megkötöttem a biztosítást és megkaptam a papírokat.Már félig ott
vagyunk Sartin.(csak ezt a 7 napot kell még kibírni valahogy)már hetek óta munkaundorom van,pedig még 3 nap meló vár rám.
Mindenkinek kitartást az indulásig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Mivel tegnap is, és jóformán minden nap besétálnak hozzánk az üzletbe, és folyamatosan az idõjárásról kérdezõsködnek, gondoltam megírom azt, amit a tv-ben hallok, vagy a pillanatnyit. Tehát: jelenleg nagyon meleg van, a nap éget, de a hegyek felöl felhõsödik. Még az elmúlt héten esténként fáztam rövidujjúban, tegnap már a rövidnadrág is majdnem leolvadt rólam. Ez már nagyon nyár.
Újra én! Ezt Sartit érintõleg írtam, ugyanis volt olyan hogy a szomszédos faluban - ami 7-11km-ra van tõlünk - szakadt az esõ, nálunk azonban rák vörösre lehetett égni.
Esõt mondtak a Tv-ben, már tegnapra is, de mi csak a felhõket láttuk a hegy mögött, és még a napernyõ alatt is lepirultak a tengerparton. Ugyhogy Lityi, nyugi, a tv akármit is mond, az ide fokozottan nem érvényes. A vízrõl ebben a pillanatban nem tudok Nektek frisset írni, mert nem volt energiám már több, mint egy hete lemenni a partra, de egy héttel ezelõtt én már fürödtem benne, pedig én hideg vízbe nem megyek be (nincs annyi cickafarkfû teám felfázás esetére, itt pedig sajnos nem lehet kapni). A "sógornõm" azt mondja naggggggyon hideg, a gyerekek szerint már nagggggyon jó. Mivel az egy hét alatt 1x esett az esõ kb. két percre, nem hiszem, hogy lehûlt. Biztos jó. De ígérem, még a mai napon letesztelem, és délután újra írok Nektek.
Jimkó!Még az is lehet,hogy haza sem fogok jönni,ha nagyon bejön a hely.Fogok magamnak valami gazdag öreg görögöt és én mégtovább maradok mint te.(Ez csak vicc)Marad a szegény jóképû férjem.