Azt olvastam valahol, hogy az Ibéria 1-es és 7-es szobájából egyenes rálátás van a tengerre és a Teknős szigetre, de egyébként az összes emeleti szobából szintén (így a 8-asból is), csak éppen oldalról. Erkélyesek, így gondolom az erkélyről lehet odalátni.
A diszkószigeten nem voltunk (azért jó pár dolog kimaradt, úgyhogy ha egyszer visszatérünk, lesz mit bepótolni ). 3-3.5 Euró volt a belépő nappal, ami a partnál lévő bárban lefogyasztható. A partja picike és úgy tudom kavicsos, de nagyon hangulatos, folyamatosan szól a zene. Azt nem tudom este van-e belépő, és ha igen, mennyi.
Az lenne a kérdésem aki volt már Zakynthoson autóval, milyen volt az utazás, mennyi idő alatt értek Zakynthosra a komppal eggyütt, és mennyibe kerül a komp?
Az Ibéria apartmant néztük ki! Aki volt ott az írhatna róla valamit, igaz neten már olvasgattam!
Szép napot mindenkinek!
Nagyon szívesen. Tsilivi egész jó hely, kellemes homokos a tengerpartja. Rengeteg üzlet, taverna, bár található a településen. Van egy DIA szupermarket is, ahol olcsóbban lehet vásárolni, mint a kisebb boltokban és nagy a választék mindenből (zöldség, gyümölcs, felvágott, sajt, csirke, ital, stb.)
A fórumosok közül ismeri valaki esetleg a Vasso Apartmant, Laganasban? Sehol nem találok képet a szobák belsejéről, kinézetéről, ez érdekelne a legjobban. Köszi előre is Ági
Szia mezeiagi!
Én sem találtam sehol sem képet a belső térről, de már találtam egy hölgyet, aki volt ebben az apartmanban 2 éve. Felvettem vele a kapcsolatot, és azt ígérte hogy küld a belső térről képeket. Ha kapok, szólok neked is
Egyébként mikorra tervezitek az utazást? Vagy már foglaltatok utat?
Mi jún 26-júl9 között megyünk.
Egyébként csupa szépet és jót mesélt a hölgy a helyről illetve az apartmanról.
Én Zakynthosban nem voltam autóval csak Lefkadán ahova 20 óra alatt értünk oda (gyerekekkel) úgy gondolom 21-22 óránál nem lesz hosszabb az útunk majd nyáron. Bárcsak már ott járnánk
Szia Olus! Hát ráhibáztunk! mi is június 26-án megyünk, busszal, az Aeolus szervezésében! Ezek szerint egyszerre indulunk, és egy helyen leszünk! Mi hárman megyünk, mi a párommal negyvenesek vagyunk, a "gyerek" 16 éves. és ti?
Szia mezeiagi!
Mi huszonévesek vagyunk, és ketten megyünk a párommal. Hát bíztató, lesznek magyarok a közelünkben
Nem adsz nekem egy e-mail címet? Ott tudnánk mindenféle dologról beszélni, ami esetleg a többi fórumozót nem érdekli. Indulás, tippek stb.
Olivér
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan tudom felírni magam az utazólistára? Nem nagyon találok azon az oldalon ilyesfajta opciót.
Köszi
szia Olus! email címem: ms3@freemail.hu. Az utazólistára úgy tudsz feliratkozni, hogy rákattintasz, a beírás fülre, kitöltöd, és mellette van hogy mentés (talán?). Mi már rajta vagyunk . Jártatok már Görögországban? mi igen, úgy hogy tapasztalataink vannak. Üdv Ági