#1886352012-06-24 10:42:55 Válasz a #188568. hsz-ra
Auchanban, Aldiban is vannak 6ezer körül teljesen használható és megfelelő méretű puhafedeles bőröndök. (én is ott szereztem be és tökéletesen bevált, nem csak egyszer használatos ). 15-ért pedig már samsonite-ot vagy más ismert márkát is vásárolhatsz nyugodtan.
A divany.hu-s cikkhez annyit hozzáfűznék, h előfordul a cikkben egy-két tárgyi tévedés, úgyhogy csak óvatosan vegyétek készpénznek (a táblázat a kézimotyók méretéről viszont pontos).
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget és az ötleteket ! A ryanes honlapot én is néztem de a min. 10 nap szállítási időt már nem nagyon mertem megkockáztatni. Viszont sikerült vennem egy spanyol gyártmányú, GLADIATOR márkanevű, kemény fedeles táskát 19.900 ft-ért. 35*53*20 cm, 2,4 kg. Sötétszürke, egészen elfogadható küllemű. Kivittem Ferihegyre, belepróbáltam a vizes (wizz-es) ketrecbe is, belefér.
Közkinccsé tennék én is egy oldalt, ami a különböző típusú gépeken való ülés-választásban hasznos. Persze tudom, hogy mindegy, hogy hova ülök, mert mindenki ugyanakkor és ugyanoda érkezik meg (jó esetben), de azért mégis...pl. abban az esetben, ha kevés a transzferre jutó idő, vagy mondjuk érdekelne a fel- és leszálláskor a táj, vagy esetleg jobb lenne a nagyobb lábtér, vagy stb... esetre mégis jól jöhet:
#1887122012-06-24 21:45:03 Válasz a #188650. hsz-ra
Köszi, Döme! Praktikus, lementettem a linket, meglehet, szükségem lesz rá - mert sztem nem mindegy hol ülök, szeretem elkerülni a szárnyat, hacsak nem az ablak felett van a szárny és az sem mindegy, hogy melyik oldalon ül az ember, a látnivalók miatt...
Szóval köszi!
eszembe jutott, h itt is "reklámozzam", h aki wizz air-rel utazna és megspórolná a foglalási díjat az nyugodtan szólhat. nekem van wizz hitelkártyám amivel e költség nélkül tudok foglalni, másoknak is.
Van esetleg valakinek információja arról,hogy mennyibe kerül jelenleg a poggyász befóliázás a Liszt Ferenc reptéren?
Köszönöm!
Sokba!
Veszel a teszkóban két tekercs háztartási fóliát, az egyiket berakod a bőröndbe a visszaútra, a másikkal meg otthon szépen körbetekered a bőröndöket. Tizedáron ugyanazt az eredményt éred el, mintha a repülőtéren fóliáztatnál
Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy hol lehetne egy szigorúan max. 20*40*55 cm-es, puha fedelű kézipoggyásznak alkalmas bőröndöt beszerezni pár napon belül, normális áron (ez most nálam max kb. 15000 ft)?