Jimkó!Még az is lehet,hogy haza sem fogok jönni,ha nagyon bejön a hely.Fogok magamnak valami gazdag öreg görögöt és én mégtovább maradok mint te.(Ez csak vicc)Marad a szegény jóképû férjem.
Hehe...lityi, gazdag görögöt Sartin nem hiszem, hogy találsz, de ha átmész Neos Mararasra, ott lehet, hogy szerencséd lesz.
Mikor elõször voltunk Sartin (és látogatóban Neos Marmarason) felmerült bennem, hogy valyon az itteniek, hová járnak "nyaralni"?
És lõn...következõ télen Budapesten felbukkant egy neos marmarasi pasas az egyik kaszinónkban. ))
Szia Lityi!
Talán megnyugodtál azután, hogy Angica írt. Mi októberben voltunk Sartin, párszor borús volt az ég, de úgy vettük észre, hogy ezen a részen sokkal hamarabb elmennek a felhõk, elfújja a szél. Majdnem végig jó idõnk volt, egyszer sem esett. Azért 2 hétig lesztek ott, ha 1-1 borúsabb nap lesz, az szerintem belefér.
Szóval: tegnap nem tudtam írni, mert megjött az anyukám, és így idén két hétre végre nekem is VAN ANYUKÁM!
De a hírek valóban jók. Az idõ még mindig szuper, ma konkrétan leolvadt rólam a legapróbb ruhadarab is, a tenger vize, pedig több, mint szuuuuuuuuper! Kényelmesen bele lehet sétálni, egyáltalán nem hideg. Persze mindenkinek más a hidegérzete, de ma már a "sógornõm" is azt mondta, hogy meleg a víz, sõt a mindjárt egy éves kisfiát is megúsztatta benne. Lityi, kitartás, már mindjárt itt vagytok, én pedig megrendeltem Nektek a jó idõt a "nagy"-tól.
Sziasztok Mindenkinek!Köszi a jó híreket,azóta megnéztem a neten az elõrejelzést.Mostmár csak a NAGY-nak kell betartania amit ígértek.Holnap után indulunk végre,eljött ez az idõ is!Gyerekek ne feledjétek vasárnap este a Relaxba este 8-kor buli!!!!!!!!
Szia Mindenkinek!Remélem olvastátok az elõzõ üzimet,mivel nem válaszolt senki.1 óra múlva indulunk mostmár nem írok csak kintrõl ,ha tudok.Mindenkinek jó utat és jó nyaralást kívánok.Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
Most,hogy ilyen görögösen jó idõ lett,zeljesen elöntött a vágy,hogy a tengerparton legyek!Két napja nézegetem az utifilmeket,és nagyon irigylem,akik már ott vannak!!!Aki hamarabb ott van,mint én,az elsõ girosznál gondoljon azokra,akik még itthon punnyadnak!!!!
szia Mindenkinek!Ma erkeztunk meg Sartira,21 oras ut utan.Bocs az iras miatt,de itt a billentyuzet teljesen mas,vagy csak en vagyok bena.Nagyon hosszu volt az ut,de megerte.Meg most jarjuk korbe a kornyeket,majd ha tobbet tudok mondani jelentkezem.Sziasztok.
Szia Lityi! Lehet hogy én is felszedek egy gazdag görög pasit,
mert néha nagyon elegem van a csajokból!
Na ez az, most mennem kell pakolni, mert a nejem, már kiabál ,
hogy mi a fenének ragadtam le a gép elõtt...
Jó utat minden, most utazónak, nektek pedig jó nyaralást!
Végre holnap én is indulok, most az utazás végéig kikapcs...
Bár Lityi és Hekata már valahol itt vannak, és már Õk is a bõrükön érzik a tûzõ napot, és a - még - hûsítõ tengert, a többieknek röviden:
minden szép, minden jó, meleg van, felhõ egy sem, a víz is nagyon jó. Tegnap a falu megtelt görögökkel, mert hétvége lévén rengetegen lejöttek Szalonikibõl - is - . Ha szeretnétek megnézni Sartit, a www.sartikirandulás.hu -n van webcam. Nemrég szerelték fel. Igaz csak minden x. mp-ben ad képet, de az is valami.
Bár Lityi és Hekata már valahol itt vannak, és már Õk is a bõrükön érzik a tûzõ napot, és a - még - hûsítõ tengert, a többieknek röviden:
minden szép, minden jó, meleg van, felhõ egy sem, a víz is nagyon jó. Tegnap a falu megtelt görögökkel, mert hétvége lévén rengetegen lejöttek Szalonikibõl - is - . Ha szeretnétek megnézni Sartit, a www.sartikirandulás.hu -n van webcam. Nemrég szerelték fel. Igaz csak minden x. mp-ben ad képet, de az is valami.
Agnica
Tudsz valamit a tûzrõl? Ami miatt állítólag nincs (vagy nem lesz) toroneosi hajókirándulás?
Sziasztok! Parália, Oceanis-ról tudtok írni? Jól hallottam,hogy a helyi utazási iroda jóval olcsóbban indít fakultatív programokat?Magyar idegenvezetõvel? Ha igen, megírnátok az elérhetõségét?Elõre is KÖSZI!!!