Hiroda!
MI motorral mentünk, és látták, hogy még ránézni sem szabad, így betolatták valami személyzeti helyre...de ha jól emlékszem valóban volt zárt parkoló...éjszaka megszólalt a motor risztója, mire kirohantunk, de valószínűleg az éjjeli recepciós mutogatta a haverjának a gyönyörűségünket, csak nem tudták , hogy riasztó van benn
de nem volt gond...az étteremben remek a kaja és még eredeti magyar cigányzenei cd-t is tettek be nekünk kedveskedésből....
ez 4 éve volt...lehet azóta a hotel színvonala nőtt, majd írd meg, kíváncsi vagyok, én szerencsére vittem felület fertőtlenítőt, amit szétlocsoltam a shzobába és ruhástól feküdtünk le aludni
reméljünk azóta tisztábbak
Mi is a bookingot néztük ki, jó képek voltak róla
Sziasztok.Idén a haverok kölcsön kocsival jönnek,de sem a tulaj,sem az üzemben tartó nem jön.Milyen papírok kellenek?Van állítólag a magyar autó kkubban valami két nyelvű,igazolvány formátumú kölcsönadási papír,hallott már róla valaki?Jöhetnek az infók,ötletek,tapasztalatok.Köszi.
Kedves Barátaim !
Ki tudja megírni nekem,hogy a Korinthoszi csatornánál elhelyezett új Türr István emlékmű pontosan hol találhatom. Felavatva 2009.május 26-án.
a válaszokat előre is köszönöm.
Szia Ordas! Koordinátát nem mondok, de a híd lábánál van a jobb oldalon. Bele fogtok botlani, szinte. Egy elég nagy ívű bal kanyar visz fel a hídra, egyértelműen meg fogjátok látni. De csak akkor ha a régi főúton mentek, ha az autópályán, akkor nem.
Ez a kép onnan készült, visszafelé tekintve - ez az út visz a hídra jobbra, és a hátam mögött az emlékmű.
AZ A SZOMORÚ,HOGY ÉN OTT VOLTAM AZ EMLÉKMŰ FELAVATÁSÁN 2009.MÁJUS.26-ÁN
MINT AZ EMLÉKMŰ KEZDEMÉNYEZŐJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS KÜLDÖTTSÉGÉVEL,DE A NEVEMET NEM IS EMLÍTETTÉK MEG !
A FELESÉGEMET SZERETNÉM ELVINNI ODA,EZÉRT KÉRTEM A SEGÍTSÉGET !
AZ ATHÉNBÓL VEZETŐ 8 SZ. ÚT JÓ LESZ,VAGY LOUTRAKI FELÉ KELL MENNI ?
#2190632014-06-27 13:24:24 Válasz a #218804. hsz-ra
Szia farkas!
Ezt sajnos nem tudom, hogy meddig lesznek a terelések és felbontások, de ahogy néztem még bőven van mit dolgozgatni ott, tehát valószínű egy darabig még kitart...
#2190662014-06-27 13:39:24 Válasz a #219061. hsz-ra
Csináltam neked térképet, ezen bejelöltem a pontos helyet. A nagy kanyar előtt ágazik ketté az út, tovább megy egyenesen Loutraki felé, a csatorna pedig balra lesz, mint a képen is jól látszik.
#2190722014-06-27 14:39:28 Válasz a #219068. hsz-ra
Nagyon szívesen.
Az út száma valóban 8-as, de ez max a gps-ek lehet jó, mert ott a számozás nem látszik sehol.
Az a lényeg, hogy ne az autópályán legyetek, és akkor nem is lehet elkerülni. ( amit szintén 8-asnal jelöl a térkép, csak zölddel. )