Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1396
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36510 Üzenet linkje2007-07-14 21:05:03 

Most nézem,hogy a legfrissebb elõrejelzés szerint jó ídõ lesz.Mikor néztem akkor 23 fokot írt.
# 1397
Zaira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36534 Üzenet linkje2007-07-15 10:02:02 

Sziasztok! Mi holnap indulunk és érdekelne: kell vinnünk ágynemû huzatot?
Elõre is köszönöm

# 1398
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36535 Üzenet linkje2007-07-15 10:28:43  Válasz a #36534. hsz-ra Előzmény #36534

Zaira!

Ágynemû huzatot nem kell vinni( minden turnus váltáskor cserélik azoknak is akik többidõre mennek 2hét) . Netán apartmanba, studióba mentek akkor konyharuhát, törlõket,kávéfõzõt ,sörbontót éles kést érdemes vinni. A konyhában megtalálható az alapvetõ edényzet és az evõeszkõzök a létszámnak megfelelõen van.

# 1399
Zaira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36536 Üzenet linkje2007-07-15 10:31:17 

Szia Zeusz!
Köszönöm a választ! Az anett toursal megyünk a Kék házba, önellátó apartmanba. Holnap utazunk de én úgy izgulok valamit tuti itthon hagyunk icon_smile.gif

# 1400
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36547 Üzenet linkje2007-07-15 12:29:41 

Zaira!
Valami tutira itthon fog maradni, de arra törekedj, hogy semmi ami igazán fontos számotokra és nem is pótolható kinn. icon_wink.gif Neibe ami fontos az a szunyogriasztó. Soha nem találkoztunk eddigi útjaink során velük, itt voltak, köszönhetõen a közeli folyó torkolatának. Mi vittünk elektromost is (lapka kapható kinn is, 10 db. 1,2 eurotól) és sprayt is sétákhoz, éttermi vacsorához. Volt akit nem zavartak annyira, minket a jelek szerint igen csak szeretnek. Én személy szerint a Vojandi tippjének megfelelõen éjszakára is befújtam magam, így békén hagytak.
Aztán nehogy úgy menjetek mint a második héten velünk egy szintre érkezõ öt tagú csalág. Szinte órákig pakoltak felfelé a kocsiból amikor megérkeztek, többek között üdítõt, kólát karton számra. Azt hittük jó hosszú idõre jöttek, de egy hét múlva pakoltak visszafelé. Na õk pl. komplett ágynemûvel érkeztek.

# 1401
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36551 Üzenet linkje2007-07-15 12:51:21 

Nos igértem felteszem annak az étteremnek a tábláját amivel nagyon meg voltunk elégedve:

Kicsit késõn, az utolsó este jutott mindez eszembe, de remélem beazonasítható így is. Magyar nyelvû étlap is van, jól beszélnek angolul is, a két szlovák felszolgáló lány szinte futva végzi a dolgát. Az étterem a tulajról kapta a nevét, aki mosolygós, kedves ember.

# 1402
Nick26
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36566 Üzenet linkje2007-07-15 15:47:13 

Sziasztok!
Volt valaki már a Thomas apartmanban? Érdekelne, hogy milyen...

# 1403
Zaira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36590 Üzenet linkje2007-07-15 19:55:11 

Rebeka írta:
Zaira!
Valami tutira itthon fog maradni, de arra törekedj, hogy semmi ami igazán fontos számotokra és nem is pótolható kinn. icon_wink.gif Neibe ami fontos az a szunyogriasztó. Soha nem találkoztunk eddigi útjaink során velük, itt voltak, köszönhetõen a közeli folyó torkolatának. Mi vittünk elektromost is (lapka kapható kinn is, 10 db. 1,2 eurotól) és sprayt is sétákhoz, éttermi vacsorához. Volt akit nem zavartak annyira, minket a jelek szerint igen csak szeretnek. Én személy szerint a Vojandi tippjének megfelelõen éjszakára is befújtam magam, így békén hagytak.
Aztán nehogy úgy menjetek mint a második héten velünk egy szintre érkezõ öt tagú csalág. Szinte órákig pakoltak felfelé a kocsiból amikor megérkeztek, többek között üdítõt, kólát karton számra. Azt hittük jó hosszú idõre jöttek, de egy hét múlva pakoltak visszafelé. Na õk pl. komplett ágynemûvel érkeztek.

Szia Rebeka!
Hát szúnyog riasztóból felszerelkeztünk, van füstölõs, lapka, meg testpermet icon_smile.gif Sõt viszünk szúnyoghálót icon_smile.gif A cuccokkal nem hiszem hogy gond lenne, ruhán, tisztálkodószereken kívül nem sok mindent visazünk, pl kaját egyáltalán nem:)
Köszi az infót icon_smile.gif

# 1404
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36602 Üzenet linkje2007-07-15 20:18:55  Válasz a #36590. hsz-ra Előzmény #36590

Szia!

A szúnyoghálót hogyan oldjátok meg? Mármint honnan tudjátok az ottani ablak méretét?

# 1405
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36606 Üzenet linkje2007-07-15 20:32:26 

Feltennék még néhány kérdést, ami az utazás közeledtével sokszor zakatol a fejemben (buta kérdések lesznek, de kérlek tudjátok be a tapasztalatlanságnak és annak, hogy mindeddig lusta voltam utánakeresni a neten icon_redface.gif )...

1. Iható Görögországban a csapvíz? (nos, én úgy tudom igen). Ha jól tudom, akkor ez esetben Ti a csapvizet ittátok, vagy inkább vettetek ásványvizet? Drága odakinn az ásványvíz?

2. Mivel úgy tudom, hogy nem éppen árnyékokban bõvelkedõ partszakaszról van szó: Hogyan védekeztetek a tûzõ nap ellen?

3. Mielõtt kiutaztatok beoltattátok magatokat Hepatitis-A elleni védõoltással?

4. Gondolom nem minden nap teheti meg az ember, hogy étterembe járjon... Azokon a napokon, amikor nem étteremben étkeztetek, akkor mi került az asztalra? (pl. vittetek otthonról konzervet, és azt ettétek, esetleg vettetek gyümölcsöt és az elég volt ilyen melegben egész napra, vagy összedobtatok valamit a piacon vásárolt tengeri mütyûrökbõl...)

5. A szieszta ideje alatt ki milyen programot szervezett magának (vagy ilyenkor a nekünk is a legjobb szunyókálni?)

6. Ki mit hozott haza souvenir-nek?

7. Jah, és még egy: A meteorák: Egészen pontosan mire kell figyelni az öltözködéssel kapcsolatban... Mi nem látszódhat ki? (váll? térd? lábfej? karok?...stb).

Szóval ezek tényleg alap kérdések... Remélem még azért van hozzám türelmetek, mert már nagyon sok mindent köszönhetek Nektek eddig is icon_biggrin.gif

Nem tudom mi lesz odakinn, mert a sok teendõtöl ma csak 15 perc erejéig volt idõm kimenni a szabadba, de én már ettõl a melegtõl is kissé rosszul lettem... Remélem azért a nyaralásunk nem a rókákról fog szólni...icon_sad.gif Esetleg erre valami tipp?

# 1406
Zaira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36610 Üzenet linkje2007-07-15 21:06:24  Re:

christine írta:
Szia!

A szúnyoghálót hogyan oldjátok meg? Mármint honnan tudjátok az ottani ablak méretét?

Szia.
Elég nagyot vettünk , 150x150 centiset.A felesleget majd levágjuk.
Egyszerûen felragasztod , mivel öntapadós + tépõzáras. icon_wink.gif
Ja és csak 500 tf az egész. icon_wink.gif

# 1407
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36611 Üzenet linkje2007-07-15 21:06:30 

Sziasztok!

Meg tudná nekem Valaki adni,Bea a telefonszámát /Kinti idegenvezetõ/?Szállás foglalás maitt.
Köszönöm.
Péter

# 1408
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36620 Üzenet linkje2007-07-15 21:37:50  Válasz a #36477. hsz-ra Előzmény #36477

Rebeka!

Köszi a bíztatást, mi is abban reménykedünk, hogy az azért már a fõszezon és akkor már illik jó idõnek lennie icon_smile.gif

# 1409
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36621 Üzenet linkje2007-07-15 21:39:28  Válasz a #36489. hsz-ra Előzmény #36489

Péter68!

Nagyon szépen köszönjük.. reménykedünk benne hogy jó meleg lesz. Ma voltunk Lisával Szlovákiában a Vadas fürdõben... Hááát... ott is jó meleg volt. Reméljük legalább ilyen lesz.

# 1410
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36622 Üzenet linkje2007-07-15 21:40:55  Válasz a #36494. hsz-ra Előzmény #36494

BRobert!

Nagyon szépen köszönjük. Te egy nagyon rendes ember vagy, már eddig is nagyon sokat segítettél. Köszönjük szépen!!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu