Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1411
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93523 Üzenet linkje2009-03-25 19:21:52 

olus írta:
Tényleg kényelmesebb az, amikor csak leszállsz a buszról és a kompozás után visszaszálsz, de ha mégsem, akkor ez legyen a legnagyobb gondom a nyaralás alatt...

Szia!
Hát ez azért nem teljesen csak a kényelemről szól, mert van aki két hétre (vagy egyébként is) sok csomaggal utazik, mindenkinek más a fontos, kaja, ruha, búvárcucc, stb. Ez nem sokat számít sehol, hiszen többször fordulva minden csomag bekerül a buszba, vagy ki az apartmanba. Na, ez nem működik a kompolásnál, szárnyashajónál, mert ott nincs visszarohangálás (csak egyszer mehetsz fel a jegyeddel). Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ezt vegye figyelembe a csomagolásnál, különben kellemetlenségei lehetnek, amikor mondjuk több száz métert sípszóra rohanva viszi a csomagjait (mert a görögök egyedül a hajóindulások pontosságát igyekeznek maradéktalanul betartani, és ha késésben vannak, hajtják az embereket rendesen). Ha több kicsi csomagod van, akkor gondot okozhat, hogy csak két kezed van, és nem tudod mind egyszerre megfogni, ha meg kevés nagy, akkor a szárnyasok vízzáró ajtajainál akadsz fenn, miközben hátulról tolnak befelé. Szóval némi kellemes és kellemetlen tapasztalattal a hátam mögött már szeretem előre tudni hogy mire számíthatok!

# 1412
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93808 Üzenet linkje2009-03-29 15:01:40 

Sziasztok! Úgy néz ki, hogy augusztus végén megyünk Zakynthosra, az Ibéria apartmanba, autóval vágunk neki a hosszú útnak 7-en! (6 felnőtt, és egy 2 éves kislány) Esetleg aki volt már az Ibéria apartmanban, megoszthatná velem a tapasztalatait! Aki utazott már autóval, milyen volt az útja?! Már sokat olvastam a fórumon, de az infó gyűjtés nem árt! Előre is köszönöm! icon_smile.gif
# 1413
Mezeiagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93885 Üzenet linkje2009-03-30 13:11:06  Válasz a #93503. hsz-ra Előzmény #93503

Szia Olus! az index zakynthosi fórumán tettek fel képet a Vasso apartmanról! Hello Ági
# 1414
Lencsilányka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94078 Üzenet linkje2009-04-01 21:57:53 

Hali mindenki!
Na hát már jóideje nézegetem a fórumot,meg az oldalt is,mert idén mi is Zakit vettük célba:)
A dolgok most kissé felpörögtek, ma voltunk az irodában,és "opcionálisan" le is foglaltunk magunknak egy szobát a barátommal az Ibéria apartmanban, Agios Sostison.
A helyről már elég sok dolgot olvastam, viszont most felmerült pár kérdés...
Sajnos kicsit későn kezdtünk ténylegesen keresgélni, és így a választék is kisebb.
Naszóval. Fiatalok mennénk, remélhetőleg kb 10en, de lehet csak mi ketten maradunk a végére... icon_rolleyes.gif Van akinek még az anyagiak kérdésesek, van aki a buszos utat nem akarja... Szóval bonyolult.
Mi azért lefoglaltunk egy szobát, mert féltem hogy elfogy mire végre mindenki eredményre jut a dologgal kapcsolatban.
A szoba a 9es, az emeleten, 07.11-től, egy hétre. Oldalról tengerre néző teljesen korrekt, csakhát... 3 szimpla ágyas. Választhattunk hogy vagy kapunk rendes duplaágyat,de hátul vagy a földszinten,vagy 3 szimpla emeleten,oldalról tengerre nézve.
A kérdésem azlenne,hogy tudja e valaki hogy milyenek is ezek a "szimpla ágyak",úgyértem összetolhatóak e vagy sem. Mert hát csak jobb lenne icon_rolleyes.gif Nem szeretném az első közös nyaralásunkat külön ágyon tölteni.
Tud valaki erről pontosat? Nem találtam sehol képet ezekről,csask duplaágyasokról (bár azok gyönyörűek icon_biggrin.gif ).
2 napunk van foglalva mától, úgyhogy péntekig szeretném eldönteni hogy akkor véglegesítsük e vagy sem.
Sokat számít nekem (nekünk) ez a nyaralás és azt szeretném ha minden a lehető legjobban sikerülne.
Ja! Juteszembe. Agios Sostis....annyi mindent olvastam már a partjáról hogy csak na. Van aki szerint szép homokos és tiszta, van aki aztírja piszkos mint Laganasnál.
Mennénk mi máshova, Tsilivibe pl,de nemtaláltunk oda olyan apartmant ahova busszal eljuthatunk (Grand Tours-as mennénk) és árban is az Ibéria körül lenne,meg persze minőségben is.
Egyelőre ennyi lenne, mint legfontosabb, de ha még eszembe jutna valami,csipogok. icon_biggrin.gif
(kicsit hosszú lett:D)

# 1415
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94090 Üzenet linkje2009-04-02 08:32:57 

Tavalyi kompolás a Granddal,ahogy az előző oldalon is irták,,simán kiszállni a buszból a fényképezőgéppel",majd a szigeten be,és ház előtt ki.
A barátném az Aeolussal másképp volt,ki kellett pakolni a buszból az összes cuccot,majd a szigeten másik buszba bepakolni...az a busz,amivel jöttek,nem ment án a szigetre.Azt mondta,nem volt olyan magy ügy...

Az Ibériában a 3 ágyas szobák egyébként nagyon szükösek:Mi az emeleti 10-ben voltunk,az ágyak között alig lehetett elmenni.

# 1416
Faopal
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94092 Üzenet linkje2009-04-02 08:47:35 

Szia lencsilányka!

Mi is az Ibériában voltunk a múlt nyáron (7-es szoba). Bekukkantottunk néhány szobába pár pillanat erejéig, ha nyitva volt az ajtó, kíváncsiságból. Tudom nem illik. De a kis ördög nem hagyott nyugodni, hogy minden szoba olyan e mint a miénk és mi lett volna ha a 7-esbe nincs hely. Jelentem minden szoba nagyon szép volt! icon_smile.gif És mindegy melyikbe kerül az ember. A 7-es előnye hogy szemből is láthatod a tengert, viszont az erkélye csak a 6-os szoba felöl zárt, a másik oldalról nyitott. De senki nem bóklászott oda és ült le az asztalunkhoz. Max elsétáltak a folyosó végéig és megnézték a kilátást (arra a folyosóra gondoltam amin a bejárati ajtóhoz lehet eljutni), de az erkélyajtóhoz már nem jöttek, nem fordultak be a folyosón a konyhaablak felé. Mert még a konyhából is lehet látni a tengert icon_smile.gif
Szóval én csak francia ágyakat láttam, viszont a 3. ágytól már túlzsúfoltnak tűnt a szoba. Ezen a véleményen volt az egyik útitársunk is, akinek egy ilyen szoba jutott. Ezek a szobák inkább 2 személyesek. De végül is az apartmanba csak aludni járunk. De most nézem az Ibéria alaprajzát és franciaágy van a 9-nek rajzolva. Úgy rémlik, hogy a 9-es szobába akkor egy házaspár volt és nekik összetolták az ágyat, már ha szimplák voltak. Remélem jól emlékszem.
A tenger tiszta, a homokot sem kavarja fel a hullámzás. A kosz az max úgy van jelen a parton, hogy a nyaralók hagyják maguk után. Sajnos láttam olyat aki nem tudott elsétálni a kukáig. De ez megszüntethető és meg is tették.
Szép nyarat!

# 1417
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94094 Üzenet linkje2009-04-02 09:29:13  Válasz a #94092. hsz-ra Előzmény #94092

Szia faopal!

Igaz, hogy nem nekem szól az üzeneted, de mi is az Ibéria apartmanba megyünk augusztus végén! Így elolvastam és tetszik amit írtál! Mi a földszinten a 2-es, 3-as, 4-es szobát vettük ki! Olyan kérdésem lenne, mivel mi kicsi gyerekkel utazunk, és vinnénk neki az utazó ágyát, akkor már az be sem férne, mert ezek a szobák is egy dupla, és egy szimpla ágyból állnak?! icon_surprised.gif

Ildikó

# 1418
Faopal
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94096 Üzenet linkje2009-04-02 10:07:01 

Szia Ildiko25!

Az emlékek egy csöppet megkoptak. Megnéztem a képeket amiket a szobáról készítettünk és az emlékeimmel ellentétben a képeken elég kevés hely látszik az ágy két oldalán. A dupla ágy végében van a 3. ágy, így kevés hely marad. Az erkélyajtó mellett pedig még van egy fésülködő asztal. Előny a szobának hogy az erkélyajtó és a szúnyogháló is tolóajtó, így ezek nem foglalják a teret. Nem mernék rá megesküdni hogy befér az az utazóágy, mivel nekünk nem volt 3. ágy. Ha befér akkor nagyon szűkösen fogtok elférni. Nézd meg a képeimet és még a Bludiét is ők 3 ágyasban voltak. Igazán segíteni olyan tudna aki volt ilyen szobába pl. Miskolciutas.

# 1419
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94097 Üzenet linkje2009-04-02 10:16:33  Válasz a #94096. hsz-ra Előzmény #94096

Köszönöm szépen a gyors választ! A képeket megnézem, aztán majd eldöntjük, hogy visszük-e az utazóágyat! Mert az eredeti tervünk az lett volna, hogy az 1-es, 2-es, 3-as szobákat foglaljuk le, csak eggyeztetni kellett a többi családtaggal, és mire 100%-ban eldöntöttük, hogy megyünk addigra már nemvolt meg az 1-es, és mi a kicsivel abba mentünk volna! De nembaj, nem csinálok akkora hűhót belőle, a lényeg az, hogy utazunk! Már nagyon várjuk, mert sok szépet olvastam Zakynthosról!
További szép napot! icon_biggrin.gif

# 1420
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94135 Üzenet linkje2009-04-02 17:54:49 

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a kedves Zantésoktól,aki már volt fakultativval Kefalónián,hogy mi a forgatókönyv?Egész napos program-e,milyen helyeken álltatok meg,volt-e étkezési lehetőség...stb.../Aeolus-szervezés/?Előre is köszi a válaszokat!

# 1421
Olus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94145 Üzenet linkje2009-04-02 20:03:41  Válasz a #93885. hsz-ra Előzmény #93885

Szia agi!
Köszönöm az infot az indexen lévő képekről, de sajnos nem találtam meg. sok zakynthosos fórum van... nem tudnál küldeni egy linket?

# 1422
Mezeiagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94180 Üzenet linkje2009-04-03 08:41:51  Válasz a #94145. hsz-ra Előzmény #94145

Hello Olus! Úgy néz ki nem tudom a linket bemásolni, nem engedi a hellasz (vagy én vagyok béna!). az index.hu - n, az Utazásoknál van a Zakynthos fórum, a 7239 bejegyzés alatt van egy csomó kép. Üzenj, ha így sem találod, valamit kitalálok! (e-mail címre jobban tudnék küldeni bármit!) üdv Ági
# 1423
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94187 Üzenet linkje2009-04-03 10:38:08  Válasz a #94135. hsz-ra Előzmény #94135

icon_lol.gif Mindenkinek köszönöm,aki p.ü-ben válaszolt a kérdésemre!
# 1424
Cicamica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94386 Üzenet linkje2009-04-06 18:23:35 

Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, máj.10-18-ig megyek Zakynthos Laganasra busszal!
Ha valaki szeretne jönni van még hely a buszon, 29.000 Ft + komdíj , az ár az utat és apartmanos szállást tartalmazza.
Érdekelne milyen árakra számíthatok pl.: gyros, egyszerűbb éttermi kaják , napágy ára, ha valamilyen üdítőt rendelek.
Az Exclusive Tours-szal utazunk, ha valakit érdekel egész szezonban jó árakon utaztat Laganasba, színvonalas szállásaik vannak.
Aki volt már májusban megírhatná nekem a tapasztalatait az időjárással , tengervíz hőmérsékletével kapcsolatban!
Köszi

# 1425
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94390 Üzenet linkje2009-04-06 18:46:48 

cicamica írta:
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, máj.10-18-ig megyek Zakynthos Laganasra busszal!
Ha valaki szeretne jönni van még hely a buszon, 29.000 Ft + komdíj , az ár az utat és apartmanos szállást tartalmazza.
Érdekelne milyen árakra számíthatok pl.: gyros, egyszerűbb éttermi kaják , napágy ára, ha valamilyen üdítőt rendelek.
Az Exclusive Tours-szal utazunk, ha valakit érdekel egész szezonban jó árakon utaztat Laganasba, színvonalas szállásaik vannak.
Aki volt már májusban megírhatná nekem a tapasztalatait az időjárással , tengervíz hőmérsékletével kapcsolatban!
Köszi

Szia Cicamica!
Mi május 15-én megyünk Laganas szomszédjába Agios Sostisba két hétre a Grand Tours-szal.
Bár Zakinthoson még nem voltunk azt azért el tudom mondani igen sok tapasztalat után, hogy májusban már egész Görögországban nyár van. Általában 27-33 fok a napi maximum hőmérséklet a tenger viszont még kicsit hűvös 20-22 fok körüli. Lényegében uszoda hőfokú.
A szigeteken, mint Zakinthos kb. 15- 20%-kal magasabbak az árak, mint a szárazföldön, viszont mellettünk van, hogy előszezonban megyünk és olyankor örülnek minden vendégnek, még alacsonyabbak az árak, mint szezonban. Tavaly Santorinin voltunk szintén előszezonban 2-2.50 E volt egy gyros pitában, ugyanennyi a suvlaki, átlagos tavernában a főétel 5 és 8 E között volt. A napágy 5-6 E . 15E/napért béreltünk autót minimum 4 napra. (Hyundai) Később már sokkal drágább volt, mint azt a később utazók leírták.
Hát jó készülődést kívánok!
Üdv: Josza

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 94 95 96 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu