Mi július 11-én indulunk Sartira 2 hétre foglaltunk szállást a Hanna haus-ba. Ez lesz a 4. Sarti-s nyaralásom, utoljára 2007-ben jártam ott, de mindig busszal mentünk. Most autóval megyünk és csak nekem van jogsim, így félút felé Szerbiában szeretnénk megszállni egy éjszakát. Tud esetleg vki vmi jó szállást Nis környékén? A választ előre is köszönöm.
Szia!
Mi is félúton szoktunk aludni Niska Banja Velickovic panzió.
Most is ott fogunk megszállni, már háromszor voltunk. 10e/fő/éj.
Angolul lehet kommunikálni, egy héttel indulás előtt szoktunk foglalni mail-ben.
Lehet, igazad van, de annyira sok jó programunk volt Sartiban, hogy nem maradt hianyerzetem, de ha legközelebb megyek, megnezem. Annyit lattam belole,. hogy a hajo ott allt meg nyílt vizi úszkalasra, persze elég messze a parttól.
Sziasztok!
A párommal idén Sartira megyünk nyaralni.
Debreceniek vagyunk, a Grand Toursnál néztük a szállásokat.
Leginkább a 08.26-09.02 turnust.
Filózunk rajta, hogy busszal vagy autóval menjünk.
Azt beszéltük, hogy jobban kijönnénk, ha másnak is vannak ilyen gondolatai, és egy autóval, 4 fővel, a benzinköltséget (autópálya stb.) felezve vágnánk neki.
Mit gondoltok, van ilyesmire esély?
Utazott már esetleg így valaki közületek?
Köszi!
Jujó
#2126042014-01-24 13:16:03 Válasz a #212602. hsz-ra
Szia Jujo.
A Grand Tourssal most nem tudtok menni,mert egyénileg nem lehet most Sartira foglalni.
Megkérdeztem tőlük,mert mi is autóval akartunk menni.Válasz kevés az apartmanjuk ezért csak buszos utazásra tarják fenn,hiába van az egyéni ár a katalógusban és a honlapon is.
Ezért mi az Apollon Travellel megyünk most egyénileg.Mis is igy megyünk egyébként csak ismerős párral társultunk hasonló okokból.
#2126142014-01-24 14:29:23 Válasz a #212611. hsz-ra
Ha csak ketten vagytok "sajnos" a busz a legolcsóbb ez tuti.
4 embernél is benzines autóval kb. ugyanannyi mintha busszal mennétek, egy dízelessel már olcsóbban ki lehet jönni 4 főnél mint a busz.
#2126162014-01-24 14:36:35 Válasz a #212614. hsz-ra
Szia!
Köszi!
Valójában utaztunk már többször busszal. Nincs is vele gondunk, csak most szeretnénk a környéken kirándulgatni, ezért került szóba.
Az autó amúgy benzines...