Junius 20.an megyünk a Prokopis Apartmanba busszal. Én már 2x voltam Sartin először az Apollonba utána az Annában. Valaki tud mondani valamit a Prokopisról? Az utazási irodában nem volt túl sok info csak annyi hogy szép és jó és központi.
Előre is köszi.
Sziasztok mi június 13-án megyünk Sartira busszal. Ketten megyünk a férjemmel, majd a mama és a gyerkőc csatlakozik hozzánk a következő héten. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, kell-e valamilyen írat arra, hogy nem a szülővel, hanem a nagyszülővel utazik a gyerek külföldre?
#2131542014-02-07 22:02:53 Válasz a #213152. hsz-ra
Szia Zongora!
Az Anna szerintem jó helyen van. Közel a part, a boltok , a központ és mégis csendes helyen van. A barátaink voltak itt egy kétszemélyes apartmanban. Ők meg voltak elégedve vele. 3 ágy volt a szobában. A felszereltség hasonló a többi apartmanéhoz. Tiszta volt, a célnak megfelelt.
Üdv.
#2131642014-02-08 14:21:21 Válasz a #213152. hsz-ra
Szia Zongora!
Mi tavaly az Annában voltunk. Egy légterű, 3 ágyas, hűtő kétlapos rezsó, légkondi (fizetős) tv - már nem emlékszem melyik magyar adóval. Egyszóval szállásnak jó volt.
#2131752014-02-09 10:05:16 Válasz a #213121. hsz-ra
Szia Lafka!
Én is megpróbálok új infókat összeszedni, főleg, hogy most először a szüleimmel megyek nyaralni, apu először lép életében Görög földre Majd júliusban megyünk a párommal, addig remélem szerzek egy kis alapszínt A kártya használat azért nem működik, mert a szüleim intézik az üzemanyagot és nekik Eurójuk van készpénzben. A kitérőt majd még megvizsgálom és ha lesz rá merszem, akkor lehet hogy kipróbálom
Ginaaaa-ékkal mi van?
SZia Szancho.dl !
Idén megyunk 9 - szer kocsival Sartira. Az a hely ahol le kell térni a kúthoz az már a határ elôtt van /MAC-GR/. Azon a szakaszon már mindenki hajt, siet hogy minnél jobb érkezése legyen a határra. Én nem mennék egy pár centért, euróért egy benzinkutat kersgélni.
#2132082014-02-10 08:22:15 Válasz a #213205. hsz-ra
Szia Kela!
Én is sejtem, hogy ott már mindenki a helyekért hajt, ezét is írtam,hogy tartok is tőle. Nem nagyon merek lemenni a pályáról, csak mint alternatíva vetődött fel...