ibusszal megyünk..van egy olyan akciójuk, hogy alkudj és nyaralj...aug31-7ig leszünk repcsivel 50ezer ft volt/fö mindennel
együtt...illetékek, foglalási díj stb...csak nem tudod hova mész (Kréta, Rhodos, Kefalonia,Korfu,zakynthos, Sarti, Málta...)
Volt még Bulgária is megy Olimpos riviéra de 10%felárért kilehettet zárni két uticélt és mi ezeket zártuk ki...végül is így 55 ezer ft /fő-t fizettem:-DD
olyan rossz, hogy nem tudom hova tartozom.....mivel csak két héttel utazás előtt derül ki az úticél..ami azért izgi és nagyon várom...:-DDDD de így nem tudom melyik topikba írjak...(
Miért? Hogy van ez? Nem nagyon értem? Hogy-hogy nem tudod még, hogy hova???
olyan rossz, hogy nem tudom hova tartozom.....mivel csak két héttel utazás előtt derül ki az úticél..ami azért izgi és nagyon várom...:-DDDD de így nem tudom melyik topikba írjak...(
A Lakis apartmanról tud valaki képeket küldeni??? Légyszi légyszi légyszi!!!
A www.sithontravel.hu oldalon a Sarti Apartmanok között szerepel a Lakis is, és ott találsz pár képet.
Az a gáz, hogy mind1ik oldalon ugyan azok a képek vannak fent. Tehát már ezeket láttam! Abban reménykedek, hogy esetleg volt már ott valaki és az tud képet küldeni!
Valaki hallott már olyanról, hogy a kocsikat feldobjuk vonatra, lemegyünk amíg lehet aztán Sarti??? Mennyivel jöhet ki olcsóbban, vagy drágábban az egész???
Szia!
Elég egy helyen megkérdezni valamit. Ha tudja a válszt valaki biztos válaszol. Noneg tiltja is a "házirend".Én a "Melyik részre utazol" topikban válaszoltam.
Üdv: Josza
Vonattal csak Thesszalonikiig tudtok elmenni, onnan busszal. Vagy az interneten, vagy MÁV nemzetközi pénztárnál tudsz érdeklődni Bp-Thessaloniki útvonalra. Utána a vasútállomásról kell eljutni a buszállomásra, ahonnan indulnak Sartiba a buszok.
Egyszerűbb valamelyik utazási irodától buszjegyet vennetek (szerintem!), az elvisz egészen Sartiig!! Vagy marad az autó...
új regisztráló vagyok, pár napja találtam rá az oldalatokra. megpróbáltam végigolvasni a megszólalásokat de egyelőre nem találtam választ a kérdésemre, ezért ha nem gond, feltenném:
augusztus 22-én Sartiba megyünk nyaralni a baráti körrel. a helyzet az, hogy a fele kocsival, míg a másik fele busszal akar menni. én személy szerint a vonatot támogatom, viszont sehol nem találtam még csak közelítő információt sem arról, hogy hogyan lehetne eljutni innen (Bp.) oda... tud esetleg valaki segíteni nekem ebben?
Mi a harmadából megjártuk Naxost és Parost (1+1hét). Úgyhogy annyiból bővel kijöttök majd!
Ja-ja! Mi is erre tippelünk! Mert amiket hallottam Sartirol, hogy állítólag olcsóbb mint az átlag Görög helyek, az is ezt igazolja! Tavaly Pargan voltunk az legalábbis tuti, hogy drágább Sartinál és azt is megusztuk olcsóbban, mint 220000 Ft/fő. Pedig minden nap étteremben kajáltunk és 10 éjszakát voltunk!