#2132162014-02-10 10:23:29 Válasz a #213152. hsz-ra
Szia Zongora,
A családdal egy földszinti 3 légterű(fürdő és két szoba a nagyobbik szobában volt az egyik sarokban a konyha kialakítva) apartmanban voltunk. Az apartman tisztasága 5 pontból úgy 4 -es. Tiszták voltak az ágyneműk,szekrények,konyha, csak homokos volt a padló itt ott. A fürdőt mi kitakarítottuk, mert úgy éreztük nem volt teljesen tökéletes és a fürdő szerintem fontos hogy 100%ban tiszta legyen.
3 felnőtt és két 10 éves gyerkőccel két hétig voltunk ott augusztus vége felé. Nekünk nagyon tetszett. Csendes volt este is, nem volt túl meleg a légkondit nem is kértük. A bútorok normál állapotban voltak csak kevés így maradt bőven cucc a bőröndökben de nem érdekelt bennünket alig voltunk a házban .
Maga az Anna a Pékséggel szinte szemközt van ami igen jó... a part kb 45 másodpercre, központ 5 perces sétára. Az új részén van az apartman Sartin nem az ó falú területén így csendesebb is.
Mi élveztük.
Sziasztok!
Volt már valaki közületek a George Apartmanban?
Nem az, amelyik a parthoz van közel. Vagyis nem a Hotel George, hanem egy kisebb apartman.
Néhol George I., máshol George II. néven fut. A Grand Tours hirdeti.
Szívesen veszek róla bármilyen infót, mert a neten rákeresve, mindenhonnan ugyanaz a 2-3 mondat jön szembe.
Köszi előre is
#2132742014-02-11 11:30:44 Válasz a #213273. hsz-ra
Szia Gabrilosz!
Köszi szépen a választ. Kedves vagy!
Ez megnyugtat.
Egy három ágyasba megyünk ketten.
Kp. 500m, part 200m - ezt írja a katalógus. Ez reális?
Képed nincs róla esetleg?
Nagyon köszi!!
#2132752014-02-11 11:48:21 Válasz a #213274. hsz-ra
Reális persze, közel van a part, meg a központ is, nagyon jó helyen van.
Képem sajna nincs, most néztem hogy nem csináltam egyet se az apartmanról, de még szétnézek
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy május végén milyen idő szokott lenni Sartin? Mennyire vannak zivatarok, esők?
A tenger ilyenkor milyen meleg szokott lenni? Gondolom nem igazan még:S
Olvasgattam a fórumot de konkrétumokat nem találtam:)
Mi az amit érdemes megnézni Sartin? A narancs parton kívül. Vannak látnivalók amiket mindenképpen látni kell?!)))
#2133142014-02-12 13:59:59 Válasz a #213312. hsz-ra
Szia Isti!
Május vége felé még előfordulhatnak esők és a víz sem túl meleg, de ha több napon át folyamatosan süt a nap, akkor gyorsan melegszik és esetleg bele lehet merészkedni. Az idő még nem túl meleg, de nagyon már nem kell felöltözni. Konkrétan Sartin esetleg a templomot érdemes meglesni, valamint sétálgatni a kis utcákban. A tengerpart is szép, van egy sétány ahova le is lehet ülni a padokra és csodálni a tengert, vagy szemben az Athos hegyet. Sarti környékén több kis település van, ott van nem messze Sikhia, valamint akár busszal is át lehet ugrani Neos Marmarasba.
Szerinem a mostani szelsoseges idojarasunkban barmi elofordulhat majus vegen még kanikula is, de sajnos esos idotok is lehet.
Sarti nagyon szép, de gyalog sok mindent nem lattok. Mondjuk az öblöket mindenkeppen jarjatok be, errol nem ír senki, mindenki csak a beaach-rol.
Nekem pont a beach nem jot be, csakis az öblökben furodtunk, az egyiket kineveztuk strandolos obolnek, a masikat pedig buvar obolnek, mert ott több hal volt valami miatt. Ha béreltek motort vagy kocsit, akkor sok szepet lattok, de erdemes befizetni kirandulasra is, most nem tudom mi a valasztek, 2011.ben szuper kirandulasok voltak, na meg tengerparti lovaglas, amit mi nagyon elveztunk.
Jó lesz minden meglatod, Sarti nagyon kedves hely.
#2133182014-02-12 20:18:45 Válasz a #213312. hsz-ra
Szia István!
Mi tavaly május végén voltunk Sartin. Az időjárás előre jelzés csak 20 fokot írt. Igaz az erkélyen kb 10 óráig tényleg csak 20 fok volt. De lenn a parton 30 fok volt a napon. A tenger hőmérséklet 21 fok volt, ezt vízhőmérővel leellenőriztem. Mi minden nap fürödtünk. Május végéhez képest volt is élet a faluban. [/b]
Köszönöm szépen mindenkinek az addigi segítséget..
Az időjárást akkor a természetre bízzuk:D Majd meglátjuk.. Hát a tenger nem valami meleg:S 21 fokos vízbe én belefagyok:) Autó bérlésben gondolkodunk. Bár ez attól is függ milyen árban lesz és a benzin mennyire lesz drága.. Itthoninál drágább csak nem mindegy mennyivel:D
Kirándulásokra biztosan elmegyünk.. Nem vagyok az apartmanban ülős típus:))) Persze a kínálattól is függ, hogy milyenek lesznek:D